Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Па добро откажи се зарем за тоа се отвара нова тема.Слободна земја секој може да прави што сака:pos:

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
шо вие бе на вас
шо ви имам згрешено цело време шо ме напаѓате.Ако сакате да си останите на фб остане те си.Ако не подржетеме.Не вака само плукате
Таков плукачки народ сме си ние, не за џабе опнаа 50 евра казна за ркање :) :) :)

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Normalno brat ama za ova ne 50 evra 150 da mu zemat treba pozz

R

Roten 96

Гостин
Ме интересира нешто...дали може некој д ами каже дали моше на фб..кога ке станеш пријател на пример со некоја личност ти да го сокриеш тоа од некои личности или пак од една..значи тие или тој/таа да не видат ни на новости ни пак на твојот зид оти си станал пријател со некој/а...дали ако го заклучам зидот мој и пуштам понуда за пријател,немд а се види и во новостте на почетната страна на фб оти сум станал пријател со личноста...мислам дека ме сфативте...

Г

Гучи

Гостин
Ме интересира нешто...дали може некој д ами каже дали моше на фб..кога ке станеш пријател на пример со некоја личност ти да го сокриеш тоа од некои личности или пак од една..значи тие или тој/таа да не видат ни на новости ни пак на твојот зид оти си станал пријател со некој/а...дали ако го заклучам зидот мој и пуштам понуда за пријател,немд а се види и во новостте на почетната страна на фб оти сум станал пријател со личноста...мислам дека ме сфативте...
Скролај на зидот и најди го последното такво што пишува дека си станал пријател десно до него има Х и после ке се снајдеш мислам ;)

R

Roten 96

Гостин
Скролај на зидот и најди го последното такво што пишува дека си станал пријател десно до него има Х и после ке се снајдеш мислам ;)
да знам ке ја отстранам објавата да не се гледа на мојот зид дека сум станал пријател но дали уште ке покажува во новости дека јас и тој/таа сме станале пријатели...

Г

Гучи

Гостин
да знам ке ја отстранам објавата да не се гледа на мојот зид дека сум станал пријател но дали уште ке покажува во новости дека јас и тој/таа сме станале пријатели...
Ке ти се појави такво за сите нови пријателства да ги скриеш, така можеш и на коментарите на слики, статуси и сл. да си направиш.

R

Roten 96

Гостин
Ке ти се појави такво за сите нови пријателства да ги скриеш, така можеш и на коментарите на слики, статуси и сл. да си направиш.
тоа добро...а да не знаеш..слушнав дека имало некоја програма да инсталираш па демек ке ти покажувала кој кога ти го гледа профилот...дали се само разговори не знам..

Г

Гучи

Гостин
тоа добро...а да не знаеш..слушнав дека имало некоја програма да инсталираш па демек ке ти покажувала кој кога ти го гледа профилот...дали се само разговори не знам..
Тоа ти е програма за вируси :D Не сериозно, нема таква програма

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
денес пробвам да се логирам и ми покажува ова шо може да е ?

Kajgana Shop

На врв Bottom