Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.759
Поени од реакции
8.788
Па нека отвори 24ч Огласник тогаш ...има некоја сигурно оставено бројче у агенција :D Али само за добро ситуирани господа...:)

пс:Невина е дур не ја прогласат за Виновна Леандра :P
ппс:Puma - Ни он не ги мува со лажни пари ...бар они не знаат :D
Абе он нели ќе емигрираше. Е ќе биде интересно кога ќе го фатат емигрантов како мува поштени жени со лажни евра, па ќе го депортираат, па ќе го стрпаат во затвор каде што многу поштени мажи поштено ќе му го начукаат од позади.............................

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Де де немој со толку, темава е прав трол, само за зезање не ми е јасно оти не уште тука
П.С. знаете што велат постарите?
"Ебел, не ебел-ебена зимаш " попоштено од ова здравје :cuc:
Ебел, не ебел - поштена(ебана)зимаш. Али нашиве малку се ебани затоа се поштени, а сите други балканки поише и затоа се курви.:P

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.759
Поени од реакции
8.788
Не си далеку од вистината..а секое мушко би да ебе, а невина за жена да земе :icon_lol:
е ајде де
Не можам да ја разберам таа фасцинација со ,,невина да земе,,.
Како после ќе биде тоа ,,курва во кревет,,? Наааах тапа муабет. Тапа се мажите што сакаат невини.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
па ваљда сакаат невини пошо им е преку тасе да се триести а да ги лажат дека се втори :D

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Не си далеку од вистината..а секое мушко би да ебе, а невина за жена да земе :icon_lol:
е ајде де
ne sekoe mashko , nit baram, nit pa sakam nevina- skraja da e:pos:
toa vreme izumre- pomina-
ubavo vi kazha Leandra- toa koga se barale poshteni bilo vo vremeto koga nashite dedovci i babi se mazhele (a i togash prashanje e dali bilo taka)
zatoa uzhivajte be lugje - seksajte se i ich ne mu ja mislete- ednash se zhivee -toa shto mozhesh denes iskoristi go- ne ostavaj za “nekoe podobro vreme“
zhivejte - :coffee:

I

Iblis

Гостин
Како после ќе биде тоа ,,курва во кревет,,? Наааах тапа муабет. Тапа се мажите што сакаат невини.
Немој бе така, ние ги сакаме невини,ама во исто време и тигрици во кревет и добри готвачки и да се независни и да пеглаат/перат, пиво, фудбал,муабети тивки итн, :)
Е сеа едно од овие да ни се погоди пак е арно, најбитно е да се разбираме (ама тоа само во брак, за забава битно е нешто друго;))

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Kako sto se razlikuvaat individuite taka se razlikuvaat i narodite i polovite, imeno ima zaednicki osobini koi se karakteristicni kako za narodite taka i za polovite, taka da za posteni zenski ima kolku sto ima posteni luge voopsto!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Дедо ти бил тапа!?

А што мислиш како можеле да се сигурни дека децата се нивни а не на рандом фаца од селото/градот/пештерата...каде што живуркале предците...
Е сега тоа останало во колективната потсвест на машката популација...иако денес е веќе тотално застарено...old habits die hard...:)

I

Iblis

Гостин
Дедо ти бил тапа!?

А што мислиш како можеле да се сигурни дека децата се нивни а не на рандом фаца од селото/градот/пештерата...каде што живуркале предците...
Е сега тоа останало во колективната потсвест на машката популација...иако денес е веќе тотално застарено...old habits die hard...:)
Хахах замалце ќе ме збунеше со trollface помислив дека асид одлепил :P
Нема ќар од вас тука на форум, одам да најдем некоја поштена :love:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.759
Поени од реакции
8.788
Ab
Дедо ти бил тапа!?

Абе дедо ми на 20 се женел, баба ми на 17.
Тоа околу невиноста тука makes sense, од проста причина што и денес во исто време и мажите и жените ја губат невиноста, само вонбрачно ;) А плус, јас знам баби кои раѓале на 16-17, а ние им кукаме денес на трудниве малолетнички....
--- надополнето: Aug 7, 2011 9:28 PM ---
Немој бе така, ние ги сакаме невини,ама во исто време и тигрици во кревет и добри готвачки и да се независни и да пеглаат/перат, пиво, фудбал,муабети тивки итн, :)
Е сеа едно од овие да ни се погоди пак е арно, најбитно е да се разбираме (ама тоа само во брак, за забава битно е нешто друго;))
1. Невина - не се погодува, ако се погоди невина на 25 батка 99% има сериозни проблеми, бегај дур можеш.
2. Тигрица во кревет - па има две опции - пушти и порничи што тебе ти се свиѓаат и речи ,,учи, жено!,, или прифати дека имала ебачи и пред тебе.
3. Добра готвачка - се наоѓа тоа.
4. Независни - во бракот сопружниците се зависни еден од друг. Нема тука независност. Ама ако под тоа мислиш да размислува со своја глава, се наоѓа, ама гледам последно време многу турскиве серии мама ебаа на женскиот мозок.
5. Пеглаат, перат, пиво, фудбал, муабети....... има има... Е сега тивки, може да зборува тивко, или да ти ќути? Мх, идиот е ако ти ќути. Куче да имаш па ќе се буни ако не му одговара.

Па за брак зборуваме.
Нема тука се бара не се бара. Се бара некој спроти себе. Ти можеш да бидеш клошар* па да сакаш некоја која ги исполнува сите услови, исто како што јас можам да го сакам Бред Пит, итн. Ама секој спроти себе си бара партнер, нема тука исполнување на стари писма до Дедо Мраз.

* не сфаќај лично, општо кажано е.
--- надополнето: Aug 7, 2011 9:35 PM ---
па ваљда сакаат невини пошо им е преку тасе да се триести а да ги лажат дека се втори :D
Јас искрено мака ќе имам кога ќе најдам втор.
Ем нема да ми верува, веќе стара мома сум.... У пичку матер ццццц. Од ова ,,поштениве,, човек и кога е искрен не му веруваат..............

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ab
Абе дедо ми на 20 се женел, баба ми на 17.
Тоа околу невиноста тука makes sense, од проста причина што и денес во исто време и мажите и жените ја губат невиноста, само вонбрачно ;) А плус, јас знам баби кои раѓале на 16-17, а ние им кукаме денес на трудниве малолетнички....
--- надополнето: Aug 7, 2011 9:28 PM ---

1. Невина - не се погодува, ако се погоди невина на 25 батка 99% има сериозни проблеми, бегај дур можеш.
2. Тигрица во кревет - па има две опции - пушти и порничи што тебе ти се свиѓаат и речи ,,учи, жено!,, или прифати дека имала ебачи и пред тебе.
3. Добра готвачка - се наоѓа тоа.
4. Независни - во бракот сопружниците се зависни еден од друг. Нема тука независност. Ама ако под тоа мислиш да размислува со своја глава, се наоѓа, ама гледам последно време многу турскиве серии мама ебаа на женскиот мозок.
5. Пеглаат, перат, пиво, фудбал, муабети....... има има... Е сега тивки, може да зборува тивко, или да ти ќути? Мх, идиот е ако ти ќути. Куче да имаш па ќе се буни ако не му одговара.

Па за брак зборуваме.
Нема тука се бара не се бара. Се бара некој спроти себе. Ти можеш да бидеш клошар* па да сакаш некоја која ги исполнува сите услови, исто како што јас можам да го сакам Бред Пит, итн. Ама секој спроти себе си бара партнер, нема тука исполнување на стари писма до Дедо Мраз.

* не сфаќај лично, општо кажано е.
--- надополнето: Aug 7, 2011 9:35 PM ---

Јас искрено мака ќе имам кога ќе најдам втор.
Ем нема да ми верува, веќе стара мома сум.... У пичку матер ццццц. Од ова ,,поштениве,, човек и кога е искрен не му веруваат..............
Хахаха ..абе сеа тек пола алфа мужјаци од форум ќе ти се стаат =) Чим само 1 имало до сега ... :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.759
Поени од реакции
8.788
abe ste zabegale so temava :drk:
sekoj ce si najde toa sto bara i tocka nikoj ne ostanal sam osven ako ne saka samiot samata
Мојот газда има 50 години и е сам, релативно поради тоа што и глумел манга на девојката пред 15 години и го шутнала за некој што не глумел манга..............

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.164
Поени од реакции
30.322
И ја сакам да ми се погоди таков згоден тип, со руса коса, со сини очи, шо има кола, пари, добар, по можност глумец или фудбалер, шо ќе ме сака мене и само мене, ама процентот на негово постоење иако е голем во моите соништа е доста минијатурен во реалноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom