- Член од
- 10 февруари 2011
- Мислења
- 894
- Поени од реакции
- 398
на мојот комшија ке му текне у 3 нокеска ке почне да праи склекови или стомачни или др вежби а тоа мн се слуша кај нас !! и секоаш коа праи му тропам со сукалотоо !!
Во Расадник живееш?на мојот комшија ке му текне у 3 нокеска ке почне да праи склекови или стомачни или др вежби а тоа мн се слуша кај нас !! и секоаш коа праи му тропам со сукалотоо !!
Не !Во Расадник живееш?
Епа сега, сам си е крив.Jaс имав еден луд комшија алкохоличар, кој беше исто и расист, мразеше ѓупци, албанци, турци се живо и диво ама највеќе деца. и како мали играј на улица, ќе ни земи топка ќе почни со камења да фрла по нас ќе почни да пцуе, најјако му беше пцуењето : “Да ви ебем племето албанско“.
Израснавме едно друго.. син му негов кој направи 40 години не беше женет, и по некоја година зема албанка за жена,и му накоти 4 дечишта. Сега вриштат пиштат кај него низ двор, а ние си уживаме во глетката, како албанци му се шетаат низ куќа а порано не пцуеше нас
Кажи која е таа, да ја прегледам да видам што парче еБезврска е темава ама ја да си се пофалам само дека комшија откачен неам, ама комшика иам. Курва е, дневно по 10 машки и влагаат по цели денови балади рока да не се слуша коа ке се дере. И со поштарот се има онодено, идев дома и по скали глеам влезе кај нејзе и викам ај баш да видам коа ќе излезе после 1 саат можеби и јас мислам дека е откачена. Ама озбилен сум со постов не зезам
овој мој финти употребува посебно тоа со нуждата, јас секогаш кога сум со друштвото го испиам целото пиво и потоа ќе речам леле кој го испил пивото срам да му еМалку подалечен комшија, си седи секој божји ден на улица ама пијан.
има човеков семејство и жена и деца и внуци и пак си седи на улица.
жена му секој втор ден излага од дома со модро око и комшииве и викаат: што ти е на окото мори??
а таа ја наведнува главата и ќути и кога одеднаш ќе грмне дебел, длабок глас: Јас ја нашминкав бе. нели убаво шминкам?? што и фали, скоро секој ден и го шминкам окото, не мора да оди на педикири-маникири... и ај што ќе му правиш на таков будала.
порано уште ние игравме жмурка кога одеднаш го гледаме како тој си врши голема нужда до една ограда каде што луѓето не се тука и секако беше пијан. после утрото слушам: Кој будала се посрал овде бе, да ви ја е*ам мајката на сите, будали, стоки.........тој истиот викаше, си згазнал на сопственото гом*о ама сега трезен и не се сеќавал на ништо од предходната вечер, ваљда