Дечко дај или измени ги постовите, или не излегувај пак контрадикторен.
Во браќата спаѓам и јас, и секој Албанец во државата(знам на тоа мислеше), сега ми викаш не мразиш никој во државата, а ме нарекуваше гнаса, или пак треба да те цитирам?
Потоа на темава не се дискутираше во еднина, туку во множина/група или цел етникум, тоа што Боби не тепал, незначи дека Стојко(Македонец) не тепал или убил србин, ај те разбирам да ме мразиш мене и неможеш да ме трпиш, но не ти требаше сега сам тоа да го демантираш, дека не го мразиш никој во државата, а предпоследниот пост ти беше само омраза. Мене ич не ми пречи што ти ме мрзиш, и ако мислиш дека ти ме трпиш, кој знае можеби ни јас не можам тебе да те трпам, иако за разлика од тебе јас не мрзам цел етникум освен српските националисти.
Јас се мешав во твојот пост затоа што ти директно мене ме навреди мене, потоа и моите браќа албанци од Косово. Да и ќе те нарекувам пак гнаса бидејќи заслужуваш.
Потоа знаеш зошто ти си порасипан во душичката од мене?
Наместо јас како Албанец да упатувам навреди кон србите, дека се мешат на внатрешните работи на Косово како независна држава, и каде српските терористи убија полицаец Албанец, ти влетуваш тука како подобранец без никој да те прашува и без никој да те тера, користиш прилика да упатиш навреди кон Албанците во целина, а ти во случајот не си вмешан во ситуацијава.