ДаВарените јајца содржат повеќе протеини од пржени?
Фала богу ти текна дека не припаѓаш во нашиов "култ" (чисто сумњам дека воопшто го знаеш значењето на зборот култ)а кој кажа дека сака рамен стомак, значи ако некој иде у теретана не значи дека он сака да има 6 пак или да биде професионален билдер(значи ако се запишан на футбал не значи сакам да бидам футбалер може сакам за рекреација да си играм), ама вие сите сте толку глупи што си мислите дека он ако влезе у теретана он мора да јаде како што вие сакате и дека он има иста цел како вас, тоа е глупи луѓе неможе да се разберат, башка не планирам сеа на секој посебно од вашиот ''kулт'' како што кажа еден да му објаснивам , вие тука се знаете и се подржувате еден со друг како педери макар и да не сте у право и неможам сеа на секој посебно ај чао пријатно
Гледам си запнал и тоа јако.. Со едноставни зборови кажано.. Нема диета во која може да јадеш колку сакаш а да ослабеш значи без разлика што внесуваш мора да има некое ограничување..тој што праша сакаше диета од доручек ,ручек, и вечера (а не од 6 оброци), и ако иде у теретана и ако јаде со оваа диета нема зашто да му се смеат другиве, несака он да стане професионален билдер си иде у теретана онака па не е ништо штетно и нема потреба за тоа да се отвара нова тема
Нешто слично на ова :Што музика пуштате додека вежбате во теретана?
Може да опадне килажата и репетициите, но за брзо време ќе се врати. Но телото со вежбање не опаѓа.Некој поискусен ако може да ми даде рецензија за креатините од Optimum Nutrition и Dymatize Nutrition (доколку ги има пробано двата, ако не мислење само за едниот кој го има пробано), и што мисли за комбинација со декстроза (ако ја има пробано и комбинацијата, добро би ми дошол и одговор околу тоа). И слушам дека после пиењето може да се опадне на сила и мускула маса, поради тоа што апсорбирал вода која од послем ја исфрла, но доколу продолжам да вежбам редовно и убаво се хранам (а и тоа и планирам и без креатин), би се случило ли такво нешто?
http://www.youtube.com/watch?v=wRM0cAqAY9cШто музика пуштате додека вежбате во теретана?
Наместо декстроза можеш да користиш мед..Некој поискусен ако може да ми даде рецензија за креатините од Optimum Nutrition и Dymatize Nutrition (доколку ги има пробано двата, ако не мислење само за едниот кој го има пробано), и што мисли за комбинација со декстроза (ако ја има пробано и комбинацијата, добро би ми дошол и одговор околу тоа). И слушам дека после пиењето може да се опадне на сила и мускула маса, поради тоа што апсорбирал вода која од послем ја исфрла, но доколу продолжам да вежбам редовно и убаво се хранам (а и тоа и планирам и без креатин), би се случило ли такво нешто?
Ако е огрански, зошто обичниот мед е засладен со прости шеќери кои само чекаат внес во телото да почнат со создавање нови масни клетки, а тие се перманентни.Наместо декстроза можеш да користиш мед..
па декстрозата е прост шекер, попрост здравје, тоа е и финтата усвари да си играш инсулинот малку од малкуАко е огрански, зошто обичниот мед е засладен со прости шеќери кои само чекаат внес во телото да почнат со создавање нови масни клетки, а тие се перманентни.
Најдобра замена наместо декстрозата е сувото грозје.
Да, точно јас малку ги збркав работите. Прости шеќери се потребни по тренинг, но никако кујнски шеќер, оној кој на сите добро ни е познат причината ја наведов во последниот пост.па декстрозата е прост шекер, попрост здравје, тоа е и финтата усвари да си играш инсулинот малку од малку