http://tvpaket.com.mk/index.php?opt...19-16&catid=70:2010-03-31-05-46-38&Itemid=110
тања од а1 у канал 5 ..почнаа трансферите во летниот преоден рок..
тања од а1 у канал 5 ..почнаа трансферите во летниот преоден рок..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За глуп тим играше и онака.http://tvpaket.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=10437:2011-07-27-19-19-16&catid=70:2010-03-31-05-46-38&Itemid=110
тања од а1 у канал 5 ..почнаа трансферите во летниот преоден рок..![]()
Жаре од 1на1 уште од пред неколку недели е дел од редакцијата на Playboy Македонија.тања од а1 у канал 5 ..почнаа трансферите во летниот преоден рок..![]()
Така е, само е малку симптоматично што тоа се случи откако Грујо и Велија се скараа и А1 почна да ја критикува владата, а не во периодот кога А1 служеше како владин информатор, а овие двајцава беа другарчиња и си одеа на мекици.Daj ne si prajte filmovi, koj ne plaka danok i ima tolku dolgovi normalno e da mu otide vo stecaj firmata. Vo ovoj slucaj toa e medium.
Тања, душо, и за плата ќе се договориме... не ми бегај аххх
За Тања нема зима. Прво што вестите ги водеше прилично ладно, без доза на фрустрации, саркзам и тресење групости како на Шител, а друго што е убава и одлична во својата работа. Нека и е со среќа, ќе и треба... повторно влегува во партизиран медиум.
Не, А2 ја купи Фиат Цаноски и ќе продолжи да работи, ќе ја продолжи дејноста на А1 со турските глупос.. ова серии.a sho kje bidi so A2? i ta kje se zatvori ili?
Озбилно ова или само си претпоставувате?Мислам не се знае уште ништо,тој стечајниот управник ќе реши,можеби и ќе си тера а1 програмата без информативно-политички блок.Не, А2 ја купи Фиат Цаноски и ќе продолжи да работи, ќе ја продолжи дејноста на А1 со турските глупос.. ова серии.
Најозбилно, А1 нема шанса да се извлече, 30 милиони евра се премногу пари, особено сега кога Велија не е заинтресиран веќе. За А2 е готова работа, во Централен Регистар се води на име на Фиат Цаноски.Озбилно ова или само си претпоставувате?Мислам не се знае уште ништо,тој стечајниот управник ќе реши,можеби и ќе си тера а1 програмата без информативно-политички блок.
Мислам дека е добра одлука,само проблемот е шо А2 нешто слабо фаќам т.е повеќе блокирана ми е,ќе мора со обична да ја фаќам,ќе средам некако/Најозбилно, А1 нема шанса да се извлече, 30 милиони евра се премногу пари, особено сега кога Велија не е заинтресиран веќе. За А2 е готова работа, во Централен Регистар се води на име на Фиат Цаноски.
A2 ти е на Сателит, и нема шанси да ја фатиш на обична, па да се утепаш од барање.Мислам дека е добра одлука,само проблемот е шо А2 нешто слабо фаќам т.е повеќе блокирана ми е,ќе мора со обична да ја фаќам,ќе средам некако/
п.с Него вака како што е сега да сака да ја купи некој не е битно партијата?ПРво треба долговите да ги плати?
Да треба да ги плати сите долгови. После тоа ќе треба да најде нови простории, бидејќи овие кај што се сега не се нивни туку од Акстра. Имало заинтресирани купувачи, ама навреме биле уценети и избркани. На А1 и нема спас, освен можеби Камчев ама тој бил незаинтресиран да влезе во таа работа.Мислам дека е добра одлука,само проблемот е шо А2 нешто слабо фаќам т.е повеќе блокирана ми е,ќе мора со обична да ја фаќам,ќе средам некако/
п.с Него вака како што е сега да сака да ја купи некој не е битно партијата?ПРво треба долговите да ги плати?
Епа не знам како ќе средам ама ќе мора некако,него ако е така од кога ќе снема А1?A2 ти е на Сателит, и нема шанси да ја фатиш на обична, па да се утепаш од барање.
Иначе треба долговите да ги исчисти, па после да почни со работи, ако воопшто некој се нафати на тој потег.