- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Ништо не создава НОВИ масни клетки ниту НОВИ мускулни клетки. Бројот на мускулни/масни клетки е ист од кога си бил бебе.Ако е огрански, зошто обичниот мед е засладен со прости шеќери кои само чекаат внес во телото да почнат со создавање нови масни клетки, а тие се перманентни.
Најдобра замена наместо декстрозата е сувото грозје.
--- надополнето: Aug 5, 2011 8:11 PM ---
млад си би требало целосно да ти се поврати кожата т.е. да немаш "вишок" кожа. Само храни се правилно со доволна хидратација и витамини. Пробај малку да одиш и во теретана да нафрлиш мускулна маса така уште помалку проблеми ќе имаш со вишокот кожаИмам едно прашање....Повеке е од општа физичка природа отколку со самиот бодибилдинг...
Значи имам 18 години..Пред една година тежев 111кг сега сум 75,5 а висок сум 1.78цм...Е сега што е проблемот...Ова овде го поставувам како прашање бидејки само овде сретнав некои стручни лица кои би можеле да помогнат...При такво губење тежина доага до loose skin како што викат Англичаните..Односно оптегната кожа сега не е во состајба да се врати во првобитната положба и е оптегната ,дали постио некои здраво решение за да оваа кожа се врати во првобитнатната положба.
Инаку физички сум активен..Сега летото повеке кардио-велосипед, трчање, фудбал..а зимата повеке тегови, склекови, стомачни....