Фан Клуб: Интер

Гласав за: Не, без Лусио, Самуел, Занети, Камбиасо, Маикон... Интер е друга екипа
--- надополнето: Jul 29, 2011 3:24 PM ---
И ставете ја анкетата погоре, многу е доле и тешко е да се примети

Ова е дефинитивно дека нема да се вратат играчите кои играа на Копа Америка???

Гласав дека не можеме, без тие играчи сме значително послаби и Милан ке биде фаворит. Ранокиа - Киву - Кордоба ??? Во една ваква формација со 3ца во одбрана треба тие тројца да бидат врвни, стабилни дефанзивци а не вака крпена одбрана која ќе треба да се спротистави на Пато-Ибра-Робињо...
Не викам дека е невозможно, се надевам на победа но ќе биде многу потешко без Лусио и Самуел во одбрана па и Маикон...
Камбијасо и Занети мислам дека лесно може да се заменат...

Поздрав од Сонччев Брег момци,, не сум стално у тек,но одприлика знам што се дешава у фан клуб

Ова е дефинитивно дека нема да се вратат играчите кои играа на Копа Америка???

Гласав дека не можеме, без тие играчи сме значително послаби и Милан ке биде фаворит. Ранокиа - Киву - Кордоба ??? Во една ваква формација со 3ца во одбрана треба тие тројца да бидат врвни, стабилни дефанзивци а не вака крпена одбрана која ќе треба да се спротистави на Пато-Ибра-Робињо...
Не викам дека е невозможно, се надевам на победа но ќе биде многу потешко без Лусио и Самуел во одбрана па и Маикон...
Камбијасо и Занети мислам дека лесно може да се заменат...
Милан ги повика сите играчи кои што настапуваа на копа америка за да се силни и подготвени за натреварот со интер а ние на нашиве ко газди ги оставиме да одмарат море флегми невидени

Милан ги повика сите играчи кои што настапуваа на копа америка за да се силни и подготвени за натреварот со интер а ние на нашиве ко газди ги оставиме да одмарат море флегми невидени
Не знам зошто не се сваќа сериозно супер купот.
Па нека се одморат и Снајдер, Ето, Пацини, Станкович. Може да се искористи натпреварот да му се даде шанса и на младинците... :tapp:

Не само што ќе биде Милан фаворит туку и сигурно ќе не победи..ионака секоја втора година го освојуваме италјанскиот супер куп паа оваа година како што тргнале работите нема да биде исклучок.....се надевам дека за МИлан ќе биди коефициентот барем 1.9 за да може да се изигра сингл...!

Не знам зошто не се сваќа сериозно супер купот.
Па нека се одморат и Снајдер, Ето, Пацини, Станкович. Може да се искористи натпреварот да му се даде шанса и на младинците... :tapp:

Ако се сеќаваш и со Лацио не беше сфатен сериозно Супер Купот,и мене не ми е јасно од кој причини е тоа така,дали ги штедат играчите за во првенството да се загриза здраво или не знам што е,но не ми се допаѓа тоа што не се замараат.

Ако се сеќаваш и со Лацио не беше сфатен сериозно Супер Купот,и мене не ми е јасно од кој причини е тоа така,дали ги штедат играчите за во првенството да се загриза здраво или не знам што е,но не ми се допаѓа тоа што не се замараат.
Кога ни е сигурно скудетото, не се замараме многу со купови :)
Да се надеваме дека кој одбраната ке биде на ниво за Супер Купот, кој и да биде стартер.
Јас очекувам Кордоба (Калдирола)-Ранокиа-Киву.. нема многу избор :)

Кога ни е сигурно скудетото, не се замараме многу со купови :)
Да се надеваме дека кој одбраната ке биде на ниво за Супер Купот, кој и да биде стартер.
Јас очекувам Кордоба (Калдирола)-Ранокиа-Киву.. нема многу избор :)
..Наталино, Сантон, Фараони..ако веќе не се замараме со Супер Купот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom