Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Де бре луѓе, не ми е јасно како успеавте со едно изиграно полувреме на Де Геа у ПЛ да заклучите дека е дрво.
Ви се чудам најискрено :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Во Примера да не му шутираа со рагби топки?

Мислам, да не се разбереме погрешно, јас конкретно не го напаѓам, ниту бранам. Само, не ми се допаѓа одрабаната ниту обвиненијата против голманот.
Неискуството, она премиерлигашкото, не е оправдуавње.
:pos::pos:

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
хахаах неискоство не бил прилагоден во премиер лигата хахахаха
ГОЛМАН Е ЕЈ! ???

Што е разликата од премиер до ла лига ??? шо таму да не бранат со палки или ??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
хахаах неискоство не бил прилагоден во премиер лигата хахахаха
ГОЛМАН Е ЕЈ! ???

Што е разликата од премиер до ла лига ??? шо таму да не бранат со палки или ??
Се правите смешни или што? Не е до лигата, аман, не знае англиски човекот, некоординиран е со одбраната. Буквално сфаќате се.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
На шут од дистанца ? каков англиски , како шпански ке му треба ???

инаку мое мислење е дека еден Стеленбург или еден Хуго Лорис ке беа подобра опција за манцестер од ДеГеа!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.337
Се правите смешни или што? Не е до лигата, аман, не знае англиски човекот, некоординиран е со одбраната. Буквално сфаќате се.
Џену, нема врска тоа што не знај англиски и што ти знам што.
Ама пак и од еден меч не треба да се осудува и да се носи заклучок за тоа каков голман е, од таму кај што дојде беше одличен голман, а не верувам дека ќе се смени ситуацијата и тука. ..ама далеку е од Харт :P

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На шут од дистанца ? каков англиски , како шпански ке му треба ???

инаку мое мислење е дека еден Стеленбург или еден Хуго Лорис ке беа подобра опција за манцестер од ДеГеа!
За да ја подреди одбраната мислев. А што, од само овој еден гол приметивте дека е камен? Алал да ви е бе, родени скаути. :)
--- надополнето: Aug 14, 2011 4:33 PM ---
Џену, нема врска тоа што не знај англиски и што ти знам што.
Ама пак и од еден меч не треба да се осудува и да се носи заклучок за тоа каков голман е, од таму кај што дојде беше одличен голман, а не верувам дека ќе се смени ситуацијата и тука. ..ама далеку е од Харт :P
Абе сигурно ич нема врска, Андерсон доаѓа до него за да му каже кај да ги намести одбранбените, додека го направат тоа 5 саати али ај нека ви биде.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Џабе се буните бе, пак ќе сме шампиони!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.337
Абе сигурно ич нема врска, Андерсон доаѓа до него за да му каже кај да ги намести одбранбените, додека го направат тоа 5 саати али ај нека ви биде.
Па земавте и друг голман, и тој да не не знај англиски? ..ако до толку е проблем јазикот нека го седни на клупа, нека го игра тој од Норвешка/Данска од кај беше.
Незнам, стварно ми е глупо ова со јазикот, ако си го има талентот што ќе ти јазик.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па земавте и друг голман, и тој да не не знај англиски? ..ако до толку е проблем јазикот нека го седни на клупа, нека го игра тој од Норвешка/Данска од кај беше.
Незнам, стварно ми е глупо ова со јазикот, ако си го има талентот што ќе ти јазик.
Фергусон е голем тренер затоа што не ги егзекутира играчите ако прават грешки. Чим прави грешки, дај му време, ќе се поправи. И Стам се глупирал, и Флечер се глупираше, и Роналдо на почетокот на нерви ми идеше со глупостите па не памтам овие да беа седнати на клупа.... не е работата само седни го на клупа. Поголеми се шансите да се консолидира вака.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Значи овој Рид едвај чека да си даде автогол против Јунајтер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop