Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Готово е со Пасторе.Изгледа денес и официјално ќе потпише за ПСЖ!

Не ми се верува еј...како можи до толку да сме отепани 1 фудбалер да не можиме да земиме...цццц,значи не ми се верува...а очајно ни треба таков фудбалер како Пасторе,креативец.
Не знам што да речам за ова навистина..мизерни сме до немај каде..многу сум разочаран...1 асален фудбалер да земевме бе 1 !!
Џабе и Торес го зедовме во Јануари ко е инвалид 1 гол не може да даде. И после сакаме титула во ПЛ и ЛШ...не знам..тоа е....Господ нека ни е напомош!
--- надополнето: Jul 30, 2011 11:48 AM ---
http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_7070549,00.html

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Абе што плачите не ми е јасно. Ако вистина има нешто со овој сигурно доаѓа кај вас. Фала богу нема да оди во ПСЖ. Не верувам да е до толку луд.
Значи тука се можни две работи
1. Вие не сте биле заинтересирани и ова било само мамка за Модрич или пак не сте дале толку пари како ПСЖ па овој нормално - го пратиле во ПСЖ
2. Вие сте биле заинтересирани и сте дале доволно пари ама типов е комплетно луд па го избрал ПСЖ.
Мислам дека е првото. Пошто ако е второто треба сериозно да седнете и да ја разгледате ситуацијата во клубот

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
1. Вие не сте биле заинтересирани и ова било само мамка за Модрич или пак не сте дале толку пари како ПСЖ па овој нормално - го пратиле во ПСЖ
2. Вие сте биле заинтересирани и сте дале доволно пари ама типов е комплетно луд па го избрал ПСЖ.
Мислам дека е првото. Пошто ако е второто треба сериозно да седнете и да ја разгледате ситуацијата во клубот
епа то вака иди ако не е едното тогаш е другото хахаха , зато не зборувај мн мн предвреме ПСЖ планираат да освојат во ФРАНЦИЈА ! :icon_mrgr:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Челзи беа заинтересирани за Пасторе само што нашата понуда 'наводно' била помала за 5М !!! Можеби типот и не е толку луд.... ПСЖ имат нов газда налик на Шеикот од Сити и составуваат тим за високи дострели, башка којзнае колкава плата му имаат понудено.
Пасторе им е 8 засилување сезонава - најзвучното, заедно со вашиот некогашен Сисоко

Тоа е... повеќе среќа во наредната прилика

Едит : Да не ќе ја пренесуваат на Sport Club ?! Како да зачув такво нешто

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Први 11 Челзи:
Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Zhirkov, McEachran, Mikel, Lampard, Sturridge, Anelka, Malouda.
Први 11 Астон Вила:
Given, Young, Warnock, Dunne, Collins, Delph, Petrov (c), Albrighton, Ireland, Delfouneso, Agbonlahor.

Замени можете да погледнете на линков:
TEAM NEWS: CHELSEA V ASTON VILLA

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Челзи беа заинтересирани за Пасторе само што нашата понуда 'наводно' била помала за 5М !!! Можеби типот и не е толку луд.... ПСЖ имат нов газда налик на Шеикот од Сити и составуваат тим за високи дострели, башка којзнае колкава плата му имаат понудено.
Пасторе им е 8 засилување сезонава - најзвучното, заедно со вашиот некогашен Сисоко
тоа е...
Еееее па ако е за парите тогаш и не е изненадување што отишол таму. Зборот ми беше ако сте дале исто пари колку ПСЖ и иста плата типот треба да не мисли воопшто за да оди таму. Нека имаат амбиции колку сакаат. Франција е бе брат. Француска лига.....<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Премиер Лига. Е сега ако мисли дека повеќе може да покаже таму во ред. Негово право. Но како што реков работата беше дали сте понудиле исти услови. Е ако дале тие повеќе нормално дека таму ќе оди. Денес се е за пари. Ретко се наоѓа играч кој ќе игра за помалку

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еееее па ако е за парите тогаш и не е изненадување што отишол таму. Зборот ми беше ако сте дале исто пари колку ПСЖ и иста плата типот треба да не мисли воопшто за да оди таму. Нека имаат амбиции колку сакаат. Франција е бе брат. Француска лига.....<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Премиер Лига. Е сега ако мисли дека повеќе може да покаже таму во ред. Негово право. Но како што реков работата беше дали сте понудиле исти услови. Е ако дале тие повеќе нормално дека таму ќе оди. Денес се е за пари. Ретко се наоѓа играч кој ќе игра за помалку
Ами друже и животот ееееј Париз >>>> Лондон

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Алекс на местото на Иванович :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ами друже и животот ееееј Париз >>>> Лондон
Шо врска има тоа каде е поубав животот, дали во Парис или во Лондон со фудбалскиот клуб Челзи ? Дај глуши го на друго место жити све и не ја труј темава.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Гивен се отвори од бранење :D
Најдобрите на овој натпревар МекЕкран и Стариџ излегуваат,на нивно место Торес и Дрогба.. Исто Ван Анхолт на место на Рускиот Роналдињо :pos::pos:

Торес прв допир ГОЛ. :D 2-0 !!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Добар гол даде Торес ?

GTFO

Pushing the button