Во Примера да не му шутираа со рагби топки?
Мислам, да не се разбереме погрешно, јас конкретно не го напаѓам, ниту бранам. Само, не ми се допаѓа одрабаната ниту обвиненијата против голманот.
Неискуството, она премиерлигашкото, не е оправдуавње.
Се правите смешни или што? Не е до лигата, аман, не знае англиски човекот, некоординиран е со одбраната. Буквално сфаќате се.хахаах неискоство не бил прилагоден во премиер лигата хахахаха
ГОЛМАН Е ЕЈ! ???
Што е разликата од премиер до ла лига ??? шо таму да не бранат со палки или ??
Џену, нема врска тоа што не знај англиски и што ти знам што.Се правите смешни или што? Не е до лигата, аман, не знае англиски човекот, некоординиран е со одбраната. Буквално сфаќате се.
За да ја подреди одбраната мислев. А што, од само овој еден гол приметивте дека е камен? Алал да ви е бе, родени скаути.На шут од дистанца ? каков англиски , како шпански ке му треба ???
инаку мое мислење е дека еден Стеленбург или еден Хуго Лорис ке беа подобра опција за манцестер од ДеГеа!
Абе сигурно ич нема врска, Андерсон доаѓа до него за да му каже кај да ги намести одбранбените, додека го направат тоа 5 саати али ај нека ви биде.Џену, нема врска тоа што не знај англиски и што ти знам што.
Ама пак и од еден меч не треба да се осудува и да се носи заклучок за тоа каков голман е, од таму кај што дојде беше одличен голман, а не верувам дека ќе се смени ситуацијата и тука. ..ама далеку е од Харт
Па земавте и друг голман, и тој да не не знај англиски? ..ако до толку е проблем јазикот нека го седни на клупа, нека го игра тој од Норвешка/Данска од кај беше.Абе сигурно ич нема врска, Андерсон доаѓа до него за да му каже кај да ги намести одбранбените, додека го направат тоа 5 саати али ај нека ви биде.
Фергусон е голем тренер затоа што не ги егзекутира играчите ако прават грешки. Чим прави грешки, дај му време, ќе се поправи. И Стам се глупирал, и Флечер се глупираше, и Роналдо на почетокот на нерви ми идеше со глупостите па не памтам овие да беа седнати на клупа.... не е работата само седни го на клупа. Поголеми се шансите да се консолидира вака.Па земавте и друг голман, и тој да не не знај англиски? ..ако до толку е проблем јазикот нека го седни на клупа, нека го игра тој од Норвешка/Данска од кај беше.
Незнам, стварно ми е глупо ова со јазикот, ако си го има талентот што ќе ти јазик.
Јбг братко, на процент е.. колку повеќе автоголови, толку повеќе пари.Значи овој Рид едвај чека да си даде автогол против Јунајтер