V
Vollstandig
Гостин
Нели 3500 беше??!Не е најефтин Да речеше најскап океј ке беше.
Металхамер, си седел у Пелагонија?
Нели 3500 беше??!Не е најефтин Да речеше најскап океј ке беше.
Металхамер, си седел у Пелагонија?
3700 Наспроти 3000 во стив и медицинар. Во Гоце и Кузман не знам ама сигурно не е над 3500Нели 3500 беше??!
Има везе, како не. Ти можит и веќе не си државјанин со старо државјанство. Не дека не си, ама така идет зборот де. Утре резултати. Некој раат ќе си спиет вечер.Има врска колку ти е старо државјанството? Имам ланско, не знам дали да вадам ново...
Ај се кладиме дека ќе доцнат резултатите и нема да бидат утре?Има везе, како не. Ти можит и веќе не си државјанин со старо државјанство. Не дека не си, ама така идет зборот де. Утре резултати. Некој раат ќе си спиет вечер.
Ти бе уште по студентски се влечиш?Ај се кладиме дека ќе доцнат резултатите и нема да бидат утре?
Или тоа или нема да може да се отвори страната од „преоптеретеност“. Додека ги средат сите врски и врскаџии.Ај се кладиме дека ќе доцнат резултатите и нема да бидат утре?
Уште не ми забраниле.Ти бе уште по студентски се влечиш?
Доцнеа еден ден, мислам. Како и да е, годинава ќе доцнат еден ден.Или тоа или нема да може да се отвори страната од „преоптеретеност“. Додека ги средат сите врски и врскаџии.
Лани не доцнеа прелиминарните, конечните доцнеа.
Врскаџиите се во конечниот список, не на прелиминарни!Или тоа или нема да може да се отвори страната од „преоптеретеност“. Додека ги средат сите врски и врскаџии.
Лани не доцнеа прелиминарните, конечните доцнеа.
Немат 2000 бе, шо збориш. И мене ме нема на прелиминарен.Излегоа резултати!
Добро, мене не ми е јасно, за во Пелагонија пишува 937 легла, а на список бапнале над 2 000 луѓе и тоа без никаков ред и бројки.
Изгледа сите што аплицираа ги има на прелиминарен?