Фан Клуб: Интер

Иначе 23ката требало да му ја дадат на Фараони, а не на Ранокија.
Некако сличен карактер ми има Фараони како Матераци, барем на вчерашниот меч..клето дете :ROFLMAO:
Го виде кога му отиде на тој со лизгачки и уште му стана шамар да му залепи? :)
--- надополнето: Jul 31, 2011 3:10 PM ---
^Се сомневаш во Калдирола?
Не е за сомневање работата, нека игра Калдирола, Киву нека го извади да не го гледам како игра од нивна... вчера виде каква асистенција им направи на Селтик, Кастелаци кога одбрани два зицери?

Па по таквиот однос заклучив дека е роден за замена на Матераци, ама ваљда по висина ги делеле броевите, овој Ранокиа само висина има, ама нема карактер :D

Не сега да не се лажеме, сите сакаме победа во Суперкупот :) Посебно што составот ни е турлитава.
Инаку се согласувам, еден во средина и доста е.
Тоа дека се игра само против Милан, ама Интер е заситен од ова натпреварување, ми текнува и сезоната со тројната круна ја почнаа со пораз во Супер Купот, а и со нерешено против Бари дома, нејсе, муабетот ми е дека кај мене не постои онаа еуфорија за тој меч а и така ми делува и атмосферата во тимот бидејќи Гасперини се откажа од оние кои настапуваа на Копа Америка за мечот во Пекинг .

Е сега низа непредвидливи ситуации влијаеа на тоа дел од нив да се вратат но факт е дека тоа натпреварување ќе биде повеќе користено ко еден прелаз кон понапредна фаза во подготовките во новата сезона а не ко меч на кој мора да се удри ко да нема утре каде играчите ќе играат ко да е финале во ЛШ. Од мечот со Лече ќе започне она главното за Интер и Гасперини сезонава ...
Од друга страна, Милан се оние кои сметам дека повеќе го посакуваат овој трофеј со оглед на тоа дека го немаат освоено од 2004 ако не се лажам, веднаш ги приклучија и Пато и Робињо во подготвителните мечеви па верувам дека ќе излезат и со најсилниот состав во Пекинг.

Галатасарај е силно заентересиран за Диего Милито, кога би го продале за 18-20мил. би било супер и ете ги пола пари за Тевез или за некој друг напаѓач.

--- надополнето: Jul 31, 2011 3:10 PM ---

Не е за сомневање работата, нека игра Калдирола, Киву нека го извади да не го гледам како игра од нивна... вчера виде каква асистенција им направи на Селтик, Кастелаци кога одбрани два зицери?
:pos:
Останав со отворена уста човече :)

Ја искомплицираа ептен, како Лусио од страна да им вика: Не ја исфрлај!

Галатасарај е силно заентересиран за Диего Милито, кога би го продале за 18-20мил. би било супер и ете ги пола пари за Тевез или за некој друг напаѓач.

Биди задоволен со 12-13м за таков играч.;)

Според Скај спорт Нагатомо ке отсустува скоро 2 месеци!! :giggle:
--- надополнето: Jul 31, 2011 3:24 PM ---
Биди задоволен со 12-13м за таков играч.;)
Фаца за тебе може вреди 12-13, ама Морати не би го дал толку ефтино попрво би го пратил на позајмица во Џенова.

Код:
http://www.norwaysport.co.uk/

Добар стрим за мечот, на тој гледав и вчера.
Само треба Veetle да имате инсталирано, 1минута работа :)

Треба да бидеме задоволни и со 10. Не верувам и Милито да прифати трансфер во Галатасарај, шансите за таков трансфер се минимални. Галатасарај беше сериозно заинтересирана и за Камбијасо ама тој ги одби и затоа го зедоа Мело.

Фаца за тебе може вреди 12-13, ама Морати не би го дал толку ефтино попрво би го пратил на позајмица во Џенова.

Не зборам за мене колку вреди, туку реално гледано колку вреди.

Maјка бара Милито у Галатасарај ...

Ако овие не не наполнат незнам кој друг :) одбрана со киву катастрофа :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom