Причини за кои сте раскинувале со партнерите?

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Сум раскинала на некој које сеуште го сакам поради тоа што муабетите што ги водевме додека бевме заедно и онаа кое требаше да остане како тајна, само меѓу нас тој секогаш го кажуваше на некој друг, и почнаа во врската да се мешаат други луѓе и ете ти беља.....

inaet i sve da bidit samo po nejzina volja pocesto

Ме гледаше во очи и ме лажеше.......одтаму почна се.......откриена лага покриена со друга лага.......најтрагично е што мисли дека не знам дека се лаги.....само што јас се изгорев од лагите, не тој....ама ај.....

Причини за раскинување : Пуста љубомора , мешање на луѓе кој немаат свој живот во вашиот ... Сепак доколку навистина се сакате и доколку имаате доверба во вас мислам дека не може никој да влијае на вас за да раскинете ... Морам да напоменам уште една причина за раскинување во главно проблем е кај машките ... Кога на партнерката ке и стане некој интересен (некое машко) и ние дознаеме за тоа наместо да се потрудиме да ја зачуваме ние несвесно се одалечуваме од нејзе и ја губиме ... Иако ќе ни биде жал не признаваме и се правиме силни па така најчесто ја губиме и партнерката ( се надевам ме свативте што сакам да кажам ) ... :)

То што си варала, то бих ти опростио, ал што си мене то не могу....
Znaci da doobjasnam za da nema nedorazbiranja sum raskinala zatoa sto sum bila izneverena. Tocno ke mu prostis ama nema da bides so nego zatoa sto nema da imas poveke doverba vo nego a vrska bez doverba ne e vrska.

Незнаеше у колку саат е ефтина струја
--- надополнето: Jul 30, 2011 9:48 PM ---
1. Go izneveriv (ushte neznae za ova)
2. Papuchar
3. Me gusheshe

Тоа што гуши може ради свеќицата да е, провери свеќица!

Znaci da doobjasnam za da nema nedorazbiranja sum raskinala zatoa sto sum bila izneverena. Tocno ke mu prostis ama nema da bides so nego zatoa sto nema da imas poveke doverba vo nego a vrska bez doverba ne e vrska.
Па тоа е и во песната.
Тоа што си изневерувала некој друг можам да го простам но што ме изневери мене тоа не можам да го простам ( Превод на : То што си варала то бих ти опростио, ал што си мене то не могу)... Секако дека не може да функционира врска без доверба :) Поточно кажано што на овој свет може да функционира без доверба?

поради тоа што се смирила со бившиот.
поради тоа што ми здосадила.
поради тоа што ме изнервира до крајност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom