За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Не би сакал да ја облекувам , би сакал да ја соблекувам.

Член од
18 јули 2011
Мислења
24
Поени од реакции
14
Тренди изглед за преку ден (кежуал маичка,панталонки кратки до колена,фармерки во стилот "ripped" ,и елегантно-урбан изглед за излегување кај едно машко и сето тоа проследено со мали дози на индвидуалност во секоај комбинација -како на пример менување на начинот на кој се носи некое парче додавање на впечатлив детаљ..се што наликува на индивидуализам е доста интересно и девојкте често се загледуваат во такви типови...

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
па јас би ја облекол спорд фенг шуи зависи кое годишно време е каково е моментало времето и колку е сат

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.074
Ugh, колку е невкусно облечен.

Незнаеш арно да brow-саш изгледа, fashion tv men ли пишуваш? Тhe fuck with палтото и чизмите што светат или палтињава на двајцава подоле? Ќе изиграваме супер херои по град? Помина comic con оваа година. Како и да е, боље ќе се одкажам од секс, отколку вака да ме облекувате. Но сепак ваш вкус, нели..

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Незнаеш арно да brow-саш изгледа, fashion tv men ли пишуваш? Тhe fuck with палтото и чизмите што светат или палтињава на двајцава подоле? Ќе изиграваме супер херои по град? Помина comic con оваа година. Како и да е, боље ќе се одкажам од секс, отколку вака да ме облекувате. Но сепак ваш вкус, нели..
the fuck со луѓе шо немат исти вкус како мојот, аман, ЗОШТО? ;)
но сепак... да!

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
А мора да биде облечена?

Ако мора долу старки, некоја убаа маица со некој натпис или интересен текст и некои симпатични шорцеви, а во зима карирана пантолоМа.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.074
the fuck со луѓе шо немат исти вкус како мојот, аман, ЗОШТО? ;)
но сепак... да!
Ајде, ќе те оставам да изиграш на вкус карта, пошо намигна во постот, а тоа е ултимејт заебување.

Не дека си видела некој ваков во град облечен, а сигурен сум дека ако некој се согласи вака да се облече, ерекциите не ги добива од тебе, или пак цел женски пол, ама ајде ти си женско во мода и убавина подфорум и во глава те удира моден креатор филм.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
И двајцата голи ..хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom