Фан Клуб: Интер

188348_2286612248822_1354384553_2694881_2922760_n.jpg

Здраво Фросе .. како си :)?

Ај ако праша некоја за тебе ќе и кажам дека ти викале дека личиш на Лундгрен у филмов, затоа си Драго регистриран :icon_lol:
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:33 PM ---
Koмшике ме читаш ти мене или да ?! :pos::pos:

Си личат бе, шо? :icon_mrgr:

Ај ако праша некоја за тебе ќе и кажам дека ти викале дека личиш на Лундгрен у филмов, затоа си Драго регистриран :icon_lol:
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:33 PM ---

Фросе , гејоваќа си ....едно време ветуеше другарки од факс ....сеа нишо ...чоек на мсн неможе да те најде ....Гејоваќа тешка ...те упропасти електрово :D

А дека си личиме ...пффффффф - За него сум Долф Лунгрен у оној филмот коа е маринец и коа тие шо ги убива ги лепи со мастика хахахах

Ептен си личат,затоа истата таа слика му ја пуштив на чет на ФБ и ти после 5 минути ја ставаш тука :ROFLMAO:
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:38 PM ---
Фросе , гејоваќа си ....едно време ветуеше другарки од факс ....сеа нишо ...чоек на мсн неможе да те најде ....Гејоваќа тешка ...те упропасти електрово :D

А дека си личиме ...пффффффф - За него сум Долф Лунгрен у оној филмот коа е маринец и коа тие шо ги убива ги лепи со мастика хахахах

Деко зар уште дресови за дарување имаш ?! :icon_lol::pos:

Да да, Интер игра со Милан и Лацио во последните две кола ама љубовните маки на Деко се поважни...

Ептен си личат,затоа истата таа слика му ја пуштив на чет на ФБ и ти после 5 минути ја ставаш тука :ROFLMAO:
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:38 PM ---

Деко зар уште дресови за дарување имаш ?! :icon_lol::pos:

Кој го ебе ...од Барса беше ... :D Си заслужи ...

Да да, Интер игра со Милан и Лацио во последните две кола ама љубовните маки на Деко се поважни...

Koj ќе го трпи иначе кога ќе се жали на чет дека го шутнало некое пиЌе и дека го бркале металци :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom