Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
На кого му е гајле што сакате вие :D
Јас сакам уште еден лев бек да купиме
И по не знам кој пат сакам да си одат дрвата предводени од копукот Поулсен, по него грчето, Деген,Ел Оган ( Жар де ) Џонс, па и Аквилани ако не му се седи а и Кол ако не сака намалување на платата. Јовче се надевам ќе си оди. Скоро е заминат ...........loading 99% е ама не дај боже да се појави Error сега!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
До кога ќе продолжи Кени да се резили со овие идиоти не знам. Одма клоцата и да ги нема. Да не ги видам веќе во тим. Ебати слепците ебати. Се по список да им ебам почнувајќи од Поулсен а завршувајќи со Деген :cenzura:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
До кога ќе продолжи Кени да се резили со овие идиоти не знам. Одма клоцата и да ги нема. Да не ги видам веќе во тим. Ебати слепците ебати. Се по список да им ебам почнувајќи од Поулсен а завршувајќи со Деген :cenzura:
Абе ги рекламира па и ти :D... Може некој ќе се излаже да ги купи, ама тешко по тоа шо го покажуваат, we are doomed :eek:...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Епа, да беше Хоџсон сеуште тука, ќе изјавеше дека и резервниот тим, покрај поразот, покажал карактер. Но, работите се малку поинакви, имаме стабилен кормилар, и мислам дека нема место за паника. Ова што се случуваше деновиве е само лажна тревога, да се види како стојат работите се полуписмениот дел од составот. Победа или пораз против Галатасарај мене немаше да ми значи ништо. Како што не ми значи ни поразот. Едноставно, јас верувам во цврстината и мотивот на екипата, и едвај ја чекам новата сезона да започне, па да ги заборавиме што побрзо овие резултати. Инаку, убаво кажа членот Ливерпул над мене.
Нека поиграат овие момци малку, ќе се отарасат од нив - било како! Само да не дремат по подруми на Енфилд!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
А да го вратите Барош пак во тимот, мала шала :)) не кревајте многу фама на овии утакмици сепак се пријателски, Спортски поздрав ;)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Читав наоколу по интермецов дека за турските екипи не постоеле пријателски натпревари. Не во смисла дека се груби или слично, туку играле како да се во екот на сезона. А нашите ем дрва пуштени на терен, па и тие дрва као демек играат лагано и прават се да избегнат несакана повреда.

Така да овој пораз од Галатасарај, и било кој друг нареден претсезонски пораз ич не ме замара.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
мене едно не ми е јасно! Нели пријателските се да си ги испробаш формациите и слично! ај пораз или победа не е вазно! мене ме интерсира што ке испроба КЕНИ коа од овие што играат на пријателските само 2-3 ке играаат во лигата за 1 месец...
Стварно не ми е јасно!!! ни треба засилување и не напад! туку лев бек и еден централен дефанзивец или централен бек како сакате викајтего! и тоа под хитно.
гледам арсенал бил блиску до јагелка а преговарал и со кејхол а бил блиско и до мата.... па да ме убиеш нема шанси да поверувам дека арсенал ке донесе 3 засилувања, сакам да казам од овие Јагелка и Кејхил еден е печен за кај нас ...
ај белки ке ги тепаме овие слидниве виларенка , миларенка :D

Г

Гучи

Гостин
мене едно не ми е јасно! Нели пријателските се да си ги испробаш формациите и слично! ај пораз или победа не е вазно! мене ме интерсира што ке испроба КЕНИ коа од овие што играат на пријателските само 2-3 ке играаат во лигата за 1 месец...
Стварно не ми е јасно!!! ни треба засилување и не напад! туку лев бек и еден централен дефанзивец или централен бек како сакате викајтего! и тоа под хитно.
гледам арсенал бил блиску до јагелка а преговарал и со кејхол а бил блиско и до мата.... па да ме убиеш нема шанси да поверувам дека арсенал ке донесе 3 засилувања, сакам да казам од овие Јагелка и Кејхил еден е печен за кај нас ...
ај белки ке ги тепаме овие слидниве виларенка , миларенка :D
Јагиелка не ми се верува да дојде а не го ни сакам :D Од Евертон само Бејнс али и тој тешка работа..Треба да се иде на Кејхил, Дан или Самба за централен и Енрике (барем немора да се секираме дали ке му лежи англиски фудбал). И тоа "големо" засилување се надевав дека ке биде Агуеро или Мата али ништо :(

skopje11

Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
има уште ногу големи имиња што ке бидат продадени во Август!
Манчестер ке го донесат Шнајдер , Челси ке го земат Модрич или Пасторе , Сити не пишувам, е сеа мора и ние да земеме нешто звучно... па останува да чекаме.. Нека биди Хазард! доста е :DDD

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе не се замарајте со овие утакмици.Причината шо Кени искача со овој состав,е да види кој вреди да остане а кој не.За големото засилување исто не се замарајте,Переира да го донесат и неаме гајле.Според мене против Валенсија ќе се искочи со првиот состав,а се надевам до тоаш ќе се реализираат трансферите шо ги сакаме и играчите кој се за бркање дека ќе најдат нов клуб.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Абе нема тука пријателски непријателски.На 4 утакмици примивме 12 гола и тоа по 3 гола на утакмица. Па да му ебам мајката не оди тоа така. Нема тука што да испробува Кени. Досега требаше и мораше да му е јасно дека голем дел од овие идиоти требаше да се продадат уште одамна.
Мислам не дека е важен резултатот ама и ова е веќе претерано. Ај што се дрва ама не се ни залагаат. Со ова само им се намалува цената.
--- надополнето: Jul 29, 2011 1:42 PM ---
Абе ги рекламира па и ти :D... Може некој ќе се излаже да ги купи, ама тешко по тоа шо го покажуваат, we are doomed :eek:...
Баш како што рече......по ова нема никој да сака да ги купи
Па и не можам да ги гледам веќе. Ми се смачи од нив :sick:

skopje11

Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Адам Џонсон!!! се поврзува со ЛИВЕРПООЛ!
е ова ни треба !

btw имам едно прашање ! кој има познавање од JOOMLA 1.5 ..... ????
и имам во план да правам webstrana за спорт, па да биде администратор за ливерпоол!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
btw имам едно прашање ! кој има познавање од JOOMLA 1.5 ..... ????
и имам во план да правам webstrana за спорт, па да биде администратор за ливерпоол!
Јас................................................................................................................немам :D
--- надополнето: Jul 30, 2011 12:45 AM ---
Адам Џонсон!!! се поврзува со ЛИВЕРПООЛ!
е ова ни треба !
Нема ништо од тоа. Шпекулација. А и изворот е мноооогу добар :pos:
Исто и за Форлан демек на позајмица сме го барале :pos::pos: па кој ќе ни го даде на позајмица :ROFLMAO:- ова сигурно е само желба на некое дете па ајде си рекло ќе напишам дека го бараме.
--- надополнето: Jul 30, 2011 12:48 AM ---
Сега очекувам Кени да извади малку посериозен состав со оние копуците на 1ви мислам да ги шиниме па потоа против Валенсија да го извади најсилниот состав можеби со уште некое засилување :D
Па да видиме како ќе функционира првиот тим. Инаку со шабаниве ништо не правиме. Абер немаат од бегање. Убаво им е овде. Платичка, јадење,пиење,лежење........

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Слабо англискиот.........ние оваа прво да ја дополниме. Ќе беше добро пред почетокот на сезоната да ја отворевме новата ама тешко

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom