За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде, ќе те оставам да изиграш на вкус карта, пошо намигна во постот, а тоа е ултимејт заебување.

Не дека си видела некој ваков во град облечен, а сигурен сум дека ако некој се согласи вака да се облече, ерекциите не ги добива од тебе, или пак цел женски пол, ама ајде ти си женско во мода и убавина подфорум и во глава те удира моден креатор филм.

Хаха, зашо ме тераш да играм и на `личната карта` сеа? ;) Ама ајде нема потреба тоа да се спомнува... може некст тајм ке си најдеш нешо шо ке ти се свиѓа. Hopefully.

ptie69w.jpg

Вака ми се допаѓа, само врската да е црна а не сина.

Најубави ми се дечки кога ќе видам со црна кошула облечени (потесничка) :oops: и плави фармерки надоле, спортска варијанта и црн каиш...

Најубави ми се дечки кога ќе видам со црна кошула облечени (потесничка) :oops: и плави фармерки надоле, спортска варијанта и црн каиш...
девојко ова што го опиша сигурно не е спортска варијанта..:coffee:

Лошо се изразив изгледа...Мислев на фармерките значи да не се од оние ептен класични фармерки, туку по спортски малку пошироки...На тоа мислев... :oops:..

Лошо се изразив изгледа...Мислев на фармерките значи да не се од оние ептен класични фармерки, туку по спортски малку пошироки...На тоа мислев... :oops:..
Незнам јас за спортски стил со фармерки ;)
Се шалам, знам што сакаш да кажиш, само лошо си се изразила..

Зависи од Девојката ако е добра риба не би ја облекол во ништо гола нека седи во ќошот дома и нека личи, а ако е грда и дебела Бунда најдебела како неа и маска на лице тоа е :)

asianemogi.jpg
asiancuteg.jpg
imgthijyj.jpg

Има толку добри комбинации, тешко е да се одбере... :D

wtf e so mashkava moda, 5 saati baram neshto asalno za mushko so sporiov net -.-

ae whateva.
crna maichka, raperska farmerka (ne onie ko na roger brothers ko vrekji mi izgleaat), ubava patika <3
mwa *:

Како и обично незнам како би го облекла, ама знам како НЕ би го облекла.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom