Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^ Попрво овој би го гледал во тимот,отколку Анелка или Калу :D:D

Денес на тимот му се приклучија Давид Луиз и Рамирес кои беа на одмор по завршувањето на Копа Америка..

F

fantomX

Гостин
Ако не се лажам едно време не ни го сметаше Агуеро за добар играч ( односно ограничен ) и дека не би бил добро засилување за Челзи, а сеа одеднаш го стави во најдобрите играчи во ПЛ за сезонава .. ..
За Агуеро сум пишал ограничен играч? Сум велел дека е Кур, дека е играч кој е дискутабилно колку би напредувал од ова шо е сега. Ама не ми текнува да сум пишал ограничен, пошто не е. Да не било за Торес то? Како и да е, ако сум пишал ограничен за него, мој кикс, моја грешка.
--- надополнето: Aug 2, 2011 10:57 PM ---
Поминаа точно 10 дена од изјавата на Гурлај дека ќе земеме двајца играчи за отрпилика 10 дена.Засега нема ништо,да видиме што ќе се случува навечер и здравје веќе утре.
Дали ќе биде Фантом во право или ќе бидеме ние останатите кои верувавме дека ќе купуваме во тој период.

Како и да е,сепак мислам дека летото за Челзи допрва почнува.
За шо да биди Фантом во право или не, за шо е муабетов?

A

Auditore

Гостин

позз од мене :)
После клипчево сум уверен дека проблемот на Торес е во само во главата, игра со многу страв и нема самодоверба, ова да го реши и има да распали ко црешево топче.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.712
Поени од реакции
17.602
После клипчево сум уверен дека проблемот на Торес е во само во главата, игра со многу страв и нема самодоверба, ова да го реши и има да распали ко црешево топче.
Јас мн го сакам торес како напаѓач и сум убеден дека проблемот му е ментален...торес мн знај фудбал да игра итоа нешто неверојатно ...колку само го сакам во Јувентус тоа чудо нешто ...

П.С. Се надевам ти се допадна клипчето досега го правев

A

Auditore

Гостин
Јас мн го сакам торес како напаѓач и сум убеден дека проблемот му е ментален...торес мн знај фудбал да игра итоа нешто неверојатно ...колку само го сакам во Јувентус тоа чудо нешто ...

П.С. Се надевам ти се допадна клипчето досега го правев
Се согласувам, проблемот со Торес е во самата негова психа, ќе се реши кат-тад.
Инаку клипчето не е битно како си го направил, иначе е добро, битно е ете дека го правиш со љубов а тоа многу ценам.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.712
Поени од реакции
17.602
Се согласувам, проблемот со Торес е во самата негова психа, ќе се реши кат-тад.
Инаку клипчето не е битно како си го направил, иначе е добро, битно е ете дека го правиш со љубов а тоа многу ценам.
Фала :))

Еј а со Амаури да не е иста работата ....да им закажеме заедно преглед ( се зезам или ...? )

A

Auditore

Гостин
Фала :))

Еј а со Амаури да не е иста работата ....да им закажеме заедно преглед ( се зезам или ...? )
Не знам за Амаури, пратам исклучиво ПЛ, малку и Ла Лига, али Калчово сум тапа, не го знам тој како игра и што му е.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/08/02/2601435/inter-ready-to-cash-in-on-maicon-for-20m-report

Маикон би можел да биде продаден за 20М.. Мислам дека во секој случај е подобар од 2цата наши десни бекови.Сега не сум сигурен дали АВБ
Иванович го планира десно или централно,зашто на пријателскиве цело време си играше Србинот со Тери или сонародникот негов централно во одбрана..Ако го планира како CB тогаш изгледа ке купуваме десен бек...

В

Вори

Гостин
За Агуеро сум пишал ограничен играч? Сум велел дека е Кур, дека е играч кој е дискутабилно колку би напредувал од ова шо е сега. Ама не ми текнува да сум пишал ограничен, пошто не е. Да не било за Торес то? Како и да е, ако сум пишал ограничен за него, мој кикс, моја грешка.
--- надополнето: Aug 2, 2011 10:57 PM ---

За шо да биди Фантом во право или не, за шо е муабетов?
Па ти викаше дека евентуалните две засилувања што ги најави Гурлај се Куртоис и детето од Барселона,а ние останатите бевме оптимисти и викавме дека ќе бидат други.
Изгледа дека после се,ти беше во право.

п.с.Почна да ме фаќа нервоза..3 Август сме,а ние дремеме...

A

Auditore

Гостин
Каков Маикон бе не ми прави смешки, 20м се многу за него, плус навлегува веќе во 30ка, Паки и Жосе си се таман со оглед на тоа дека ќе бидат замени за Иванович десно, топ сме.
Инаку да, навистина не знам што се чека волку на засилувања но неверувам дека ќе останеме вака сигурен сум дека ќе дојде некој.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Да можеше да се шитне некој од Анелка, Малуда, Дрогба, ќе се ослободеше место за некое засилување. Вака за да не трупаат ќе мора да се чека да им истечат договорите па дури од следната сеозна да се размислува за нешто повеќе.
Со моменталниов играчки кадар + АВБ, второ место би било совршенство. Ама ај, може нешто ќе се промени до 31 Август. Се разбира, на подобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom