Секс во темница или секс на светло?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Teмница,запалено,сеедно.Битно е задоволството!

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Зависи од расположение:)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Jaс сакам секс во темница т.е не да има некоја светилка :P Романтика малко... :D

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Изразот на лицето може да лажи, ја мислам највеќе се осеќа дали партнерот ужива според емоциите, енергијата, едноставно се чуствува тоа, него ли да го видиш;)
Pa ja kakvi faci sum praela na temnica i sum se pravdala deka mie ubo :))))) ne bidi siguren deka se oseka... vo sve mozish da lazish :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што драматизирате бе,едноставно е...се зависи од партнерката,ем струја ем кеса заштедуваш.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Како прво, ја да се соблечам и некоја да ме стави у темница е штета. Самата ке си одземе од задоволство да ужива во моите атрибути.
А како второ, ја да се соблечам и некоја да ме стави у темница е штета!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
nesum bil vo Temnica ako ima nekojada mi pokaze bujrum hehe :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.205
hahahah :) Zavisi od raspolozenie.. Ne se plasham od lamba zapalena i luduvanje po svetloto :) bashka togash mozam da vidam kako uziva dodeka e so mene, a vo temnica ne se gleda bash :) Taka da na prvo mesto Lamba, po vtoro neka bide u temnica :P
Ако е некоја ко оваа на твојот аватар тогаш светло :)
А,ако си ти таа на аватарот,sorry and without hard feelings :icon_mrgr:

R

Roten 96

Гостин
Не сакам во темница мада не би се жалел ако не се гледа ништо..али подобро да биде неоја ламба запалена и слично :) малку од малку да се гледа :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не баш темно де колку да ја најдам дупката, романтика овоа оноа, свеќи запалени, само пазам да не се занесеме и да се запалеме од свеќите :pos: после работа гасеме свеќите и на спиење. :D А на светло не може комшиите ќе гледат низ прозор :vozbud:

S

Stef Bachatero

Гостин
When the night falls the girls sex libido goes up.Се зависи дали е срамежлива или не,но во подзатемнето е најголем филинг.

Kajgana Shop

На врв Bottom