Првиот аква-парк во Македонија (Пробиштип)!

С

сашенко

Гостин
И мене паркот не ми изгледа довршен, има уште доста да се работи за него.Ама штом викаат дека се отвора на 20ти Август и спомнуваат барови кои ги нема на сликава што ја видовме тогаш најверојатно ова е сликано многу порано кога не било се довршено.Имам куќа на не полн пола саат од местото откако се отселија старците сега празна е и не идам натака често.Еве можност да се зачести сега :D...Ако идам обавезно слики..

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Конечно кје се разбие монотонијата наречена Базен. А цената на влезницата е тука негде со водените паркови во соседниве земји...

Член од
1 август 2011
Мислења
34
Поени од реакции
14
Конечно кје се разбие монотонијата наречена Базен. А цената на влезницата е тука негде со водените паркови во соседниве земји...
Epa toa e problemot nemoze vo Probistip i vo Soncev breg primer Bugarija da ima ista cena vleznicata ?
Preterale malce za pocetok barem trebalo da bide poeftina, da se rascue za akva parkot ..

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Uste ne otvoren odma negativni kritiki odma go zatvorivte,tuu makedonce
--- надополнето: Aug 4, 2011 11:23 AM ---
--- надополнето: Aug 4, 2011 11:24 AM ---
za
Epa toa e problemot nemoze vo Probistip i vo Soncev breg primer Bugarija da ima ista cena vleznicata ?
Preterale malce za pocetok barem trebalo da bide poeftina, da se rascue za akva parkot ..
cenata se slozuvam trebalo malku poeftino da bide ne 1200 denari za vozrasni 600 za deca do 14 godini

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Претерале со цената не викам не, мозе ќе ги намалат понатака коа ќе видат дека одзивот e слаб :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Негативните критики ќе се однесуваат најмногу на цената...
Не може целодневна влезница за аква-парк на Сончев брег да биде 10 евра (со вклучен превоз од плажите до паркот), а во Пробиштип да биде 1200 денари. Не смее да биде повеќе од 300-500 денари за целодневно уживање, ако сакаат навистина да го наполнат. И онака ќе соберат добра пара само од баровите и храната. Сите ја прават истата грешка со астрономските цени, затоа што сакаат ОДМА да ја вратат инвестицијата.

Член од
1 август 2011
Мислења
34
Поени од реакции
14
cenata se slozuvam trebalo malku poeftino da bide ne 1200 denari za vozrasni 600 za deca do 14 godini
Dobro zatoa e temava, jas kazav deka kolku i da bide dobro ako e cenata volkava tesko deka ke uspee. Sepak ne zaboravajte deka vo Probistip se naogja, aj da bese primer Skopje i da imase takva cena porealna ke bese.. ama vo Probistip kako posiromasno mesto + podaleku od ostanatite gradovi nema smisla cenata na vleznicite da bide volku golema. Sekako kako sto kazaa pogore od barovi, prodavnici (sto ke gi imalo) ke imaat dobar profit ..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Боље со црево пред зграда сум поминувал отколку вака на вештачки начин на лизгалки да си ги љуштам купаќите. Промашена инвестиција мислам и јас. Првин локацијата е смешна, потоа цело лето го промаши па боље да не го отвара од сеа а и скапо е за толку далечно место од на пример Скопје.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756

Јас се молам да не е само ова аква-паркот. Не личи за 18 000 метри квадратни.

И нешто многу блиску го направиле-Пробиштип?!? Не знам зашто не им текнало накај Македонска Каменица, Берово, Пехчево или Делчево....:tapp: А за цените нема да коментирам :)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Како и да е ке отидам, ако е прекрасно ке одам повторно ако не нема да ме видат више, иди види па ...ќе видиме..само нека е на арно и убаво
--- надополнето: Aug 4, 2011 12:25 PM ---
Боље со црево пред зграда сум поминувал отколку вака на вештачки начин на лизгалки да си ги љуштам купаќите. Промашена инвестиција мислам и јас. Првин локацијата е смешна, потоа цело лето го промаши па боље да не го отвара од сеа а и скапо е за толку далечно место од на пример Скопје.
ај не заебавај во Србија во Јагодина што го отворија промашена инвестиција е?????Ете го полн е цело лето.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.022
Како и да е ке отидам, ако е прекрасно ке одам повторно ако не нема да ме видат више, иди види па ...ќе видиме..само нека е на арно и убаво
--- надополнето: Aug 4, 2011 12:25 PM ---

ај не заебавај во Србија во Јагодина што го отворија промашена инвестиција е?????Ете го полн е цело лето.
Нашиов ваљда ќе биде од затворен вид со парно па ќе биде пун цело зимо.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Оваа цена е само за отварањето, зашто ќе имало и музика и водители и не знам што уште и затоа била толку. Ама јас не верувам повеќе од 500денари да е карта.

AQUA PARK Makedonija Отварањето ке биде сочинето од целодневна програма со познати македонски ди-џеј, познат бенд, водител и останати гости познати на македонската јавност а ВИП картата ви ја дава можноста да присувствувате на отворањето и да имате целодневна незаборавна забава и уживање.....

Ова е од фејсбук страната. Да се надеваме дека ќе го средат и ќе биде убаво.

П

Пепси_

Гостин
Па ајде се во скопјето ваше нека ви отворат ебате па и така нема да ви одговара сељачиштата ќе ви сметат од провинцијата. Разберите не е само скопје во оваа држава и една држава не може да напредува со еден главен град мора сите градови да се модернизираат.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Во ред е да има аквапарк.
Само не знам јас кој мисли дека 3 тобогани се аквапарк :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom