Фан Клуб: Интер

ного експерти излегоа овде на овој форум на оваа тема.Како вие да знаате се не се секирајте и не судејте без потреба барем до нова година тогаш ќе видиме кој е за Интер а кој треба да си оди.А гаспарини ако на овие натпревари не проба разни формации кога че проба против Милан во купот или кога лигата ќе започне па да изгубаме неколку утакмици за пробување тактика.Подобро сега да губиме а во првенство да киниме :)

.А гаспарини ако на овие натпревари не проба разни формации кога че проба против Милан во купот или кога лигата ќе започне па да изгубаме неколку утакмици за пробување тактика.

Kaј виде ти денес формација?! :confused:

ного експерти излегоа овде на овој форум на оваа тема.Како вие да знаате се не се секирајте и не судејте без потреба барем до нова година тогаш ќе видиме кој е за Интер а кој треба да си оди.А гаспарини ако на овие натпревари не проба разни формации кога че проба против Милан во купот или кога лигата ќе започне па да изгубаме неколку утакмици за пробување тактика.Подобро сега да губиме а во првенство да киниме :)
Е овој IOsono со другар му Менхетен... Не ги читај :)

@Види Фотос :cuc:

Е овој IOsono со другар му Менхетен... Не ги читај :)

@Види Фотос :cuc:
Море ќе му кажев јас убаво ама не ми се збори повеќе за утакмицата...
Пардон, не ми се зборува за натпреварот.

^Изгледа треба да му дадеме линкови од старите теми :)

Извинете вака,искрено ме мрзи да листам назад зошто гарант има некој спомнато за сегашната формација.Како иде,добра ли е?3-4-3 според мене не е за Интер,доказ за тоа е денешниот пораз,но ајде ќе кажете пријателска...Што мислите вие,како иде?И овој Гасперини бе,остај формацијата има нешто појма барем од нешто ?

А лани со Бенитко ги победивме Сити на турнирот(мислам дека беше турнир,ако не се лажам) во САД.Ах Бенитко каде си,ти си лекот за Манчестер СИТИ!
Не е мерило оваа утакмица за формата на ИНТЕР на чело со ГЗПЕРИНИ!

^Изгледа треба да му дадеме линкови од старите теми :)
Не се ни трудам да ги читам тие што се многу пишувани ме мрзи да ги гледам непа да ги читам пошто едно исто го врти во сто реченици ;)

149715.jpg 149713.jpg
149717.jpg149721.jpg
ИНТЕР ДУРИ УТРЕ САБАЈЛЕ КЕ ПРИСТИГНЕ ВО ПЕКИНГ, А ВИДЕТЕ ШТО СЕ ДЕШАВА УШТЕ ДЕНЕС!!

Како и секоја година од кога се игра Суперкупот во Пекинг...

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54133 <-----------тука
Интер се чини дека се заинтересирани за 20годишниотУругвајскидефанзивец Себастијан Коутс. Според веб-порталот, неговиот агент, МатијасПитино, веќе ќе биде во Милано да преговара за условите за неговото доаѓање во Италија

ВИДЕО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom