Филозофка
Amelie Poulain
- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 525
А мојот?metatron напиша:
ke bidam otsuten nekoe vreme...ve pozdravuvam site
А мојот?metatron напиша:
ke bidam otsuten nekoe vreme...ve pozdravuvam site
Спенсер очекувај некој убав абер.Сонував како некои роми/цигани дошле кај мене у двор... и незнам како успеаа двоседот од дневна да ми го земат И ок,успеав некако да ги убедам да влезам во кола и да им дадам пари,а они да ми го остаат двоседот. Влегов во кола (знаев дека има пиштол внатре),го извадив пиштолот и излегов. И еден од нив тргна накај мене...ни две ни три,туку 6. 1-2-3-4-5-6... 6 пати испукав,4 пати го погодив,2 пати утнав (мора да поработам на прецизноста )... и така,го убив...и двоседот си остана кај мене понатаму незнам,се разбудив.
Ова има нешто значење или тотално безвезално е
А ова решетањево и убиството на еден од нив... И тоа ли е добро..Спенсер очекувај некој убав абер.
Циганите се бериќет на сон ..
Ако де си потепал таму тоа што е лошо, немаш мака, ма да и ако си љубител на ган шутинг тоа ти е ко зачин врз сонот за поефективен да е ))А ова решетањево и убиството на еден од нив... И тоа ли е добро..
ovoj son nema da ti go tolkuvam simbolicno,zatoa sto se plasham da iznesam javno nekoi informacii...Имаше војна и се тепаме цело време, не го памтам цел сон, на крајот
од сонот зедов меч во раката и со него појак бев така се чуствував, мечот како да имаше некое посебно значење. и во борбата
не бев сам имаше и други со мене и еден човек незнам дали беше постар или
беше дете како и двете делуваше низок беше го удрија со нешто незнам шо беше
го ранија лошо и тој падна во вода и почна да се дави цел беше подвода, не беше река како вир мал беше, и рипна
еден друг човек да го спасува ама бавен беше и после него и јас влегов во водата и одма го извадив од вода,
и кога го извадив од водата раната што му беше од пред тоа ја немаше
и ми рече ми се излекува пред неколку дена раната, и застанавме двајцата на едно сигурно место а јас цело
време го дршев мечот во раката, на крајот чуството беше сигурно и убаво.
opisi go podetalno celiot son,ova sto go imash napishano nishto ne kazuvaдознавам дека имам уште еден брат и сестра...
Цел сон е како девојка ми објаснува дека ми е сестра и дека е среќна што конечно ме нашла, кажува дека има она брат, јас не и верувам цело време и тоа е тоа.opisi go podetalno celiot son,ova sto go imash napishano nishto ne kazuva
primetiv deka sekogash koga sonuvame romi tie ili kradat,ili ubivaat,nesto sakaat da ni zemat,taka da zabluda e deka romite se bogatstvo,moze bogatstvo da znacat romi ama onie od postarite vreminja sto patuvale so karavani i sl.,megutoa vo nasheto sekojdnevie sretnuvame romi koi prosat ili kradat ,zatoa podsvesta loshite prisustva ni gi predstavuva kako romi,zatoa vo ovoj son romite ne se dobro,celiot son ukazuva na toa,dobro e sto tatko ti otishol da pobara pomosh,megutoa ne nashol...koga se vratil atmosverata bila prijatna,toa ukazuva na dve mozni varijantiЕ вака...сонот на татко ми..Сонувал како се заедно со мајка ми во старата куќа..не е стара по изглед ама претходно живеевме таму...Немало никој освен нив двајца ..баба ми и дедо ми не биле таму.Дошле на врата 3-јца мажи.2-јца од нив биле роми и дошле со намера да ја земат мајка ми..Татко ми испаничил кога видел дека еден од нив вади нож и потрчал да бара помош.Кога видел дека нема никој се вратил а луѓево си седеле како на гости дојдени,а мајка ми со нив седи..
Јас сонувам работи кои подоцна ќе ми се случат со тек на време.Сонови...
Епа ајде малце да дискутираме за соновите...
Има разни видови сонови... кога се е убаво во него се е розово... пример може да имаш секс со која сакаш (само гадно е кога ќе те разбуди некој во тој момент :lol: :lol: ), сонови од кој сакаш да се разбудиш во моментот, сонови во кои пример трчаш трчаш а некој те брка и неможеш да дотрчаш итн итн... цела наука е сврзана... а сонот трае само 8 секунди и ти за тие 8 секунди во сонот живееш цел живот... ц ц ц ц.
А мене инаку пример нешто што сонувам а е поврзано со животниот терк, по некое време ќе ми се оствари т.е. ќе се случи тоа, и ќе речам еј ова сум го доживеал и после ти ја снемува таа слика и што понатаму... (сонот прекинува продолжуваш сам поматаму) или некој викаат тоа чуство е дежа-ву (веќе видено) слики од потсвеста, а јас се си мислам тоа сум го сонувал и сега му дошло време на остварување...
Продолжете... :lol: