Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

S

smexy

Гостин
pro tip
Ако не знаеш никој,пожелно е да чекаш тачно на одреденото место во тачно време,и се разбира да бараш други кои исто како те тебе се шуткаат ко прдеж во гаќи или така поголема група што збори за форум :icon_mrgr:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
pro tip
Ако не знаеш никој,пожелно е да чекаш тачно на одреденото место во тачно време,и се разбира да бараш други кои исто како те тебе се шуткаат ко прдеж во гаќи или така поголема група што збори за форум :icon_mrgr:
Фала ти за советот нема проблем сега и да сакате не идам.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Никој не ти рече да не доаѓаш...it was a friendly advice/joke...sheesh...
Добро де само ми го потврдивте ставот тоа што го кажав на почетокот а и така излегува старо друштво итн.

S

smexy

Гостин
Добро де само ми го потврдивте ставот тоа што го кажав на почетокот а и така излегува старо друштво итн.
Јасен ти е фактот дека едно време,секој од ова "старо друштво" бил нов така?
Еве мене лично прва собиранка ми беше пред две години на демо фест у кастро со Dark King,Isak Keyten и уште 1-2 шо веќе се знаеа,па ипак закон си пројдов.
Сите сме имале прва собиранка,и да скоро секој се осеќал така додека чекал да дојдат другите,ко што пишав погоре.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
А што вие така на радост чекате нови жртви да дојдат за сеир да си гледате со нив така може исто ви било и на вас па затоа сега удрете на бруцошите и така мораат да слушаат а? Не за друго може и некои тестови на издржливост ќе треба да полагаме. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Vaga25, остави број на рецепција, овај кај мене во инбокс, и ќе се најдеме на собиранката. Ако мислиш дека сум од оние психопатине што дишат на слушалка, ќе ти оставам мој број кај тебе во инбокс па после врти ми од скриен број.
п.с. ова 25 претпоставувам дека ти се годините, а верувај ми, на 25 годишни девојки секогаш им било обрнато внимание. Се што треба да направиш е да дојдеш, после е лесно :) После ќе сакаш уште :)

А што вие така на радост чекате нови жртви да дојдат за сеир да си гледате со нив така може исто ви било и на вас па затоа сега удрете на бруцошите и така мораат да слушаат а? Не за друго може и некои тестови на издржливост ќе треба да полагаме. :)
Не бери гајле, не те праќаме по гранапчиња да бараш пиво/вино после 9 саат :)

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Vaga25, остави број на рецепција, овај кај мене во инбокс, и ќе се најдеме на собиранката. Ако мислиш дека сум од оние психопатине што дишат на слушалка, ќе ти оставам мој број кај тебе во инбокс па после врти ми од скриен број.
п.с. ова 25 претпоставувам дека ти се годините, а верувај ми, на 25 годишни девојки секогаш им било обрнато внимание. Се што треба да направиш е да дојдеш, после е лесно :) После ќе сакаш уште :)
А некако сумљиви ми сте не знам некако уште веднаш ме фати страв а јас пак не сум ни од Скопје кај ќе бегам после. :pos:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
vaga25 со усните кармин црвени.......... интересно ти е вака да си правиш муабети? сто пати ти кажаа дојди, добредојдена си итн. а ти кружиш од околу цело време

да не се мешам ама чим замараш волку да одев јас ќе ти кажев ич не доаѓај

ај не можеш сеа ради ова што го пишав да не отидеш :D

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
vaga25 со усните кармин црвени.......... интересно ти е вака да си правиш муабети? сто пати ти кажаа дојди, добредојдена си итн. а ти кружиш од околу цело време

да не се мешам ама чим замараш волку да одев јас ќе ти кажев ич не доаѓај

ај не можеш сеа ради ова што го пишав да не отидеш :D
Па да ќе дојдам што мислите ви се плашам јас ама за жал моето доаѓање на зависи од мене во овој случај треба да ми кажат да ме информират па потоа ќе одговорам дали ќе доагам или не.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
е добро е ти требаа ~7 мислења за конечно да кажеш нешто поконкретно

се одјавувам.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
е добро е ти требаа ~7 мислења за конечно да кажеш нешто поконкретно

се одјавувам.
Море нел гледаш оти е вага. Цело време се нешто мери. ;)

А пензионери примате !?

S

smexy

Гостин
Све примаме.Се дур ви држи газот на тревата у паркот да седите.

Kajgana Shop

На врв Bottom