hotmail
GiO
- Член од
- 1 февруари 2008
- Мислења
- 1.333
- Поени од реакции
- 426
Сум Албанец(муслиман), но може ли да знам што е тоа важно во овој случај, ако те интересира нешто друго персонално, прашај ме на Профил, или прати ми приватна порака?Ако може да те прашам нешто. Сум била во Албанија (поточно сум била во Драч, Саранда и Тирана) и таму цркви има повеќе од џамии. Која вероисповест си ти?*
*да не се сфатиме погрешно, немам ништо против албанци, не сум патриот се сметам за граѓанин на светот. Само многу ме интересира тоа.
О комшија, барам само да се почитуват правилата на форумот, и постоечките закони во РМ, исто како што е наведено и кај Правилата и Условите за користење на овој форум, се надевам си ги прочитал.Mногу бараш о комшија... кајгана не ти е рамковен
Потоа Македонија како независна и суверена држава ја признал Косово нели како истотака независна држава.
Не може сега ако на некој член му се дига, да ги нарекува ЦрноГорците сепаратисти на своја држава зошто некогаш биле дел од Србија(Југославија), истотака нема право ни Косоварите да ги нарекува сепаратисти на сопствена држава, капираш сега, или да ти нацртам?