superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Пријателските во главно се заради маркетиншки причини !мене едно не ми е јасно! Нели пријателските се да си ги испробаш формациите и слично! ај пораз или победа не е вазно! мене ме интерсира што ке испроба КЕНИ коа од овие што играат на пријателските само 2-3 ке играаат во лигата за 1 месец...
Стварно не ми е јасно!!! ни треба засилување и не напад! туку лев бек и еден централен дефанзивец или централен бек како сакате викајтего! и тоа под хитно.
гледам арсенал бил блиску до јагелка а преговарал и со кејхол а бил блиско и до мата.... па да ме убиеш нема шанси да поверувам дека арсенал ке донесе 3 засилувања, сакам да казам од овие Јагелка и Кејхил еден е печен за кај нас ...
ај белки ке ги тепаме овие слидниве виларенка , миларенка
Па потоа иде потребата за преглед на ситуацијата во тимот или испробување на некои нови тактики.
Е сега одговорот на твоето прашање зошто се вадат овие играчи е прво......
Заради одмарање на другите играчи, кои или се со репрезентацијата, или од физичка подготвеност!
Потоа заради бројните менаџери кои се повеке налагаат играч кој се продава да биде константен на пријателските како би забележале за играчот до каде е со играчкиот потенцијал.
И трето поради исфрлање на макар еден играч од сите кои ги имаме во Тимот а кои порано биле на повисоко ниво со играта!
И да што се однесува за нов играч....... Нема да се купува се додека не се продадат барем 2 играчи. Имаме премногу играчи кои немаат ни 5 утакмици по сезона а кои земаат плата приближно на онаа со првотимците. Ова веке на неколку пати го повтори и Првиот човек на Ливерпул.....Хенри и секако и Ајре при неговото доагање!