За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Ајде, ќе те оставам да изиграш на вкус карта, пошо намигна во постот, а тоа е ултимејт заебување.

Не дека си видела некој ваков во град облечен, а сигурен сум дека ако некој се согласи вака да се облече, ерекциите не ги добива од тебе, или пак цел женски пол, ама ајде ти си женско во мода и убавина подфорум и во глава те удира моден креатор филм.
Хаха, зашо ме тераш да играм и на `личната карта` сеа? ;) Ама ајде нема потреба тоа да се спомнува... може некст тајм ке си најдеш нешо шо ке ти се свиѓа. Hopefully.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157

Вака ми се допаѓа, само врската да е црна а не сина.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Најубави ми се дечки кога ќе видам со црна кошула облечени (потесничка) :oops: и плави фармерки надоле, спортска варијанта и црн каиш...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Најубави ми се дечки кога ќе видам со црна кошула облечени (потесничка) :oops: и плави фармерки надоле, спортска варијанта и црн каиш...
девојко ова што го опиша сигурно не е спортска варијанта..:coffee:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Лошо се изразив изгледа...Мислев на фармерките значи да не се од оние ептен класични фармерки, туку по спортски малку пошироки...На тоа мислев... :oops:..

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Лошо се изразив изгледа...Мислев на фармерките значи да не се од оние ептен класични фармерки, туку по спортски малку пошироки...На тоа мислев... :oops:..
Незнам јас за спортски стил со фармерки ;)
Се шалам, знам што сакаш да кажиш, само лошо си се изразила..

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Зависи од Девојката ако е добра риба не би ја облекол во ништо гола нека седи во ќошот дома и нека личи, а ако е грда и дебела Бунда најдебела како неа и маска на лице тоа е :)

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423

Има толку добри комбинации, тешко е да се одбере... :D

I

indigo child

Гостин
wtf e so mashkava moda, 5 saati baram neshto asalno za mushko so sporiov net -.-

ae whateva.
crna maichka, raperska farmerka (ne onie ko na roger brothers ko vrekji mi izgleaat), ubava patika <3
mwa *:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Како и обично незнам како би го облекла, ама знам како НЕ би го облекла.

Kajgana Shop

На врв Bottom