Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Pa so samoto toa sto se zemate so stranci implicite ste nezadovolni od i se zalite od nas, da vie ne ste onakvi kako sto sakame da bidete, ama i vie ne ste isti so niv kako so nas, drugse se postavuete so nekoj od zapad posto toj ima pedigre i so nego lice pice!
Хахахахахахха за мене лично најдобро ,,педигре,, е чисто македонското, ако не примети до сега.
НО не би се омажила со некој кој нема слични размислувања како мене, и ако не најдам таков тука, ќе го најдам надвор.
А немој да сонуваш многу, дека баш така е, демек им се ќутело на странците... зависи кој со какви намери каде отишол.
А како што кажав и предходно, македонскиот маж ем сака жена му да ќути, ем нема ништо да и обезбеди, ем сака и да работи, и деца да чува.... тој од надвор, очигледно, може нејзиното ќутење да го плати. Ако веќе зборуваме.
Исто така, НА ТИЕ ШТО НЕ ИМ ОДГОВАРА ТУКА ГО РЕШАВААТ ПРОБЛЕМОТ И СЕ МАЖАТ ВО СТРАНСТВО.

Вас поголем проблем ви е, нели, што странкињите НЕ ВИ ДОАЃААТ ТУКА.

Јебига.....

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Pa koga nie samite nejkeme tuka uste pa ke sakame drugi da ni doagaat, toa se prirodni procesi jas ja gledam celinata, izumiraat starite narodi novi povitalni gi zamenuvaat i posle mitovite i istorijata ne sluzat za nisto!

Член од
11 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
27
Такви се ретки брате...
Како да бараш игла во сено

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Поштена жеснка. Може ама многу тешко...инаку јас таман почнав да верувам во мојата и ме излажа и тоа поради некои шмизли таму :S

Член од
11 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
27
Поштена жеснка. Може ама многу тешко...инаку јас таман почнав да верувам во мојата и ме излажа и тоа поради некои шмизли таму :S
Па шмизлите нормално ќе и пркосат секогаш на девојката со најубав дечко
Според нив она е проста се прашуваат што гледаш ти во неа
А уствари она од нив се разликува по тоа што има срце и душа.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Хахахахахахха за мене лично најдобро ,,педигре,, е чисто македонското, ако не примети до сега.
НО не би се омажила со некој кој нема слични размислувања како мене, и ако не најдам таков тука, ќе го најдам надвор.
А немој да сонуваш многу, дека баш така е, демек им се ќутело на странците... зависи кој со какви намери каде отишол.
А како што кажав и предходно, македонскиот маж ем сака жена му да ќути, ем нема ништо да и обезбеди, ем сака и да работи, и деца да чува.... тој од надвор, очигледно, може нејзиното ќутење да го плати. Ако веќе зборуваме.
Исто така, НА ТИЕ ШТО НЕ ИМ ОДГОВАРА ТУКА ГО РЕШАВААТ ПРОБЛЕМОТ И СЕ МАЖАТ ВО СТРАНСТВО.

Вас поголем проблем ви е, нели, што странкињите НЕ ВИ ДОАЃААТ ТУКА.

Јебига.....
ќе ти го земеме како кажано во афект...

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Не зборувам за љубов.
На пример, јас не би се омажила за некој кој е опседнат со бројот на моите сексуални партнери, дали знам мусака да направам и колку ми е голема способноста за бришење прашина. Ако не најдам таков кој ми одговара, нема да кукам по форум и да трубам колку македонските мажи се старомодни, традиционални, па и сексисти и според мене непогодни, ќе најдам некој што ми одговара - макар и надвор од границите.
И знам случаеви каде што наши жени се мажат во странство - да поради пари, тој од таму му треба некоја која нема да му се курчи, ама од друга страна тоа е ствар на договор - тој има пари, таа не се курчи. А ако вие сакате се да добиете, а ништо да не понудите.... па, нема такво нешто.
Pa neli samo eden si imala do sega???????

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Pa neli samo eden si imala do sega???????
Аууу...Пума, овој те манијачел по форумов изглеа, знае и колку сексуални партнери си имала :pos:.
Сега, сериозно, зошто мислиш дека сексуалните партнери на Пума, или на било кој друг се твоја работа?

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Аууу...Пума, овој те манијачел по форумов изглеа, знае и колку сексуални партнери си имала :pos:.
Сега, сериозно, зошто мислиш дека сексуалните партнери на Пума, или на било кој друг се твоја работа?
Lele ama si vickasta kako gomno so vitamini.:notworthy: Ne sum ja manijacel tuku sama taa si kaza nekolku strani prethodno.

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Lele ama si vickasta kako gomno so vitamini.:notworthy: Ne sum ja manijacel tuka sama taa si kaza nekolku strani prethodno.
Бајата ти е финтата сине, такви во забавиште кажувавме ;).Ама те разбирам, старо куче не се учи на нови трикови.
И пак ќе ти кажам, што те засега тебе колку сексуални партнери имала Пума?
Да не спомнувам дека во постот што си го цитирал, никаде не спомнува колку партнери има, туку дека не би се омажила со некој кој е опседнат со бројот на партнери.
П.С. Ти си сигурно од тие што бараат невина девојка, за да можат гордо да го развиорат чаршафот измачкан со крв на чардакот:pos:

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Бајата ти е финтата сине, такви во забавиште кажувавме ;).Ама те разбирам, старо куче не се учи на нови трикови.
И пак ќе ти кажам, што те засега тебе колку сексуални партнери имала Пума?
Да не спомнувам дека во постот што си го цитирал, никаде не спомнува колку партнери има, туку дека не би се омажила со некој кој е опседнат со бројот на партнери.
Повнимателно читај нареден пат.
Smeni diopterot i vidi podetalno na 26 strana od temava pa posle zbori. A I vprocem ti potparol da ne i si i sto tebe te zasega sto jas diskutiram so nea.

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Smeni diopterot i vidi podetalno na 26 strana od temava pa posle zbori. A I vprocem ti potparol da ne i si i sto tebe te zasega sto jas diskutiram so nea.
Нема што да гледам, за разлика од тебе јас немам потреба да манијачам луѓе по форумов и да им ги бројам сексуалните партнери.:tapp:
И не можеш ти да бираш со кого ќе дискутираш, ова е јавен форум, не е скајп.
П.С На другата тема ти го препорачаа Коелјо, јас сепак мислам дека е тоа преголем залак за тебе, почни со буквар и читанка, а можеш и Бушава азбука да гледаш.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Нема што да гледам, за разлика од тебе јас немам потреба да манијачам луѓе по форумов и да им ги бројам сексуалните партнери.:tapp:
И не можеш ти да бираш со кого ќе дискутираш, ова е јавен форум, не е скајп.
П.С На другата тема ти го препорачаа Коелјо, јас сепак мислам дека е тоа преголем залак за тебе, почни со буквар и читанка.
I koj sega e manijak???????

Kajgana Shop

На врв Bottom