Ab
Абе дедо ми на 20 се женел, баба ми на 17.
Тоа околу невиноста тука makes sense, од проста причина што и денес во исто време и мажите и жените ја губат невиноста, само вонбрачно
А плус, јас знам баби кои раѓале на 16-17, а ние им кукаме денес на трудниве малолетнички....
--- надополнето: Aug 7, 2011 9:28 PM ---
1. Невина - не се погодува, ако се погоди невина на 25 батка 99% има сериозни проблеми, бегај дур можеш.
2. Тигрица во кревет - па има две опции - пушти и порничи што тебе ти се свиѓаат и речи ,,учи, жено!,, или прифати дека имала ебачи и пред тебе.
3. Добра готвачка - се наоѓа тоа.
4. Независни - во бракот сопружниците се зависни еден од друг. Нема тука независност. Ама ако под тоа мислиш да размислува со своја глава, се наоѓа, ама гледам последно време многу турскиве серии мама ебаа на женскиот мозок.
5. Пеглаат, перат, пиво, фудбал, муабети....... има има... Е сега тивки, може да зборува тивко, или да ти ќути? Мх, идиот е ако ти ќути. Куче да имаш па ќе се буни ако не му одговара.
Па за брак зборуваме.
Нема тука се бара не се бара. Се бара некој спроти себе. Ти можеш да бидеш клошар* па да сакаш некоја која ги исполнува сите услови, исто како што јас можам да го сакам Бред Пит, итн. Ама секој спроти себе си бара партнер, нема тука исполнување на стари писма до Дедо Мраз.
* не сфаќај лично, општо кажано е.
--- надополнето: Aug 7, 2011 9:35 PM ---
Јас искрено мака ќе имам кога ќе најдам втор.
Ем нема да ми верува, веќе стара мома сум.... У пичку матер ццццц. Од ова ,,поштениве,, човек и кога е искрен не му веруваат..............