- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.455
- Поени од реакции
- 6.026
Нешто ново со автомобилизиам ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dirt 3, Shift 2, Hot Pursuit...Нешто ново со автомобилизиам ?
Dirt 3, Shift 2, Hot Pursuit...
Rise of Nations е добра стратегија шо знам пробај ја ..Aj ако сакате да ми предложите некоја игрица ( акција или добра стратегија - реална не со чудовишта итн. ) за оваа конфигурација: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200 + 2.59 GHz, 2.00 GB of RAM. Фала![]()
Ај да ја еам,откоа земав нов PC и стаив Win 7 му ја мислам поише дали можам да ја играм некоја игрица отколку коа имав крнтија.
Малку оф-топик и доцна одговарам, ама ме интересира дали воопшто си имал проблем со игра на Win 7 а си немал проблем со истата игра на било кој претходен ОС?
^Белки ја свативте иронијата. Не сум јас против конзолите (ама не сум ни од кај нив).
-----------------------------------
Инаку да не ја заборавиме From Dust
Излегува ан 27 Јули за ПЦ и 360, за кратко подоцна и за ПС3.
Не излезе оваа? Гледам ја нема по торенти, затоа![]()
Па со оглед на тоа што Two Worlds 2 доби срање рецензии и плаќаше за подобри...јас би идел со Overlord 2Overlord 2 или Two Worlds 2.
Која од овие 2 игри би ми ги препорачале и ако би можело накратко да се образложи зашто, со неколку факти. Поздрав.![]()
Па со оглед на тоа што Two Worlds 2 доби срање рецензии и плаќаше за подобри...јас би идел со Overlord 2