- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.324
- Поени од реакции
- 5.681
Нешто ново со автомобилизиам ?
Dirt 3, Shift 2, Hot Pursuit...Нешто ново со автомобилизиам ?
Hot Pursuit ja imam,Shift 2 mi kazaa tapa e handlingot za da ja igras na tastatura e sea DIRT 3 samo mi ostana da vidam shto igra e ... inaku nema niedna igra izlezena so WTCC sampionatot ? ^.-Dirt 3, Shift 2, Hot Pursuit...
Rise of Nations е добра стратегија шо знам пробај ја ..Aj ако сакате да ми предложите некоја игрица ( акција или добра стратегија - реална не со чудовишта итн. ) за оваа конфигурација: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200 + 2.59 GHz, 2.00 GB of RAM. Фала
Малку оф-топик и доцна одговарам, ама ме интересира дали воопшто си имал проблем со игра на Win 7 а си немал проблем со истата игра на било кој претходен ОС?Ај да ја еам,откоа земав нов PC и стаив Win 7 му ја мислам поише дали можам да ја играм некоја игрица отколку коа имав крнтија.
Досега не ми се десило оти на стариот ПЦ имав преслаба конфигурација за да пробам некоја игра која би ја играл на новиов.Малку оф-топик и доцна одговарам, ама ме интересира дали воопшто си имал проблем со игра на Win 7 а си немал проблем со истата игра на било кој претходен ОС?
Не излезе оваа? Гледам ја нема по торенти, затоа^Белки ја свативте иронијата. Не сум јас против конзолите (ама не сум ни од кај нив).
-----------------------------------
Инаку да не ја заборавиме From Dust
Излегува ан 27 Јули за ПЦ и 360, за кратко подоцна и за ПС3.
Излезе за Xbox 360, а за PC на 17ти Август.Не излезе оваа? Гледам ја нема по торенти, затоа
Па со оглед на тоа што Two Worlds 2 доби срање рецензии и плаќаше за подобри...јас би идел со Overlord 2Overlord 2 или Two Worlds 2.
Која од овие 2 игри би ми ги препорачале и ако би можело накратко да се образложи зашто, со неколку факти. Поздрав.
И јас повеќе бев наклонет кон Overlord 2 од прилично истите причини, така да најверојатно би била Overlord 2. Сепак фала за мислењето.Па со оглед на тоа што Two Worlds 2 доби срање рецензии и плаќаше за подобри...јас би идел со Overlord 2