Фан Клуб: Интер

Милито сигурно треба да си замине споед мене а пандев и на него му се исплајке да замине пошто цела година ќе грее клупа и да зима 1 милион помалце по му се исплаќе али досега ниеден не сака да си замине од Интер што навагат убаво на клупата нзн можеби шемата е на клупата а не на теренот :)

Беше до лани шемата на клупа, сеа го нема Матераци, така да слабо шема ќе има на клупа.

--- надополнето: Jul 28, 2011 2:47 PM ---
Беше до лани шемата на клупа, сеа го нема Матераци, така да слабо шема ќе има на клупа.
Арно викаш матрикс замина сега че им биде досадно на зима че станат магла од тама че си одат

Како и да е сигурно е дека пак ќе играме 7-1-3 па сите гласини за евентуална Џенова-формација ќе пропаднат!:D

:drk:
Како и да е сигурно е дека пак ќе играме 7-1-3 па сите гласини за евентуална Џенова-формација ќе пропаднат!:D
hahaha ќе видаме неверувам да игра со 3 во одбрана по се изгледа ќе биде со 4 и формациајта ке ни биде 4-3-3 или 4-2-2-2

Мое мислење е дека Не, благодарам за Тевез,во случај да си оди Снајдер!Значи како што вика Иосоно,да почекаме првин да заврши трансфер периодот,потоа ќе дискутираме.
Сега да имаш добар оркестар треба да имаш и одличен диригент.Гзперини како јас што го викам е тежок просек од тренер,иако ќе ми биде мило да ме демантира во ова мое тврдење.
Првин да ги шитнеме Мунтарчо и чичко Мекдоналдс,па да видиме што понатаму!Да и Пацини не е топ како што го прават!

► Тренерот Гасперини ги повика овие фудбалери за Даблин Купот кој ќе
се одигра во Сабота и Недела.
------------------------------​------------------------------​------------------------------​---
*Голмани: 1.Жулио Цезар, 12:Лука Кастелаци, 21.Паоло Орландони

*Одбрана: 2.Иван Кордоба, 16.Лука Калдирола, 23.Андреа Ранокиа,
25.Валтер Самуел, 26.Кристијан Киву, 37.Давиде Фараони, 39.Д.Сантон,
44.Матео Бианкети, 55.Јуто Нагатомо, 57.Феличе Наталино

*Средина: 5.Дејан Станкович, 8.Тиаго Мота, 10.Весли Снајдер, 11.Рикардо Алварез, 17.Мекдоналд Марига, 20.Жоел Оби,
48.Лоренцо Крисетиг, 77.Сулеј Мунтари

*Напад: 7.Џанпаоло Пацини, 9.Самуел Ето, 27.Горан Пандев, 30.Л.Кастаињос
-----------------------

Овој Русинот од Анџи е луд нуделе 50 милиони за Ето плус 20 милиони плата за него.Карлос на 40 год зема 8 мил евра таму за роденден добил Вејрон од газдата.
Дали Ето и Интер ќе издржат на оваа понуда.
Ова моментално е главна вест во Италија.

Овој Русинот од Анџи е луд нуделе 50 милиони за Ето плус 20 милиони плата за него.Карлос на 40 год зема 8 мил евра таму за роденден добил Вејрон од газдата.
Дали Ето и Интер ќе издржат на оваа понуда.
Ова моментално е главна вест во Италија.
Не ми се верува да оди, зошто како прво Ето е тој кој ке одбие трансфер во Русија. И џабе толку пари фрла кога пак нема успех. Во Руската лига се 6-ти.

Не ми се верува да оди, зошто како прво Ето е тој кој ке одбие трансфер во Русија. И џабе толку пари фрла кога пак нема успех. Во Руската лига се 6-ти.

Не му е за успех, за маркетинг му е. Ем фудбалериве ќе спечалат пари на стари години, ем неговиот тим ќе добие на атрактивност :) Да му беше за успех ќе носеше нормални играчи кои играат без бастун.

али допрва ќе го средува тимот, еве ги зема: роберто карлос, жусилеи, тардели, џуџак и бусуфа и уште неколку просечни играчи

Нема нешто со пари што не може да се купи сега Ето зема 9 милиони за 20 Ето ќе игра и на Гренланд.
Ако е ваква понудата Ето 100% би прифатил.За успеси се игра на 20 год Ето има освоено веќе се.
Овој газда пред некое време понуди 80 мил за Хулк денес и неговиот агент го потврди тоа и за Неимар беше изпратил понуда.
Карлос го зема чисто маркетиншки за да почне да привлекува покаласа фудбалери паметен е човекот не за џабе е милијардер.
Газета вели нудат 50 милиони на Интер за Ето за 30 год фудбалер тоа е најголема сума до сега.

Од овој тим на Интер ако има некој незаменлив тоа е Ето и да го дадат за 50 мил нема играч како него на пазарот.Подобро Милито да им го понудат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom