Фан Клуб: Интер

Робен дојде во периодот на Раниери, односно тој период беше договорен а пристигна кога Раниери замина а дојде Мурињо, за останатите си во право, знам кога дојде Дијара во Челзи кажа дека Мурињо му рекол дека од него ќе направи нов Макалеле ...
А и денес и наликува на него во стилот на игра али тој период во Челзи имаше проблеми со адаптација во тимот а и по потреба неколку мечеви играше и ко десен бек па беше принуден да замине но ете судбина пуста, повторно е у тим на Мур со тоа што денес веќе прерасна во супер играч, стандарден и во својата репрезентација.

Пазете го гркот од fif:

When the transfer window opened, I didn't want Bastos. He's 28 and he's barely above average. If he were a complete flop it wouldn't surprise me at all. However, after a month of being linked to a bunch of players who are either complete garbage or not what we need, Bastos is starting to look better and better.

Таков и јас станав, а и многумина од тука...

Робен дојде во периодот на Раниери, односно тој период беше договорен а пристигна кога Раниери замина а дојде Мурињо, за останатите си во право, знам кога дојде Дијара во Челзи кажа дека Мурињо му рекол дека од него ќе направи нов Макалеле ...
А и денес и наликува на него во стилот на игра али тој период во Челзи имаше проблеми со адаптација во тимот а и по потреба неколку мечеви играше и ко десен бек па беше принуден да замине но ете судбина пуста, повторно е у тим на Мур со тоа што денес веќе прерасна во супер играч, стандарден и во својата репрезентација.

Диара дојде во момент кога ги имавме Макелеле и Есиен,а следната сезона пристигна и Микел..Плус имаше и големи тешкотии со англискиот јазик,не се снајде најдобро во тимот :pos::pos:
Инаку ке играше прв тим да дојдеше сезона-две покасно или порано..

http://video.gazzetta.it/pechino-assalto-tifoso-milanista/53a5b858-bdbf-11e0-a88a-a4baaff92bde

Видео од дечкото вчера на интер тренинг што влегол со Милан Дрес
--- надополнето: Aug 3, 2011 12:15 PM ---
Morati je bio jasan u poruci Junajtedu, 35 miliona evra nisu dovoljni.

Rezoni Interovog predsednika su jasni. Snajder je jedan od najboljih igrača na svetu na svojoj poziciji, pokorio je Evropu i svet sa Interom, igrao finale Mondijala.

Ako je PSŽ platio za Pastorea 43 miliona, zbog čega bi Snajder vredeo manje?

Морати не го дава така лесно Шнајдер...со оваа изјава ја кажа цената на Шнајдер не помалку 50мил.

Морати не го дава така лесно Шнајдер...со оваа изјава ја кажа цената на Шнајдер не помалку 50мил.

Дека нема да го даде лесно тоа е сигурно ама 50 мил. за снајдер што ќе ти даде некој.

:icon_lol:

35 највеќе,преку сила 40.

Арапиве се померетија во трансфер пазарот,но сепак ова може да биде од голема корист на нас околу продажбата на Снајдер..

Мене ме интересира што правиме со децкава градника Црно Плава Буба Мара, доколку не се засилиме со играч од типот на Тевез ке биде мачење цела сезона. :/

Дека нема да го даде лесно тоа е сигурно ама 50 мил. за снајдер што ќе ти даде некој.

Епа тогаш ништо од бизнисот си останува во Интер ...Морати си го кажа своето земи или остави...така направи и со ибра барашее и си доби.

Алал да ти е бе Брус Ли!Срека што те имаме во фан клубов да не просветлуваш со својата преголема интелегенција.За 35 милиони може само копачките од снајдер да ги купи ферги,тие што ги носеше на утакмицата коа јадевте покер.Инаку гарант пато вреди 100 милиони ако те прашаме тебе Пре-умен.И Снајдер ке вредеше толку да играше за Милан,нели ?А сеа пошто игра за Интер никој немало да даде за Снајдер 50,а за пасторе и остали ванаби играчишта летаат по 40 -50 милиони еура ко из шале у денешно време,Абе нема,отстално си бил доктор за лупање глупости.

Да ама види кој го бара Пасторе,арапи полни пари што сакаат да направат инстант тим итоа купуваат играч од тим како Палермо што само сака да направи кеш,го имаат еден ТОЈ квалитетен играч и сакаат да извадат што е можно повеќе пари од него дур не им се посреќи пак со некој ефтин јужноамериканец што го донесле од некоја ливада. Е сеа работата е што ни Интер е тим од рангот на Палермо а уште помалку Фергусон ќе ти даде повеќе од 35 максимум 40 мил. за некој играч. Снајдер сака да си оди,Морати исто се гледа дека сака да го продаде само сака да извади што е можно повеќе пари,нормално.
Кога немаш абер од фудбал што туку јадеш гомна и се курназиш без потреба ни чим изазван и прозван ?
Јас си дадов мое мислење како што гледам на никој од фан клуб интер не му е забрането да отиде во фан клуб Милан и да пише пост без провокација. Еве сеа демек Челзи понудиле 30мил. плус Анелка или Калу за Пато па иди истролај како он вреди 10 мил а Снајдер 150 мил.

Да ама види кој го бара Пасторе,арапи полни пари што сакаат да направат инстант тим итоа купуваат играч од тим како Палермо што само сака да направи кеш,го имаат еден ТОЈ квалитетен играч и сакаат да извадат што е можно повеќе пари од него дур не им се посреќи пак со некој ефтин јужноамериканец што го донесле од некоја ливада. Е сеа работата е што ни Интер е тим од рангот на Палермо а уште помалку Фергусон ќе ти даде повеќе од 35 максимум 40 мил. за некој играч. Снајдер сака да си оди,Морати исто се гледа дека сака да го продаде само сака да извади што е можно повеќе пари,нормално.
Кога немаш абер од фудбал што туку јадеш гомна и се курназиш без потреба ни чим изазван и прозван ?
Јас си дадов мое мислење како што гледам на никој од фан клуб интер не му е забрането да отиде во фан клуб Милан и да пише пост без провокација. Еве сеа демек Челзи понудиле 30мил. плус Анелка или Калу за Пато па иди истролај како он вреди 10 мил а Снајдер 150 мил.
Види сеа лепи.Као прво тоа јадење гомна да си го чуваш за по дома.Второ : Кој курац си ти да кажуваш колку вредел Снајдер,и да се правиш тука паметен и некој голем трансфер гуру или што ти ја знам ја.Истите тие арапи (добро не истите баш) може ке сакаат да врснат 50 милиони за Снајди.Да не не вреди дечкото?Само да сака морати да им го понуди на арапите од сити има бланко чек да дадат да си пише морати колку сака.Коа за еден гласичен празноглавец Балотели лупнаа 30 милиони ,за снајдер да не разговараме.Ама според твојата логика ние ке му го дадеме на Ферги за 30 милиони и ке му ги наросиме очите ,а Морати од вардар вода пие и презадоволен ке биде и со толку.А во твојот фан клуб само на било кој начин да се понижеше некој играч додека ви беа во мода црвенките,имаше да го испосерете со истите.така да не глуми дева марија сеа демек ти си сакал само дискусија и си кажувал свое мислење и си го почитувал туѓото

Па твоето мислење не го почитувам нормално,зошто немаш две зрна мозок во главата што не значи дека нема луѓе што се за респект од фан клубов.

Ае одеби не вредиш ни цитат.

^Kaжа ренгенот и остана жив.Ајт у пм

Не фала.

Гаго = на сите играчи од кои сакаме да се ослободиме а не сакат да одат заради платата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom