- Член од
- 17 мај 2010
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 27
какфа ?Имаме нова анкета на сајтот, бујрум.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
какфа ?Имаме нова анкета на сајтот, бујрум.
Оптимистичко/песимистичнакакфа ?
ВторотоОптимистичко/песимистична![]()
Милан ги повика сите играчи кои што настапуваа на копа америка за да се силни и подготвени за натреварот со интер а ние на нашиве ко газди ги оставиме да одмарат море флегми невидениОва е дефинитивно дека нема да се вратат играчите кои играа на Копа Америка???
Гласав дека не можеме, без тие играчи сме значително послаби и Милан ке биде фаворит. Ранокиа - Киву - Кордоба ??? Во една ваква формација со 3ца во одбрана треба тие тројца да бидат врвни, стабилни дефанзивци а не вака крпена одбрана која ќе треба да се спротистави на Пато-Ибра-Робињо...
Не викам дека е невозможно, се надевам на победа но ќе биде многу потешко без Лусио и Самуел во одбрана па и Маикон...
Камбијасо и Занети мислам дека лесно може да се заменат...
Не знам зошто не се сваќа сериозно супер купот.Милан ги повика сите играчи кои што настапуваа на копа америка за да се силни и подготвени за натреварот со интер а ние на нашиве ко газди ги оставиме да одмарат море флегми невидени
Не знам зошто не се сваќа сериозно супер купот.
Па нека се одморат и Снајдер, Ето, Пацини, Станкович. Може да се искористи натпреварот да му се даде шанса и на младинците...![]()
Кога ни е сигурно скудетото, не се замараме многу со куповиАко се сеќаваш и со Лацио не беше сфатен сериозно Супер Купот,и мене не ми е јасно од кој причини е тоа така,дали ги штедат играчите за во првенството да се загриза здраво или не знам што е,но не ми се допаѓа тоа што не се замараат.
..Наталино, Сантон, Фараони..ако веќе не се замараме со Супер Купот.Кога ни е сигурно скудетото, не се замараме многу со купови
Да се надеваме дека кој одбраната ке биде на ниво за Супер Купот, кој и да биде стартер.
Јас очекувам Кордоба (Калдирола)-Ранокиа-Киву.. нема многу избор![]()
Нит Кутињо ќе го немаме.Кутињо-Кастињос-Албиек...кова веќе не се замараме![]()