Едниот играч на Фени игра прва постава,другиот остави најдобар впечаток(Соколов и Николовски). Јас би рекол губиме поради играчите на Марин,кој што ги влече каде и да е-Чековски,Мираковски,СимоновскиОвие како што викаш, воопшто не се слаба репрезентација и се очекува да влезат у првите 4 на ЕП. Имаат играчи во НБА а ние во Фени. Има разлика. За сега сум задоволен од играта. Втората постава ни е ужасно послаба од првата. Мираковски и Чековски ако се за во репрезентација...
Македонски синдром во сите спортови изјавите на Докузовски "битно е да изиграме подготовки се" епа ете му ги подготовките брука и срам за 5 ипол минута прима 25 коша се на се катастрофална издание после ова сум максимално разочаран и од играчите и од стручниот штаб мизерија.Водевме 30:20, сега губиме 44:33.
Па да ти кажам право сега после ова Црногорциве се речиси сигурни дека ќе не скапат на Еуропско. Али пак не гледам некоја голема предност ради тоа дека евентуално ќе се опуштеле пошто пристапот на нашиве е знак прашање.Боље сега да губиме таму а ги победиме