Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Нешто ново за нашите ''најаки'' играчи Мунтари и Марига...
*Претставници на Стоук Сити пристигнале во Милано за Марига...други заинтересирани Р.Сосиедад и О.Лион (http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54334)
*За нашиот најмил играч Мунтари засега ништо..освен предходно што беа заинтересирани ..Квинг Парк Ренџерс, Галатасарај и Р.Сосиедад

Таткото на Хуан Мата, кој исто така му е и агент, изјави дека освен Арсенал дека и Интер бил заинтересиран за Мата.
Но предупреди дека Валенсија нема да го продаде за помалку од 20Мил. евра
ИСТО ТАКА БИ ДОДАЛ ДЕКА ИНТЕР ДО 6 АВГУСТ НЕМА НИ ДА ПРОДАВА, НИ ДА КУПУВА...ТАКА ДА ОД 8 АВГУСТ ОЧЕКУВАЈТЕ ДА СЕ ДОНЕСЕ НЕШТО КВАЛИТЕТНО!!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Нека дојде Гаго немам ништо против,ама само ако Снајдер остане!А да биде замена за Снајдер,не благодарам!И овој трансфер период ќе помине за никаде,такво чувство имам.Остај тоа што супер звездите Марига и Мунтари не си одат,ниту еден асален играч не иде.
Вп случај не дај боже да си оди Снајдер,нека го земат еве Кака!
--- надополнето: Aug 3, 2011 9:49 PM ---
Бев офлајн последниве 10тина дена, па ме мрзи сега да читам 10000000 постови, така да дај кажете што во главно се случуваше во таборот на Интер. Нови играчи колку што гледам немаме, продавано исто така немаме, некакви шпекулации да не има или слаба работа?
Заборавив и Кастињос од Феенорд го земавме,како што беше договорено!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Доколку победиме на 6 август, не очекувајте ни едно засилување натака. Нели тимот што победува не се менува. Е ако тек некако загубиме тогаш ќе биде интересно до крајот на овој трансфер период.

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Abre neka dojde Tavez u Kasimiro i ne ni trebat poveke igra4i,a da se prodadat mariga,muntari i os nekoj nekoj sto e visok i kompletni ke sme za novata sezona i da gi gazime milan.A i da go izgubime kupot nema da mi e maka posto e samo kup pobitna e ligata ama dokolku gi tepame an milan u kupot toa ke go smetam kako edna mala i slatka odmazda i da ponerviram mojot veren druagr koj sto e golem fan na Milan

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Abre neka dojde Tavez u Kasimiro i ne ni trebat poveke igra4i,a da se prodadat mariga,muntari i os nekoj nekoj sto e visok i kompletni ke sme za novata sezona i da gi gazime milan.A i da go izgubime kupot nema da mi e maka posto e samo kup pobitna e ligata ama dokolku gi tepame an milan u kupot toa ke go smetam kako edna mala i slatka odmazda i da ponerviram mojot veren druagr koj sto e golem fan na Milan
Aj ти пишувај на кирилица ако можеш и престани да го користиш четворчето,педерастично изгледа.

Снајде останува значи,нема идење,штом се замрзнати преговорите,мала е веројатноста да се продаде,скоро никаква.
Башка на сликите го гледам насмеан и ведар,не е намуртен како Ибра што беше.
Друго,Тевез не треба,да се доведат Касимиро и Гаго или пак Гаго и Бастош ќе биде топови.
Купот против комшиките е небитен,потежок тренинг,така да не ми е битно дали ќе победиме или изгубиме.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Снајдер може да замине само под услов да дојде Фабрегас или Швајнстајгер. Друга достојна замена за Снајдер не ми текнува во моментов...

Доколку стварно има вистина во шпекулациите за размена Марига-Бастош, Морати треба без размислување да прифати таква понуда.
Тогаш може да се размислува за продажба и на Маикон и Пандев или Милито и да се купува Тевез.
Во таков случај, Морати нема да троши огромни суми а повторно ке имаме шампионски тим.
Марига + 5 = Бастош, Маикон 20 Пандев 10 и тие 15 кои треба да ги исплати Сити = Тевез. Мунтари можеме да им го дадеме како подарок :)

Моја желба за наредна сезона:

-------------------Цезар--------------------
Ранокиа--------Лусио---------Самуел
Нагатомо--Мота--Снајдер--Бастош
--------Ето-------Пацини---Тевез-----

Клупа: Кастелаци, Киву, Кордоба, Калдирола, Сантон, Камби, Занети, Деки, Алварез, Кастињос, Милито
Позајмица на Кутињо, Оби и Сантон

Малку ме плаши одбраната, не знам колку може да се смета на Киву, Калдирола и Кордоба во отсуство на некој од првотимците...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Кутињо, Оби и Сантон позајмица? Баш тројцата кои колку-толку би можеле да помогнат, да ни одат во позајмица?

Не бе, ако оди Снајдер, само еден играч нема шанси да го замени. Додуша можеше на пример Пасторе, ама тој очигледно и сам си знае колку вреди па си замина во многу послаба лига, затоа ако си оди Снајче, би ни требале 2 да го заменат. Еден е Хамшик, кој можеби нема, уствари не можеби него вооптшо ја нема креативноста на Снајди, ама си ја врши работата супер во средина, и другиот е или Хазард или Мата, овој вториов е многу по искусен и по сигурна варијанта, за првиот сите викаат дека ќе го биде, а и имам читано дека не е до пола од неговите способности, само дали Интер е околина каде што играчи можат да напредуват не сум баш сигурен.

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Aj ти пишувај на кирилица ако можеш и престани да го користиш четворчето,педерастично изгледа.

Снајде останува значи,нема идење,штом се замрзнати преговорите,мала е веројатноста да се продаде,скоро никаква.
Башка на сликите го гледам насмеан и ведар,не е намуртен како Ибра што беше.
Друго,Тевез не треба,да се доведат Касимиро и Гаго или пак Гаго и Бастош ќе биде топови.
Купот против комшиките е небитен,потежок тренинг,така да не ми е битно дали ќе победиме или изгубиме.
ako ti pre4e ne 4iti a pisam taka posto nemam makedonski font utre treba da instaliram od edno cd.A nikoj ne te nakaruva na sila da 4itas

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Кутињо, Оби и Сантон позајмица? Баш тројцата кои колку-толку би можеле да помогнат, да ни одат во позајмица?

Не бе, ако оди Снајдер, само еден играч нема шанси да го замени. Додуша можеше на пример Пасторе, ама тој очигледно и сам си знае колку вреди па си замина во многу послаба лига, затоа ако си оди Снајче, би ни требале 2 да го заменат. Еден е Хамшик, кој можеби нема, уствари не можеби него вооптшо ја нема креативноста на Снајди, ама си ја врши работата супер во средина, и другиот е или Хазард или Мата, овој вториов е многу по искусен и по сигурна варијанта, за првиот сите викаат дека ќе го биде, а и имам читано дека не е до пола од неговите способности, само дали Интер е околина каде што играчи можат да напредуват не сум баш сигурен.
Ја му давам максимум уште 5-6 натпревари на Сантон да докаже дека знае да игра.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ја му давам максимум уште 5-6 натпревари на Сантон да докаже дека знае да игра.
Ако сега не се докаже, мислам дека нема што повеќе, повредата на Нага му дојде како кец на десетка, башка по лева страна за мене секогаш бил подобар отколку десно, али се се мислам дека Занети ќе игра лево.

Него, ако си оди Снајдер, Мата ќе биде феноменално решение за 20 мил. и плус ќе останат пари за уште некое патување на Бранка низ Европа.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Снајдер може да замине само под услов да дојде Фабрегас или Швајнстајгер. Друга достојна замена за Снајдер не ми текнува во моментов...

Доколку стварно има вистина во шпекулациите за размена Марига-Бастош, Морати треба без размислување да прифати таква понуда.
Тогаш може да се размислува за продажба и на Маикон и Пандев или Милито и да се купува Тевез.
Во таков случај, Морати нема да троши огромни суми а повторно ке имаме шампионски тим.
Марига + 5 = Бастош, Маикон 20 Пандев 10 и тие 15 кои треба да ги исплати Сити = Тевез. Мунтари можеме да им го дадеме како подарок :)

Моја желба за наредна сезона:

-------------------Цезар--------------------
Ранокиа--------Лусио---------Самуел
Нагатомо--Мота--Снајдер--Бастош
--------Ето-------Пацини---Тевез-----

Клупа: Кастелаци, Киву, Кордоба, Калдирола, Сантон, Камби, Занети, Деки, Алварез, Кастињос, Милито
Позајмица на Кутињо, Оби и Сантон

Малку ме плаши одбраната, не знам колку може да се смета на Киву, Калдирола и Кордоба во отсуство на некој од првотимците...
Каков состав сакаш прави,но не ми прави состав без Занети ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom