G
Gray Foxx
Гостин
Бидејќи си малце глупичко мора да разјасниме кој што гледа во фудбалот. Реков дека е фејк рекламата бидејќи на крајот ги даваат Челзи како слават титула, што дури и ти би можел да согледаш без разлика на заблудата наречена живот во која живееш. Фејк реклама, фејк човек. Ти го ставив неписмениов оти гледам дека многу се поистоветуваш со него и имаш teen crush во човекот. Не те судам, секој со своите идеали во животот. Којзнае може во иднина ќе го допреш додека се сликаш со него (ако не те испцуе бидејќи си бил мн грд).Марио има 20 години и беше европски шампион со Интер. Сега игра у Манчестер Сити. Сигурно заработува над 500 илјади фунти неделно и вози порше. И ја ебе мис Италија што ја гледаш доле на сликата ..
Ти имаш околу 25 години и секој ден мериш курови со тинејџери на форум. Башка ако толку го сакаш балотели закажи му ферка(Јави се во Манчестер Сити и распрашај се) сигурен сум дека лудиов (Башка беше деновиве у Будва со Џеко на Харис Џинович) ќе ти дојде и дека ќе те изеде сосе патики. (Како и нема да те изеде коа на к*р ги стаи и Видич и Фердинанд)..
Ај т`ка...
Степенот на кој онанираш на глупавово црнче е запрепастувачки. Впрочем и покажува за шо гледаш фудбал уствари и на што се дивиш и го истакнуваш се тоа што е погрешно во фудбалот. Идоли ти се Ибрахимович, Балотели и Тони Монтана. Јасно е. Дури и потписот коа ке ти го видам заклучувам кој бедна дефиниција на човек си. Шо е најлошо "навивач" за Челзи. Лесно запалива материја на неколку мозочни клетки и интернет пристап. Колку треба да си глуп да му веруваш (конкретно за потписот, го запрале фанови и му рекле марио сакаме кај нас да доеш, си вози со поршето типчето (фала шо ми долови шо вози, а колкав му е? тоа сигурно го знаеш) и сите го гледаати го запираат со натписи и извици дојди во Манчестер, дојди нас многу ни фалат ГЛУПИ ЛУЃЕ И ФУДБАЛЕРИ-шо е до негде точно бидејќи од Јунајтед само Нани ми е така приглупаво човече, па од кај знаеш може фановиве му бараат другарче хахахахахаха) идолизираш некој кој со стрелки ги мавал јуниорите на Сити оти му било ДОСАДНО бе? Шо ти прави осаменоста и потребата да се поистоветуваш со некој кој изгледа кул во твоите болни перцепции?!?
После за да видиме што карактер беден си уствари да го погледнеме клипов:
Можам само да ја замислам таа твоја фаца со неубави црти колку само се восхитувала на потегов, еј кој цар човече е воа е фудбалер- WHAT THE?
Соблечи си ги пижамите со срценца и почни да гледаш фудбал. И за да доловам колку си глуп ќе се курчам и јас со успесите на некој од Англија еве некој далеку понормален човек. Meet Dimitar Berbatov:
Митко е актуелен англиски првак и прв стрелец. Заработува сигурно 150 000 фунти неделно (замисли добивам јас 10 проценти од таа плата оти слепо го бранам на форум као вмровец шо го брани гвујо и си ја истакнувам интелектуалната неспособност). Како што гледаш ја ебе ваа подоле и си може.
Ебате воајерот, знае секој ден шо праел (извик во стил на Blue Army- ников бе?!? Ваљда и Сити потпаѓа у блу арми, арно си знаеш ти, мултифункционален бот) Супер МАриооооо...
И за крај еве ти една утеха дека колку и да си глуп во овој god forsaken world ако си атлетски граден и имаш трошка талент можеш да зимаш 500 000 фунти неделно и рандом тинејџери со бубулици да дркаат на жените шо ги ебеш. Добро е шо дефицитот на клетки у мозок ти е надоместен со талент за фудбал во нозете, OH WAIT......