Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не заебавај што е Сколс физички подобар од Снајдер? :)
Постабилен е шо имаше мадлаци да му појди в нога со крампоните или двете нозе нанапред ко Мустафа играна ако знајш на флиерпи :icon_mrgr: а чичо Снајдерче за дефанзива би требало да потренира тро фазла...

XI: De Gea, Smalling, Rio, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Anderson, Young; Rooney, Welbeck.

Керик легендо нели 3 недели ќе те нема :pos:

Луѓе нешто несигурни делувате во врска со купов... што се појаки ЊЕ Револушн,Чикаго и др од Сити па со нив да ги стави Руни,нани,Бербатов,Јанг а со сити не?Ај не бидете смешни...
И ние целиме кон нови трофеи без разлика со кој играме!!!
--- надополнето: Aug 7, 2011 12:46 PM ---
XI: De Gea, Smalling, Rio, Vidic, Evra; Nani, Carrick, Anderson, Young; Rooney, Welbeck.

Керик легендо нели 3 недели ќе те нема :pos:
Керик???? па нели повреден беше??

MCFC: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Kolarov; Y Toure, De Jong, Milner; Balotelli, Dzeko, Silva
Озбилно го сватиле натпреварот...

Is Smalling the tallest full-back ever? :pos:
Уште еден доказ дека на Ферги не може да му се верува кога се работи за повреди, па и за трансфери.
Одиме на победа! GGMU !!!!

Постабилен е шо имаше мадлаци да му појди в нога со крампоните или двете нозе нанапред ко Мустафа играна ако знајш на флиерпи :icon_mrgr: а чичо Снајдерче за дефанзива би требало да потренира тро фазла...
А бе друго зборуваме, остај офанзива-дефанзива. Снајдер е еден од најподготвените играчи во Интер, од Реал кога дојде после не знам колку пауза, скокна од авион на Меаца право на дербито и од тогаш е константен. Физички не гледам разлика помеѓу двајцата, Снајдер е 100% професионалец и нема што да се поставуваат прашања дали би можел да ја изржи премиер, мислам смешно е.

Иначе ме бендиса стартот на Сколси, поштуем. Веројатно единствен пат во поновата историја на Барселона играч да се витка по терен а навистина да биде повреден :pos:

Идеме на победа како и секој натпревар
GGMU
Да ја отвориме сезоната со нов трофеј и нова поука за комшиките

Мене голема желба ми е , ако веќе Снајдер не доаѓа во Јунајтед а си заминува од Интер, да си оди фино лепо во Сити....па да гледа како е да си во мал клуб, да си во клуб кој неможе ни стадионот да си го наполни...кој 100 години ја нема лигата освоено...и кој редовно си прима антибиотици од Јунајтед !убајни...

Иначе денеска очекувам да победиме ! Да биде полесно од последните 2-3 натпревари...
Руни му давам 2 голчина....еден на Берба кој ќе влези од клупата и еден ...по ваша желба..4 доста им се !!

Со среќа нека е! Педериве мора да ги тепаме, а и со добар тим испадна Ферги.. Велбек (заедно со Клеверли и Андерсон) ме изненадија ептен позитивно на потготвителните утакмици, така да очекувам гол од Дени.. И добра игра од Андо.. GGMU!

MCFC: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Kolarov; Y Toure, De Jong, Milner; Balotelli, Dzeko, Silva
Озбилно го сватиле натпреварот...
Гледајќи го вашиот состав, и вие сте го сфатиле сериозно исто така.
1-0 за Сити, според мене, грешка на Фердинанд.

Можеше и Де Геа да тргне на таа топка, ама и тој се двоумеше му се тресат рацете. Инаку не сум задоволен со стилот на играта. Играме нешто слично како Барса, Арсенал цело време топката во нас и се подава цело време и само 1 шанса цело полувреме.

Во меѓувреме 2-0. Што голман донесовме? :tapp:

И сеа криво ми е што кривиците за примените голови ќе му ги препишат на Де Геа.А детево ни криво ни дужно.
Како и да е имате сигурен наследник на Ван Дер Сар.Малиов ќе биде голманиште и пол,типична ѕверка.

п.с.Прв официјален натпревар му е,плус против градскиот ривал Сити.Има притисок,плус не заборавајте дека има само 19 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom