Препораки за игри

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Има една од 2007-ма мислам, ако сакаш симни си ја :)
А DiRT3 е исто тапа на тастатура да ја играш, ама колку толку подобра е од Shift2.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Да не знае некој некоја игра акциона авантура нешто како принс оф персиа, легаси оф кен ама да има поише карактери сите со различни оружја или без орижја со боречки вештини и да има некој јаки комбос,

и уште некоја стратегија ама само со 1 човек или херој нешто како Freedom Force немора да биде како стрип

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Aj ако сакате да ми предложите некоја игрица ( акција или добра стратегија - реална не со чудовишта итн. ) за оваа конфигурација: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200 + 2.59 GHz, 2.00 GB of RAM. Фала :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Aj ако сакате да ми предложите некоја игрица ( акција или добра стратегија - реална не со чудовишта итн. ) за оваа конфигурација: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200 + 2.59 GHz, 2.00 GB of RAM. Фала :)
Rise of Nations е добра стратегија шо знам пробај ја ..

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ај да ја еам,откоа земав нов PC и стаив Win 7 му ја мислам поише дали можам да ја играм некоја игрица отколку коа имав крнтија.
Малку оф-топик и доцна одговарам, ама ме интересира дали воопшто си имал проблем со игра на Win 7 а си немал проблем со истата игра на било кој претходен ОС?

S

smexy

Гостин
Малку оф-топик и доцна одговарам, ама ме интересира дали воопшто си имал проблем со игра на Win 7 а си немал проблем со истата игра на било кој претходен ОС?
Досега не ми се десило оти на стариот ПЦ имав преслаба конфигурација за да пробам некоја игра која би ја играл на новиов.
Засега,проблеми само со witcher...black screen после intro-то.
Го иам опишано поубаво проблемот во Помош и Проблеми.

S

Shellshock nam67

Гостин
manhunt 1 , 2 , doom 3 , far cry 1, 2 residen evil 4 , half life 1,2, i epizodite 1,2,3

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
^Белки ја свативте иронијата. Не сум јас против конзолите (ама не сум ни од кај нив).
-----------------------------------
Инаку да не ја заборавиме From Dust

Излегува ан 27 Јули за ПЦ и 360, за кратко подоцна и за ПС3.
Не излезе оваа? Гледам ја нема по торенти, затоа :D

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Overlord 2 или Two Worlds 2.
Која од овие 2 игри би ми ги препорачале и ако би можело накратко да се образложи зашто, со неколку факти. Поздрав. :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Overlord 2 или Two Worlds 2.
Која од овие 2 игри би ми ги препорачале и ако би можело накратко да се образложи зашто, со неколку факти. Поздрав. :D
Па со оглед на тоа што Two Worlds 2 доби срање рецензии и плаќаше за подобри...јас би идел со Overlord 2

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Па со оглед на тоа што Two Worlds 2 доби срање рецензии и плаќаше за подобри...јас би идел со Overlord 2
И јас повеќе бев наклонет кон Overlord 2 од прилично истите причини, така да најверојатно би била Overlord 2. Сепак фала за мислењето.

Kajgana Shop

На врв Bottom