vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Уф ама се наежив..ццц..Инспиративно видео:
За Агуеро сум пишал ограничен играч? Сум велел дека е Кур, дека е играч кој е дискутабилно колку би напредувал од ова шо е сега. Ама не ми текнува да сум пишал ограничен, пошто не е. Да не било за Торес то? Како и да е, ако сум пишал ограничен за него, мој кикс, моја грешка.Ако не се лажам едно време не ни го сметаше Агуеро за добар играч ( односно ограничен ) и дека не би бил добро засилување за Челзи, а сеа одеднаш го стави во најдобрите играчи во ПЛ за сезонава .. ..
За шо да биди Фантом во право или не, за шо е муабетов?Поминаа точно 10 дена од изјавата на Гурлај дека ќе земеме двајца играчи за отрпилика 10 дена.Засега нема ништо,да видиме што ќе се случува навечер и здравје веќе утре.
Дали ќе биде Фантом во право или ќе бидеме ние останатите кои верувавме дека ќе купуваме во тој период.
Како и да е,сепак мислам дека летото за Челзи допрва почнува.
После клипчево сум уверен дека проблемот на Торес е во само во главата, игра со многу страв и нема самодоверба, ова да го реши и има да распали ко црешево топче.
позз од мене
Јас мн го сакам торес како напаѓач и сум убеден дека проблемот му е ментален...торес мн знај фудбал да игра итоа нешто неверојатно ...колку само го сакам во Јувентус тоа чудо нешто ...После клипчево сум уверен дека проблемот на Торес е во само во главата, игра со многу страв и нема самодоверба, ова да го реши и има да распали ко црешево топче.
Се согласувам, проблемот со Торес е во самата негова психа, ќе се реши кат-тад.Јас мн го сакам торес како напаѓач и сум убеден дека проблемот му е ментален...торес мн знај фудбал да игра итоа нешто неверојатно ...колку само го сакам во Јувентус тоа чудо нешто ...
П.С. Се надевам ти се допадна клипчето досега го правев
Фала )Се согласувам, проблемот со Торес е во самата негова психа, ќе се реши кат-тад.
Инаку клипчето не е битно како си го направил, иначе е добро, битно е ете дека го правиш со љубов а тоа многу ценам.
Не знам за Амаури, пратам исклучиво ПЛ, малку и Ла Лига, али Калчово сум тапа, не го знам тој како игра и што му е.Фала )
Еј а со Амаури да не е иста работата ....да им закажеме заедно преглед ( се зезам или ...? )
Па ти викаше дека евентуалните две засилувања што ги најави Гурлај се Куртоис и детето од Барселона,а ние останатите бевме оптимисти и викавме дека ќе бидат други.За Агуеро сум пишал ограничен играч? Сум велел дека е Кур, дека е играч кој е дискутабилно колку би напредувал од ова шо е сега. Ама не ми текнува да сум пишал ограничен, пошто не е. Да не било за Торес то? Како и да е, ако сум пишал ограничен за него, мој кикс, моја грешка.
--- надополнето: Aug 2, 2011 10:57 PM ---
За шо да биди Фантом во право или не, за шо е муабетов?