Фан Клуб: Интер

Во Лион само со Цитро ќе треба да се дружиш, таму и Јувенташ да си не те давам :)

За фудбал иди собирај ги луѓево од Охрид, Бугарија, Грција и Црна Гора, па ќе играме. И Аки пак ќе закажува :P
--- надополнето: Jul 30, 2011 1:39 AM ---
Бај д веј, Касемиро и Кутињо у прв тим се, официјално.
Исто и Данило, само не знам дали е тој што премина во Порто...

Тој е, коњот кој требаше ние да го купиме, ама не, Џонатан е подобар... fuck it.

ке ги најдеме;)
данило треба да е тој што играше у Сантос и отиде у Порто !!

Со Џонатан сме станале поконкурентни, само не ми е јасно од кога со играч за клупа се станува поконкурентен, освен ако мислел Бранка поконкурентни во однос на оние што ќе се борат за опстанок:cuc:

Не бе, Џонатан ке го уплаши сега Маикон со неговата брзина и ненормално прецизни пасови и шут појак и од карлос а по прецизен и од Бекам, и овој Маикон мора да игра цело време на 110%, или не беше вака тој филмот со Ван Дам?

Не, си го помешал со филмот со Чак Норис.

Kога играт бразил и египет и јас да го видам идниот талент на интер касимеро ај постирајте линк овде кога некој ќе пронајде :)

--- надополнето: Jul 30, 2011 1:56 AM ---
Не бе, Џонатан ке го уплаши сега Маикон со неговата брзина и ненормално прецизни пасови и шут појак и од карлос а по прецизен и од Бекам, и овој Маикон мора да игра цело време на 110%, или не беше вака тој филмот со Ван Дам?
Јас па мислев ќе го продават маикон за да му дадат шанса на џонатан:P
--- надополнето: Jul 30, 2011 1:59 AM ---
http://atdhenet.tv/index.html
http://atdhenet.tv/38290/watch-brazil-vs-egypt
--- надополнето: Jul 30, 2011 2:02 AM ---
Утакмицата е од 4 и 30 лол овие се ненормални нели знаат дека во македонија тоа е сабајле и требал ое порано да ја играт ;)

Утакмицата е од 4 и 30 лол овие се ненормални нели знаат дека во македонија тоа е сабајле и требал ое порано да ја играт ;)[/quote]

Почната е бе кај виде од 4 и 30 :)

Може дечкото живее у друга временска зона во Македонија :)

Кутињо е преголем за децава...

Незнам вие како гледате али кај мене покажува исто кога на МТВ нема програма :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom