Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777
И официјално, не бил Sasuke оној што го бркаа кинезите :pos:

Вие шинтерашите у принцип редовно поставувате погрешни прашања. Не е важно дали Снајдер ќе се продаде за 30 или 40 и дали Пасторе вреди повеќе или помалку. Важно е дали клубот има намера за парите од евентуална продажба на Снајдер да се засилува, или нема намера. Објективно, со парите од Ибра и Балотели (100-тина милиони) не се изнакупувавме. Значи одат за друга намена претежно, крпење долгови или што ја знам.

Во моментов проблем е што никому не му е јасно дали на Морати му е јасно што сака да направи. Дали сака да го зачува тимот во врвот или има намера да жртвува неколку сезони за greater good. Клубот има крајно конфузна политика на трансфер пазарот.. Клубот сака да ги задржи најдобрите ама сака и да ги продаде. Имаме еден куп играчи од кои мора да се ослободиме а како со прст да не мрдаат за тоа и само ги усложнуваат работите нудејќи глупи трампи. Можеа да ги продадат било каде пошто-зашто Мунтари и Марига и да доплата за Боаш но се одлучија за крајно евтина варијанта. Купуваат потенцијално добри играчи за евтини пари од Америкине. Од последниве две работи лесно може да се заклучи дека клубот нема куповна моќ. И таман ќе го заклучиш тоа, тие преговараат за Тевез. Инкредибиле...

Политикава со отварање Игротеки може да вроди со плод ако дечките ги бидне. Да се надеваме. Но исто така, можеме и да завршиме со еден куп Мариги и Мунтари на кои ќе треба да им се дава плата, ќе држат место, а никој нема да сака да ги купи. Нити да ги трампа.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ептен ја промашиле работава овие од Интер. Користат играчи како покривање на долговите. Каде се ебаните спонзори? Маркетинг lessons за сите.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
И официјално, не бил Sasuke оној што го бркаа кинезите :pos:

Вие шинтерашите у принцип редовно поставувате погрешни прашања. Не е важно дали Снајдер ќе се продаде за 30 или 40 и дали Пасторе вреди повеќе или помалку. Важно е дали клубот има намера за парите од евентуална продажба на Снајдер да се засилува, или нема намера. Објективно, со парите од Ибра и Балотели (100-тина милиони) не се изнакупувавме. Значи одат за друга намена претежно, крпење долгови или што ја знам.

Во моментов проблем е што никому не му е јасно дали на Морати му е јасно што сака да направи. Дали сака да го зачува тимот во врвот или има намера да жртвува неколку сезони за greater good. Клубот има крајно конфузна политика на трансфер пазарот.. Клубот сака да ги задржи најдобрите ама сака и да ги продаде. Имаме еден куп играчи од кои мора да се ослободиме а како со прст да не мрдаат за тоа и само ги усложнуваат работите нудејќи глупи трампи. Можеа да ги продадат било каде пошто-зашто Мунтари и Марига и да доплата за Боаш но се одлучија за крајно евтина варијанта. Купуваат потенцијално добри играчи за евтини пари од Америкине. Од последниве две работи лесно може да се заклучи дека клубот нема куповна моќ. И таман ќе го заклучиш тоа, тие преговараат за Тевез. Инкредибиле...

Политикава со отварање Игротеки може да вроди со плод ако дечките ги бидне. Да се надеваме. Но исто така, можеме и да завршиме со еден куп Мариги и Мунтари на кои ќе треба да им се дава плата, ќе држат место, а никој нема да сака да ги купи. Нити да ги трампа.
Со од Ибра ако не се лажам се донесоа Милито, Мота, Снајдер, Лусио...

А за Бало, дај некој нека ми каже за колку пари го дадовме, бев на одмор тоа време и не сум баш информирам, се расправав со едно другарче пред некој ден...

Иначе, сме имале 15 милиони за земање кај Шити, затоа изгледа го тупат со Тевез...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287

А за Бало, дај некој нека ми каже за колку пари го дадовме, бев на одмор тоа време и не сум баш информирам, се расправав со едно другарче пред некој ден...

Иначе, сме имале 15 милиони за земање кај Шити, затоа изгледа го тупат со Тевез...
Мислам дека беа 30милиони фунти..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мислам дека 30м искешираа Арапите.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777

Да, така беше, со Бало не купивме ништо. Имај во предвид дека фунтата беше многу повисока кога го шитнавме Бало.

Иначе типично за нас е да имаме за земање. Кога купуваме се си плаќаме, кога продаваме си имаме за земање :) И од Мур имаме нешто за земање ако памтам добро, ете ти го Гаго, одма ќе ја наредат...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Oд Ибра се донесе само Снајдер, Милито и Мота дојдоа веднаш штом заврши сезоната, а со Ибра се тегнеше работата и дури и на официјалниот сајт пишуваше дека ќе остане во тимот, причина за тоа беше Барса која не сакаше да одговори на барањата од тимот...
Мурињо ако памтите кажа, кој патува во Америка на подготвителните мечеви тој останува тука и наредната сезона, Ибра отпатува со тимот во Америка ама по официјалната понуда на Барса, Ето плус Хлеб плус пари тимот одговори позитивно, Хлеб подоцна откажа па и тоа Барса дополнително финансиски мораше да го покрива.

Не е битно, веќе имаа донесено играчи, за Пандев се работеше да дојде во Јануари во што и успеаа и тоа лето освен Снајди, потреба за носење на друг играч покрај Мота, Лусио и Милито немаше.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Бев офлајн последниве 10тина дена, па ме мрзи сега да читам 10000000 постови, така да дај кажете што во главно се случуваше во таборот на Интер. Нови играчи колку што гледам немаме, продавано исто така немаме, некакви шпекулации да не има или слаба работа?

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Нови играчи имаме Алварез и Џонатан.А моментално немаме ништо продадено!
Ах,ќе заборавев најголемо засилување е тоа што Марига и Мунтари остануваат во Интер,т.е никој не сака да ги купи,и среќа Харѓа повеќе не е дел од ИНТЕР!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Нови играчи имаме Алварез и Џонатан.А моментално немаме ништо продадено!
Ах,ќе заборавев најголемо засилување е тоа што Марига и Мунтари остануваат во Интер,т.е никој не сака да ги купи,и среќа Харѓа повеќе не е дел од ИНТЕР!
Да живее револуцијата !

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.671
Поени од реакции
59.777

Kajgana Shop

На врв Bottom