Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Дечки а јас да ве прашам еве сега вака.
Додека вие размислувате дали има или нема ,,поштени,, жени во Македонија,
македонките на големо се испоомажија по Србија, Бугарија, Грција, Шведска, и останати други земји.
Проблемот е што, ретко која од друга земја ќе ви дојде во Македонија.
Да не сте малце разочарани што во суштина сте сами или што жените очекуваат од вас повеќе од што можете да понудите???

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
македонките на големо се испоомажија по Србија, Бугарија, Грција, Шведска, и останати други земји.
И не само тоа, туку мнозинството гастербајтери доаѓаат секое лето со цел да земат жена од тука...I wonder why...Можеби затоа што ниедна жена на светот не трпи срања од мажот како Македонката, тоа е факт.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Да не сте малце разочарани што во суштина сте сами или што жените очекуваат од вас повеќе од што можете да понудите???
И не само тоа, туку мнозинството гастербајтери доаѓаат секое лето со цел да земат жена од тука...I wonder why...Можеби затоа што ниедна жена на светот не трпи срања од мажот како Македонката, тоа е факт.
Иностранците земаат овдешни жени поради тоа што истите ќе ги трпат тие иностранци многу повеќе од иностраните жени !?

Тоа е нешто позитивно !?

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Иностранците земаат овдешни жени поради тоа што истите ќе ги трпат тие иностранци многу повеќе од иностраните жени !?

Тоа е нешто позитивно !?
Не е.Муабетот ми е, кога веќе кенкаат дека Македонките не чинат, зошто побогу не си земат жени од било која странска држава, туку напротив,повеќето доаѓаат на лето за да земат жена од тука?
Него,заеби, не знам зашто се замарам, и онака веќе премногу внимание и се посвети на тема отворена од обичен провокатор.

S

Stef Bachatero

Гостин
Богами темава изгледа ја измислил некој што досега не видел или не воочил што му фали за да привлече една девојка.А орденот ќе го добие кога ќе најде поштена девојка,а проблемот е во самиот него :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772

Тоа е нешто позитивно !?
Мачорка ти одговорила.
На жените кои не им одговараат овдешните мажи, се мажат во странство - прават нешто да си го решат проблемот.
Мажите овдешни што прават освен што кукаат?

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Епа многу сакате вие машките, ем лична да била, ем паметна да била, ем да била невина, ем да била добра во кревет (само за вас), ем домаќинка да била, итн, итн...
Епа нема.
A сте се запрашале ли вие дали ги задоволувате сите критериуми кои една девојка би ги имала за машко. М?

Не можете да кажете дека во Македонија сите се курви и дека нема “поштена„ девојка како што девојките не можат да кажат дека сите машки се исти, затоа што за да дојдеш до таков заклучок треба навистина големо искуство, зарем не?

Не може 5 во 1 мора нешто да фали.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Мачорка ти одговорила.
На жените кои не им одговараат овдешните мажи, се мажат во странство - прават нешто да си го решат проблемот.
Отвараат теми по форуми...:pos:
Некои бегаат во иноземство, некои се женат со иноземкињи, некој пијат, некои се дрогираат, некои се попедерчуваат, некои носат невести од Албанија и Русија, некои билдаат на стероиди...

Инаку релативно е...од какви мотиви се мажат жени по иноземство...:)
Некаде е љубаф, некаде папири...инаку немаше да доаѓаат 35/40+ ботови од Мелбурк и Геwи, Индијенааа по широк сокак да си најдат невеста...или и тие во иноземци се сметаат !?

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Богами темава изгледа ја измислил некој што досега не видел или не воочил што му фали за да привлече една девојка.А орденот ќе го добие кога ќе најде поштена девојка,а проблемот е во самиот него :)
ne znam so se pridava tolku znacenje na temava duri 31 stranica za nisto
--- надополнето: Aug 10, 2011 7:00 PM ---
Мачорка ти одговорила.
znae so proizleguva od celiot vas komentar po temava deka mladite vo makedonija se iskompleksirani i maskite i zenskite so ne e taka po priroda na kraj site si naogjaat kapace na grnce ama treba vreme za toa

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пари ?? :) Ааааааа не ...тие од Швајцарија што доаѓаат тука сигурно се женат ради љубов на прв поглед .....повеќепати.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Пари ?? :) Ааааааа не ...тие од Швајцарија што доаѓаат тука сигурно се женат ради љубов на прв поглед .....повеќепати.
Не зборувам за љубов.
На пример, јас не би се омажила за некој кој е опседнат со бројот на моите сексуални партнери, дали знам мусака да направам и колку ми е голема способноста за бришење прашина. Ако не најдам таков кој ми одговара, нема да кукам по форум и да трубам колку македонските мажи се старомодни, традиционални, па и сексисти и според мене непогодни, ќе најдам некој што ми одговара - макар и надвор од границите.
И знам случаеви каде што наши жени се мажат во странство - да поради пари, тој од таму му треба некоја која нема да му се курчи, ама од друга страна тоа е ствар на договор - тој има пари, таа не се курчи. А ако вие сакате се да добиете, а ништо да не понудите.... па, нема такво нешто.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Najlesno se faka postena zenska posteno platis i tvoja e!
--- надополнето: Aug 11, 2011 7:26 PM ---
Мачорка ти одговорила.
I ovdesnive muzi si zemaat strankinji koj ke trpi seljanki balkanski...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Najlesno se faka postena zenska posteno platis i tvoja e!
--- надополнето: Aug 11, 2011 7:26 PM ---

I ovdesnive muzi si zemaat strankinji koj ke trpi seljanki balkanski...
А зошто тогаш постои темава и милион други каде што патите што македонските жени не се онакви какви што сакате да бидат?
Јас не најдов многу теми каде што жените се жалат од вас?

И кои странкињи? Купените од Албанија?
Дошла некоја германка, швајцарка, англичанка да живее во Македонија?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
А зошто тогаш постои темава и милион други каде што патите што македонските жени не се онакви какви што сакате да бидат?
Јас не најдов многу теми каде што жените се жалат од вас?

И кои странкињи? Купените од Албанија?
Дошла некоја германка, швајцарка, англичанка да живее во Македонија?
Pa so samoto toa sto se zemate so stranci implicite ste nezadovolni od i se zalite od nas, da vie ne ste onakvi kako sto sakame da bidete, ama i vie ne ste isti so niv kako so nas, drugse se postavuete so nekoj od zapad posto toj ima pedigre i so nego lice pice!

Kajgana Shop

На врв Bottom