Фан Клуб: Работнички

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Радува и тоа што почнаа и џенцки да ни пишуваат во фан клубовиве (HITCH,Crazy in Love).
Џену ни е редовна затоа не ја спомињам :D
Кој и да се падне сеа малте не е сеедно голем успех е што им докажавме на гејците како се сака државата.Јасно е дека сите го сакаме Работнички во групите на ЛЕ но веќе нема слаби екипи така да тешко,многу тешко.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Металисти или Стеау колку полесно толку подобро да имаат сега Работнички едно дестина милиони Уф Уф :) да купат некој добри играчи леле леле :vozbud:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Во групата на нсоители се:
Севиља, Рома, Шалке, Тотенхем, ПСВ, Атлетико, Спортинг Лисабон, Брага, Динамо Киев, Панатенаикос, АЕК, Ренџерс, Спартак Москва, ПСЖ, Андерлехт, Селтик, Бешикташ, Стандард, Бриж, Хапоел тел Авив, Металист, Партизан, Стоук, Бирмингем, Лацио, Салцбург, Розенброг, ПАОК, Локомотив Москва, Рен, Рапид Букурешт, Атлетик Билбао и Стеауа (извор Википедија :D)
Доста јаки екипи, али со малку среќа и игра од срце може да поминеме!
Браво за Работнички и само нека продолжат вака!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Салцбург, Розенброг, ПАОК, од овие ако се падне некој ќе има некаква шанса за Лига Европа групна фаза

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Уште едни Грци да елиминираме и нема нешто шо повеќе би ми ја исполнило душата !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Радува и тоа што почнаа и џенцки да ни пишуваат во фан клубовиве (HITCH,Crazy in Love).
Џену ни е редовна затоа не ја спомињам :D
Кој и да се падне сеа малте не е сеедно голем успех е што им докажавме на гејците како се сака државата.Јасно е дека сите го сакаме Работнички во групите на ЛЕ но веќе нема слаби екипи така да тешко,многу тешко.
И Crazy in Love е спорт фанатик само сеа со други рабоќе ко работа :icon_lol: е зафатена, иначе телевизори крши ако губиме, бетер од мене е она :icon_lol:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Алал да им е на Работнички! Браво!
Не сум знаел кај се наоѓам кога го постигнавме голот. :D
И само колку ми е мило кога некој тим од Македонија игра, не викаме игра Работнички, туку игра Македонија. :D
Барем тука кај нас е така. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom