Причини за кои сте раскинувале со партнерите?

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
"Претерана" искреност, слобода на изразување.

Претерана љубомора
Едноставно сфативме дека не си одговараме
Беше понизок од мене, и срам ми беше тогаш :tapp:
Присилување да направам нешто што не сакам

1. губење интерес заради тоа што моите очекувања на почетокот биле едни ... а со текот на времето сум сфатила дека визијата за животот ни е различна
2. разлика во комуникација (не се капираме)
3. ме повредува/ навредува во било која смисла (мене или моето семејство, пријатели)
4. ме гуши со посесивност и љубомора
5. скржав е и себичен

90% недоверба, а 10% изневерување. Други причини немало кај мене. :/

Se gledav so edno dete 1 godina i mislev deka nikogas nema da raskineme.......no za zal pocnaja da se mesaat mnogu ljuge od strana i morav da mu raskinam :( iako seuste go sakam.........Dali vi se slucilo istoto i na vas....dali ste raskinale na nekogo sto seuste go sakate i koja bila pri4inata za toa?
Епа што да ти кажам сестро ....ако продолжеш да ги слушаш што зботуваат и да зимаш здраво за готово тоа како другите ја гледаат вашата врска никогаш нема да имаш нешто стабилно Ч))

Недоволно посветување на внимание, игнорирање.

Недоволно посветување на внимание, игнорирање.
Исто и јас. Нешто што најмногу ми пречи. Кога некој те чувствува како обврска ,а не како highlight на неговиот ден, тогаш подобро да ти каже и да прекинете, отколку да те игнорира.

Мување друга испадна другарице биле ака изневерување, пороци, едноличност у веза ебаго секој ден грав не се јаде....

Ваљда првиот пат ради досада, после неверство...дрога...тоа е:notworthy:

Пааа.. меѓу другото и поради: љубомора, посесивност, себичност, навреда, тапа секс, варање, нехигиена... и други. :)

љубомора,недоволно посветување на врската,лажење

Беше за глупости. Дека бев помала и не излегував многу од дома а тој сакаше почесто да излегувам. Не можевме еден без друг и после 2 недели се смиривме, и се договоривме околу излегувањето.:) ама тоа не го рачунам и како некое раскинување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom