Darling
High Value
Некоја акциона авантура во трето лице?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не толку познати rpg али со добра прича?
Некоја акциона авантура во трето лице?
Planescape: Torment
Ако можеш да прејдеш преку тоа дека е стара и работи на the good ol' Infinity engine, според мене има најјака псевдофилозофија шо сум сретнал во игра.
Batman : Arkham Asylum .American Mcgee's: Alice веќе ја имам играно, а освен BGAE друго нешто?
GTA San Andreas од 2005 е но со добра приказна. Ќе те релаксира но има и некои напорни мисииЛуѓе ај препорачајте неколку игри од било кој жанр па ќе ја симнам онаа што не сум ја играл. Кампањата да трае најмногу 12 саати. Сакам релаксирачки да си ја изиграм викендов пред да идам на одмор. И нека биде малце понова, 2009 па навака.
American Mcgee's: Alice веќе ја имам играно, а освен BGAE друго нешто?
друго... Beyond Good and EvilAmerican Mcgee's: Alice веќе ја имам играно, а освен BGAE друго нешто?
Интересна, опуштена и игрива на подолги патеки - на крајот можеби ќе сакаш да ги земеш DLC-ата, The Maw, достапна за ПЦ и Xbox.Луѓе ај препорачајте неколку игри од било кој жанр па ќе ја симнам онаа што не сум ја играл. Кампањата да трае најмногу 12 саати. Сакам релаксирачки да си ја изиграм викендов пред да идам на одмор. И нека биде малце понова, 2009 па навака.
на овај компјутер можи да играм Doom 3?Која фифа можам да ја играм на оваа конфигурација (многу ми се игра фудбал:$ )
Еве конфигурација (канта) :
Intel(R)Celeron(R)CPU
430@ 1.80GHz 1GB of RAM
и интергирана графичка![]()
на овај компјутер можи да играм Doom 3?