Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Позитивно од натпреваров е шо не примивме гол од слободен и таквите ситуации лесно ги решивме,Кошелни звер беше.
Порано шанса правевме секоја минута ми беше кејф да го гледам арсенал очите си ги одмарав,везевме, денска по тапа во напад никогаш немаме изиграно абе еден гејм брејкинг пасс немаше.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Позитивно од натпреваров беше само одбраната другото не ми се коментира....Никаква игра, без идеја само се врткаа натака навака...
До кога бе ќе се толерирааат вакви играчи како Бартон.....Јебига наседна Жервињо, али да бидеме малку искрени, кој не би изреагирал така. И да имавме среќа што прво полувреме не го видоа стартот на Сонг врз Бартон, исто чист црвен. Сепак Бартон требаше фино лепо да си попие црвен,ах како би го млател со палка копилето лелеееее....
Ништо дечки лош старт, но ќе биде подобро. Очекувам уште некој трансфер не се откажувам ....o_O

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не знајме кај тераме, искрено.. Фали Фабрегас и ќе фали колки и да не сакаме да признаеме... Денес и то како се виде...

Господ да ни е напомош сезонава.. Или пак не, можеби треба да го допреме дното, да бидеме како Ливерпул пред некое време, да дојдеме 7ми или 8ми па да се свестат.. Се додека сме горе и обезбедуваме учество во ЛШ ништо нема да се смени...

Не знам со кој состав ќе играме против Ливерпул и против Јунајтед... Се плашам, ептен се плашам

Поздрав момци
--- надополнето: Aug 13, 2011 6:45 PM ---
Позитивно од натпреваров беше само одбраната другото не ми се коментира....Никаква игра, без идеја само се врткаа натака навака...
До кога бе ќе се толерирааат вакви играчи како Бартон.....Јебига наседна Жервињо, али да бидеме малку искрени, кој не би изреагирал така. И да имавме среќа што прво полувреме не го видоа стартот на Сонг врз Бартон, исто чист црвен. Сепак Бартон требаше фино лепо да си попие црвен,ах како би го млател со палка копилето лелеееее....
Ништо дечки лош старт, но ќе биде подобро. Очекувам уште некој трансфер не се откажувам ....o_O
Искусктво момче искуство.. Истото му го напрај и на Насри... Жервињо заслужено црвен, а Џои заслужено жолт, заради тоа што го направи.. Чисто ко солза, Сонг беше оној кој куртули денес, но да се молиме да го имаме барем за Олд Трафорд...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Господ да ни е напомош сезонава.. Или пак не, можеби треба да го допреме дното, да бидеме како Ливерпул пред некое време, да дојдеме 7ми или 8ми па да се свестат.. Се додека сме горе и обезбедуваме учество во ЛШ ништо нема да се смени...
Тоа најмногу го посакувам искрено да ти кажам.Зошто со оваа политика никаде не одиме ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
За жал... Ова шо го видов денес беше мизерија... Да видиме против Ливерпул сега, дали било до денот или нешто друго.. Росицки се трудеше, ама фали нешто.. Фали некој флуид, во играта. Не фали многу, фали многу малце, но не знам точно шо фали. Можеби креација, можеби дуел игра, можеби сила. Фали ептен малку до совршенството, а сепак не можеме да го пронајдиме веќе неколку години

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
За жал... Ова шо го видов денес беше мизерија... Да видиме против Ливерпул сега, дали било до денот или нешто друго.. Росицки се трудеше, ама фали нешто.. Фали некој флуид, во играта. Не фали многу, фали многу малце, но не знам точно шо фали. Можеби креација, можеби дуел игра, можеби сила. Фали ептен малку до совршенството, а сепак не можеме да го пронајдиме веќе неколку години
Додека беа тука Фабрегас и Насри фалеше одбрана,сега гледаме дека одбраната е доста стабилна,па ни фали средина.Тоа е смешно е.Значи ако сакаме да биде нешто мора под итно да се донесат лев бек,играч НАМЕСТО СОНГ,и еден од мата-фата-гата.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Изјавата гарант ќе е оваа :
We gave absolutely everything, but we lacked a little bit of sharpness.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ти ова сериозно? Сонг е многу глуп играч ама премногу... башка не е ни половина од она што го играше првата полусезона лани... зар не приметувате колку ја кочи топката? ја држи безпотребно...
Не зборам дека не е глуп играчот, негова задача е да сече акции да одзима топки и беше добар денес во тој поглед.. дека ја држи топката се слагам со тебе али најверојатно зошто денес немаше кој да му ја земе од нашиве и да дае саглам пас и се вртевме ко муви на гомно околу шеснаесетник. Се гледа одма дека фалат Насри и Фабрегас, ваљда кога ке се врати Вилшир ке биде подобро но како и да е мора да се купат играчи, со овој тим ке биде успех пласирање во ЛШ.. Фримпонг место Росицки алоо која е таа замена бе :S

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Fali da se smeni ovaa kretenska taktika so eden spic i so milionski dodavanja bez veze ! da se donese tevez i da se prekomanduva vo 4-4-2 so tevez i van persie u napad da bide poopasno da moze da igraat i spicovite malce poveke a ne samo da ceka persi topka i da nema eden sut u gol !!
Szczesny
sagna kosc verma gibs
gervinho rosicky wilshere arshavin
tevez van persie

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Оној залижаниот ми рипна на листата на најомразени фудбалери денес.
Првите пет минути сврзавме 5 паса, после јок.
Жервињо арно си направи и он... Луверпул и Јунајтед. Ах бре дете...
И за крај
SPEND SOME FUCKING MONEY!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Додека беа тука Фабрегас и Насри фалеше одбрана,сега гледаме дека одбраната е доста стабилна,па ни фали средина.Тоа е смешно е.Значи ако сакаме да биде нешто мора под итно да се донесат лев бек,играч НАМЕСТО СОНГ,и еден од мата-фата-гата.
Абе добро од еден меч не се гледа одбраната... Ќе ја видиме против Јунајтед, каква ќе биди... Е таму ќе се гледа, се шо ни фали, и за една недела со Ливерпул

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Абе добро од еден меч не се гледа одбраната... Ќе ја видиме против Јунајтед, каква ќе биди... Е таму ќе се гледа, се шо ни фали, и за една недела со Ливерпул
Ќе ни фали сигурно жервињо а би рекол и сонг :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Искусктво момче искуство.. Истото му го напрај и на Насри... Жервињо заслужено црвен, а Џои заслужено жолт, заради тоа што го направи.. Чисто ко солза, Сонг беше оној кој куртули денес, но да се молиме да го имаме барем за Олд Трафорд...
Друже тоа за мене нема врска со искуство, такво неспортско однесување се казнува со црвен.....Жити се не ме разочарувај, такво искуство ич не почитувам.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе сите ќе фалат, почнувајќи од Жервињо, Сонг, Џек и нормално овие шо заминват Насри и Фабрегас... Ова ти е пола екипа... Не дај Боже, велам, знаејќи ги Италијаниве да се повреди некој... Е тогаш, ќе се чудиме и дали би завршиле во топ 8..

Букмејкерите интересно ни предвидуваат 6то место, зад Јунајтед, Челзи, Сити, Ливерпул и Тотенхем.... :)
--- надополнето: Aug 13, 2011 7:15 PM ---
Друже тоа за мене нема врска со искуство, такво неспортско однесување се казнува со црвен.....Жити се не ме разочарувај, такво искуство ич не почитувам.....
И јас не почитувам, али ни фали нас, како сакаш речи.. Место да напаѓаме во последните 10 минтуи ние игравме одбрана, а дури и џуру влезе во игра... Ова ти е искуство на играч, кој знае дека неговиот тим не може да победи, а сака да задржи солиден резултат

Сети се на Виеира, жити мене, колку само пати, ако си постар мислев :)

Kajgana Shop

На врв Bottom