Фан Клуб: Интер

Hardway, морав;)

Гледаше некој вчера Гермнија - Бразил. Гледам Цезар и Лусио цел натпревар одиграле, а 3 гола примил Бразил. Нашиве се чисти или?
Цезар имаше одлични 2-3 одбрани, а Лусио блокира 2 удара кон голот и ѕвер беше во одбраната како секогаш, no worries. Уствари Лусио го напрај пеналот, ама немаше некој голем контакт. Глеј хајлајтс.

За да си замине топ играч од еден клуб, треба тоа да го сакаат и клубот и играчот. Не може само едниот или другиот да сака. Ај некои играчи, клубот може да ги принуди да си одат, или они самите да го принудат клубот да ги продаде, ама тоа скоро никогаш не се ѕвездите во тимот. Така да Ето си оди зошто му дават највисока плата во свет и зошто има све освоено на клупско ниво, а е 30 години, а Морати прифати зошто ќе добие дебело обештетување и уште побитно ќе ослободи некои 40-50 милиони евра од буџетот.

Него мене ме секира тоа што го читам по медиумиве. Дека замена за Ето ќе бил Тевез, а ако не успееле да го земат него тогаш алтернатива ќе бил Лавеци.
Ако не ги земат двајцата или па некои слични на нив, од кои едниот конечно ќе им ја попуни левата крилна позиција и другиот да го замени приближно Ето во давање голови, тогаш правиме многу заебана грешка.
Ако се бара само дирктна замена за Ето и останатиот дел од парите да идат во буџет, тогаш глупостите со прво продај па после купи и поплни си ги сите слаби позиции биле bullshit.
Во таков случај многу ќе паднеме резултатски, во тоа сум убеден. И не гледам причина за целиот напор за balancing the books, коа со малку лоша среќа може и воопшто да не играме во ЛШ, така да истиот негативен ефект ќе го имаме.
Сите италијански клуболи горе доле си го избалансираа составот летово и изгледаат баајаги посериозно годинава, само ние изгледа ко да одиме да си го дебалансираме.

Исти и дај бе некој нека им каже конечно да се заангажираат да купат некој играч од средина шо знае да смири топка без проблеми и што дава вертикални пасови. А не Киево, Парма и останати глупави тимови да ни прават пресинг ко Барселона и Цезар најголем плејмејкер да ни биде.

Hardway, морав;)

Гледаше некој вчера Гермнија - Бразил. Гледам Цезар и Лусио цел натпревар одиграле, а 3 гола примил Бразил. Нашиве се чисти или?
пенал направи за првиот гол, и му избега гетце за вторито, иначе солиден беше освен ова,цезар добар беше

Незнам зошто милито не го вклучат во договорот на кучка и така и така е вишок во тимот
А да ги вклучат СУЛЈО и Марига,ама ти да бидеш посредник!

Него мене ме секира тоа што го читам по медиумиве. Дека замена за Ето ќе бил Тевез, а ако не успееле да го земат него тогаш алтернатива ќе бил Лавеци.
Лавеци е планиран ко шлаг на торта, не го замена за Ето, не може играч кој лани даде 6 гола за Наполи некој да го смета за замена на Ето. Замената на Ето која ја планираат е Тевез, за Лавеци ќе пробаат со пари плус Пандев или евентуално плус уште некој играч.

Агентот на Мунтари изјави - Постои една многу важна понуда од Шпанија, а тука се и оние кој го восхитуваат од Русија.
Знаејки дека 90% и Марига ке оди во Шпанија за 7мил. Интер ке успее да обезбеди од Мунтари и Марига - 15мил. кој највероватно ке се вложат во некое засилување во средината.

Јас да бев посредник сега пола тим старци ке го немаше,се ќе беа млади деца со желба за докажување и трофеи
Дај основај еден клуб во Македонија јас прв се запишувам си ја откажувам старава школа.. :eek:

Многу играте Менаџер , СТРУЧЊАЦИ!!! :)

Агентот на Мунтари изјави - Постои една многу важна понуда од Шпанија, а тука се и оние кој го восхитуваат од Русија.
Знаејки дека 90% и Марига ке оди во Шпанија за 7мил. Интер ке успее да обезбеди од Мунтари и Марига - 15мил. кој највероватно ке се вложат во некое засилување во средината.

Ako си отиде Мунтари,спремајте се за банкет...

Ako си отиде Мунтари,спремајте се за банкет...
Друже 100% си одат двајцата. Гасперини и Интер нејќеа да продаваат ништо до Суперкупот.
--- надополнето: Aug 11, 2011 2:42 PM ---
Dalla Russia: "Eto'o all'Anzhi per 40 milioni"

Јас да бев посредник сега пола тим старци ке го немаше,се ќе беа млади деца со желба за докажување и трофеи
Епа тогаш би требало да станеш фан на Арсенал.Венгер ќе се восхитува на твоите способности.Ќе му биде многу мило што ти ќе му бидеш помошник,скаут и ловец на таленти!

Ето можно е да биде продаден за 40 милиони евра, ако се реализираат овие шпекулации поврзани со него и Анжи Снајдер останува во Интер, или едниот или другиот заминуваат од екипата, двајцата не. Ова го налагаат и медиумите од Италија, и самиот Паолило но и денес еден од фифа агентите, Пепино Тири.

Лошото за оние што го сакаа Снајдер е избацувањето на Анжи од никаде, денес и CNN спортските вести имаа вклучување од Милано од еден спортски новинар ( името му го заборавив ама веќе неколку години он известува за нив од Италија ) дека ова е шок за цела фудбалска Италија а и фудбалскиот свет, понудата од Анжи е изненадување за сите и токму истата најверојатно ќе биде причина зашто Снајдер нема да замине од тимот без оглед на интересот кој постои кај Јунајтед бидејќи Интер немале во план и онака да ги продаваат двајцата лидери на тимот, никој не се надевал дека ќе пристигне ваква понуда од руски тим за Ето.

Ето можно е да биде продаден за 40 милиони евра, ако се реализираат овие шпекулации поврзани со него и Анжи Снајдер останува во Интер, или едниот или другиот заминуваат од екипата, двајцата не. Ова го налагаат и медиумите од Италија, и самиот Паолило но и денес еден од фифа агентите, Пепино Тири.

Лошото за оние што го сакаа Снајдер е избацувањето на Анжи од никаде, денес и CNN спортските вести имаа вклучување од Милано од еден спортски новинар ( името му го заборавив ама веќе неколку години он известува за нив од Италија ) дека ова е шок за цела фудбалска Италија а и фудбалскиот свет, понудата од Анжи е изненадување за сите и токму истата најверојатно ќе биде причина зашто Снајдер нема да замине од тимот без оглед на интересот кој постои кај Јунајтед бидејќи Интер немале во план и онака да ги продаваат двајцата лидери на тимот, никој не се надевал дека ќе пристигне ваква понуда од руски тим за Ето.
Јес да Ето е одличен играч,ама и оваа понуда од 40.000.000 евриќе вреди да се разгледа.Колку што можев да забележам некаде на Ето му нудат овие од АНЖИ Махабхарата(мала шега),годишна плата од 21.700.000?
--- надополнето: Aug 11, 2011 3:05 PM ---
Дај основај еден клуб во Македонија јас прв се запишувам си ја откажувам старава школа.. :eek:

Многу играте Менаџер , СТРУЧЊАЦИ!!! :)
И јас се запишувам!

Платата ќе му биде покачена до 22 милиони евра годишно, и прееска тој типот на CNN ова го потврди а и скоро сите медиуми во Италија а и Русија дадоа потврда за тоа.
Прашање е сумата која ќе ја добие Интер но ако веруваме на она што го налагаат медиумите истата ќе биде над 30 милиони евра односно Анжи ќе одговорат на барањата на Интер, тоа всушност е и проблемот у моментов инаку личните услови за Ето скоро и да се договорени.

До некаде ист е и проблемот со Тевез, веќе протекоа информации во јавноста за неговиот договор, 5 години, 7 милиони евра по сезона ( самиот играч наводно се согласил за намалување на плата ), останува Сити и Интер да се договорат но за ова треба да се чека официјализирање на трансферот на Ето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom