Фан Клуб: Интер

Роберто Карлос за 38 роденден си доби поклон Bugatti Veyron , кола што вреди преку 1.5 милиони евра
Ето сеа си вика лелел , овој мене авион ќе ми даде , едвај чекам роденден да ми дојде

Па и логчино е Снајдер да остани и во др постој реков ако ето бега Снајдер сигурно ке остани па белким не е толкава будала морати :/

Ти не беше регистриран ние кога ги правевме овие финти.

Кажи му бе...ќе го јадеше ќотеќот за малце срце ми застана.

Ајде Тевез и Лавеци сега :drk:

Друг тек добија шпекулацииве за Снајди веднаш откако се повеќе и повеќе очигледно стана дека Ето ќе замине во Русија.
--- надополнето: Aug 12, 2011 10:59 AM ---
Ајде Тевез и Лавеци сега :drk:
Шансите да дојде Тевез се големи скоро и ко оние Ето да замине, ја мислам дека со него ќе се заврши работата, проблемот е Лавеци НО, ако Наполи успеат да го ангажираат Роси тогаш и Лавеци ќе биде полесно да се земе ...
Реков за него, не е во некои нај нај односи со Наполи па не е случајно ова што можно е да замине, плус, Хамшик, Роси, Кавани и Пандев напред, воопшто нема да се лоши и бољи напад ќе имаат од триото Хамшик - Кавани - Лавеци.

Офтопик : Дали го имате гледано клипот за животот на Балотели ?

Еве го, според неговата приказна е правен:​

хахахахахахахахахаххахахахахахах :))))

мајтап на страна чоекот имал ств стресен живот го сваќам до негде зошто е таков на терен ..али надвор од него е поинаков ..наводно совет даден од др играч ...видете го клипот

Балотели е супер талент ама ного занес го тепаше во интер и ного провокации имаше со милан дресот,па со фрлање на сред терен па публиката почна да не го сака и затоа морати кога му нудеа добри пари за него го продаде што беше и правилно барем за мене за другите незнам
--- надополнето: Aug 12, 2011 1:23 PM ---
███▓▒░░MERCATO░░▒▓███►: Davida Santona žele Šalke i Hamburg. I dalje je neizvjesno oko odlaska Eta u Anzhi.Kako prenose italijanske novine Tevez bi već mogao u nedjelju biti u Milanu.Inter je počeo tražiti alternativu za Etoo-a , tu se spominju osim Teveza, i Higuain i Forlan..Anzhi želi eta već potpisati do 21.augusta kada igraju ruski derbi sa Dinamom. Couthino za jedne brazilske novine kaže da će mu biti veoma žao ako ode Etoo i Sneijder. Za Marigu i Muntaria nova destinacija bi trebala da bude Španija.Inter nudi Viviana za Kucku iz Geove. Prema sajtu calciomercato : Predsjednik Napolija je pristao na ponudu Intera od 10.miln i da izabere od 3 igrača (Pandev,Mariga,Santon), za Lavecija.

Се крчка работава за Лавеци, според ГДС 5 милиони евра го делат од Интер, Интер планираат 15 плус Пандев овие бараат 20, или ќе се стави уште еден играч плус или ќе се најде некој заеднички јазик за сумата, па и 20 нека се, сеедно, феноменален играч е.

А и Милито денес наговести доагање и на Тевез и на Лавеци.

Се крчка работава за Лавеци, според ГДС 5 милиони евра го делат од Интер, Интер планираат 15 плус Пандев овие бараат 20, или ќе се стави уште еден играч плус или ќе се најде некој заеднички јазик за сумата, па и 20 нека се, сеедно, феноменален играч е.

А и Милито денес наговести доагање и на Тевез и на Лавеци.
За Меси да не наговестил? :D
Цела Аргентинска репрезентација ја собравме.

За Меси да не наговестил? :D
Цела Аргентинска репрезентација ја собравме.
Рече дека загубата на Ето е голема но најверојатно ќе се ангажира уште еден шампион, се знае на кого алудира, Тевез. А потоа се осврна и на Лавеци и кажа дека може овие денови фановите делуваат дека се загрижени но вети силен Интер за наредна сезона.
--- надополнето: Aug 12, 2011 1:52 PM ---
Коа сме кај него...
Милито < - > Куцка
Go!
Naaaaah, Вивијано кога ќе се опорави ќе им го набавцат ваљда, мада Фреј они го ангажираа, Милито ќе остане и наредна сезона тука.

Рече дека загубата на Ето е голема но најверојатно ќе се ангажира уште еден шампион, се знае на кого алудира, Тевез. А потоа се осврна и на Лавеци и кажа дека може овие денови фановите делуваат дека се загрижени но вети силен Интер за наредна сезона.

Факт е дека Морати и Ето се во најголема добивка ако се реализира овој трансфер.
Јас како фан на Интер и не ме радува толку многу тоа дека Ето веќе нема да игра за Интер, и дека на негово место ќе дојди Тевез.
Кој знае на крај што ќе бидни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom