Таков плукачки народ сме си ние, не за џабе опнаа 50 евра казна за ркањешо вие бе на вас
шо ви имам згрешено цело време шо ме напаѓате.Ако сакате да си останите на фб остане те си.Ако не подржетеме.Не вака само плукате
Скролај на зидот и најди го последното такво што пишува дека си станал пријател десно до него има Х и после ке се снајдеш мисламМе интересира нешто...дали може некој д ами каже дали моше на фб..кога ке станеш пријател на пример со некоја личност ти да го сокриеш тоа од некои личности или пак од една..значи тие или тој/таа да не видат ни на новости ни пак на твојот зид оти си станал пријател со некој/а...дали ако го заклучам зидот мој и пуштам понуда за пријател,немд а се види и во новостте на почетната страна на фб оти сум станал пријател со личноста...мислам дека ме сфативте...
да знам ке ја отстранам објавата да не се гледа на мојот зид дека сум станал пријател но дали уште ке покажува во новости дека јас и тој/таа сме станале пријатели...Скролај на зидот и најди го последното такво што пишува дека си станал пријател десно до него има Х и после ке се снајдеш мислам
Ке ти се појави такво за сите нови пријателства да ги скриеш, така можеш и на коментарите на слики, статуси и сл. да си направиш.да знам ке ја отстранам објавата да не се гледа на мојот зид дека сум станал пријател но дали уште ке покажува во новости дека јас и тој/таа сме станале пријатели...
тоа добро...а да не знаеш..слушнав дека имало некоја програма да инсталираш па демек ке ти покажувала кој кога ти го гледа профилот...дали се само разговори не знам..Ке ти се појави такво за сите нови пријателства да ги скриеш, така можеш и на коментарите на слики, статуси и сл. да си направиш.
Тоа ти е програма за вируси Не сериозно, нема таква програматоа добро...а да не знаеш..слушнав дека имало некоја програма да инсталираш па демек ке ти покажувала кој кога ти го гледа профилот...дали се само разговори не знам..
коа слушам бадијала муабети цццТоа ти е програма за вируси Не сериозно, нема таква програма