Фан Клуб: Интер

Нема везе тоа со Гасперини, проблемот е што Ето бара нов скап договор од Интер кој ќе трае долго, тоа Интер немаат намера да му го пружат, не дека со Гасперини се испокарал па сега сака да оди.
Ова е одлична прилика за Интер ем да земе пари од него ем да се ослободи од неговата плата, Тевез ќе зима помала плата на што наводно и се согласил.
Инаку како и да е, нема потреба да се хејта Ето, он ќе се збогати ептен во Русија а и ете му предизвик плус, со село од екипа да направи нешто, за 4 години 80 милиони ќе им ќари, ако потпише на 5 години, 100, пуна капа за него, со оглед дека е Русија 20+ голови у една сезона ќе дава у наредни 3-4 години.

Једини проблем ќе му е што ќе нема лето зашто тогаш играат русите, времето башка, ама за 20 милиони годишно и ескими голи по дома да му шетаат гајле ќе му биде.

Abe da e pricina karanicata so Gasp, jas ke sum sreken. Toa ke znaci deka imame avotriteten trener koj e "my way or the highway" (malce teen zvuci ama druga fraza nemav), ama ne mislam deka toa e prichinata.

Eto ednas reche parite ne ja kupuvaat srekjata, ama po se izgleda deka ja kupuvale :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
После Лавеци, Тевез... и Бориело се споменува како можно засилување.

Реал Мадрид ја одби понудата од Бока Јуниорс за Гаго!
Реал бара најмалку 6 милиони евра, а овие од Бока понудиле само 1 милионче :D
Мислам доколку успееме да го земиме Гаго, ќе завршиме одлична работа во средниот ред.

Бориело ... абе дај одбирајте што ставате на темава еј, не дека ми е до некаква шминка на истава ама Бориело бе, не се мучете копи пејст на вакви линкови да праите, не вреди.

Сум против негово носење...али ете се споменува....можеби Гасперсон го бара :P

Братучедот на Коко Бориело не ни треба.
А за Ето пишував и јас имаше дека барал поголема плата но тоа беа претежни анти Интер медиуми,
Овие што стојат со Интер велеа дека бара само година плус.

Да не грешиме душа Интер си го продава Ето,човекот е пример за понашање секогаш насмеан.
Еве и во едно од последните интервјуа вели на Морати не можам да му кажам не.Ако Интер не сака да го продаде Ето нема да се буни што останува.

Подобро од Милито да се ослободат и тој зема голема плата отколку од Ето има уште многу голови во него.Суазо до лани земаше 4 мил по сезона а изигра 5 натпревари за Интер за вакви е жално да се трошат пари за Ето не е.
А како Суазо може да набројам 20 примери фудбалери кои за ништо не користеле а замале огромни плати.

Незнам зошто милито не го вклучат во договорот на кучка и така и така е вишок во тимот

Нема везе тоа со Гасперини, проблемот е што Ето бара нов скап договор од Интер кој ќе трае долго, тоа Интер немаат намера да му го пружат, не дека со Гасперини се испокарал па сега сака да оди.
Ова е одлична прилика за Интер ем да земе пари од него ем да се ослободи од неговата плата, Тевез ќе зима помала плата на што наводно и се согласил.
Инаку како и да е, нема потреба да се хејта Ето, он ќе се збогати ептен во Русија а и ете му предизвик плус, со село од екипа да направи нешто, за 4 години 80 милиони ќе им ќари, ако потпише на 5 години, 100, пуна капа за него, со оглед дека е Русија 20+ голови у една сезона ќе дава у наредни 3-4 години.

Једини проблем ќе му е што ќе нема лето зашто тогаш играат русите, времето башка, ама за 20 милиони годишно и ескими голи по дома да му шетаат гајле ќе му биде.
Па ко ке заработува толку сепак ке има лето...Кога е зима во русија ке има пауза и нема да игра и тогаш има земјки кога кај нив е лето така да со тие пари што ке ги заработи може и на марс да оди на летување...хехехехе

Па ко ке заработува толку сепак ке има лето...Кога е зима во русија ке има пауза и нема да игра и тогаш има земјки кога кај нив е лето така да со тие пари што ке ги заработи може и на марс да оди на летување...хехехехе
Не да оди на летување може и остров да си купи на марс,па и водовод да му изградат до марс со тие пари,нема заебанции ;)

:pos::pos:Вчерашно интервју на Нагатомо за Интер Чанел или уште не му оди добро италијанскиот или нешто друго се случува, сепак делуваше збунет...:pos::pos:
Си си бене бене ....:pos::pos:

:pos::pos:Вчерашно интервју на Нагатомо за Интер Чанел или уште не му оди добро италијанскиот или нешто друго се случува, сепак делуваше збунет...:pos::pos:
Си си бене бене ....:pos::pos:
Јако видео хехе го збуни плавушава хехехе

Грешка си кога викаш дека Ето се продаде за пари. Интер го продаде за пари, има голема разлика во тоа. Ето само прифати да игра во Русија за повеќе пари.

Мислам дека најголема причина за продажбата лежи кај Гасперсон наш :tapp: Излезе статија дека Ето го отерал во 3 лепи ... Гасперсон оваа година е главен :tapp: (само до кога ???)
Ако играчот не сака да оди, НЕМА ДА ОДИ ВО ОДРЕДЕН КЛУБ. Интер и да се одлучил да го продаде, Ето не мора да оди во Анжи, може во друг клуб да оди, 100% сум сигурен дека не го бараат само Анжи. Па сеа ти види дали не е за пари. И Арапите му даваа на Меси бланко чек па Меси не отиде, значи до играчот е, има разлика. Ето ќе си удри дамка на својата фантастична кариера доколку отиде у Русија али кој курац може и му скурчило од фудбал кој го знае, све има освоено...
--- надополнето: Aug 11, 2011 9:21 AM ---
Брат ето зимаше 10(или 12) милиони годишно а сакаше improved Contract .... епа сеа види дал се продал за пари или го продале ....

пс:Мене ми е супер , ако се донесе барем еден од лавеци/тевез а двајцата да дојдат ќе биде ебење мада .... мех ...

Може коутињо да игра од лева страна кај ето шо играше или неможе ????
Мислам дека може али не сум 100% сигурен, али како и да е ги имаме Алварез/Пандев и Тевез/Лавеци(ако дојдат нормално). Ја мислев ќе го форсираат Кутињо на позицијата на Снајдер пошо пола медиуми веќе го продадоа во Јунајтед, али испадна дека Снајперот ќе останува така да малиов или резерва ќе му биде или ќе се форсира по страничниве позиции.

Ако играчот не сака да оди, НЕМА ДА ОДИ ВО ОДРЕДЕН КЛУБ. Интер и да се одлучил да го продаде, Ето не мора да оди во Анжи, може во друг клуб да оди, 100% сум сигурен дека не го бараат само Анжи. Па сеа ти види дали не е за пари. И Арапите му даваа на Меси бланко чек па Меси не отиде, значи до играчот е, има разлика. Ето ќе си удри дамка на својата фантастична кариера доколку отиде у Русија али кој курац може и му скурчило од фудбал кој го знае, све има освоено...

Не си ме разбрал добро. Еве направи споредба со Ибра. Значи Ето никогаш не изјави дека сака да си оди и дека сака да игра во друг клуб, напротив даваше изјави во кои ја потврдуваше својата лојалност кон Морати и Интер. Така да ако Морати не решеше да го продава пошто му требаат пари, Ето немаше да замине да игра во Русија.

Тотално си во право кога викаш дека Ето ќе оди во Русија а не во Англија поради пари. Нормално, ова му е последен договор така да сигурно ќе гледа максимум понуда (y) Тоа за improve договор секаде го има, секој нареден договор на играч е повисок од претходниот, Ибра секоја година одеше кај Морати на improve договор (y)

Него сето ова немаше да се случи да не стапеше Гасперсон на дело. Се ми стои дека Ето влегол во шема на трансфер пазар после караницата со Гасперсон. Сепак времето ќе покаже сигурен сум дека Ето ќе се исповеда до некоја мера после продажбата :)

Abe da e pricina karanicata so Gasp, jas ke sum sreken. Toa ke znaci deka imame avotriteten trener koj e "my way or the highway" (malce teen zvuci ama druga fraza nemav), ama ne mislam deka toa e prichinata.

Eto ednas reche parite ne ja kupuvaat srekjata, ama po se izgleda deka ja kupuvale :D

Hardway, морав;)

Гледаше некој вчера Гермнија - Бразил. Гледам Цезар и Лусио цел натпревар одиграле, а 3 гола примил Бразил. Нашиве се чисти или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom