А1 отиде во стечај

Статус
Затворена за нови мислења.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
I

Ivanovska

Гостин
Daj ne si prajte filmovi, koj ne plaka danok i ima tolku dolgovi normalno e da mu otide vo stecaj firmata. Vo ovoj slucaj toa e medium.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
тања од а1 у канал 5 ..почнаа трансферите во летниот преоден рок..:D
Жаре од 1на1 уште од пред неколку недели е дел од редакцијата на Playboy Македонија.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Daj ne si prajte filmovi, koj ne plaka danok i ima tolku dolgovi normalno e da mu otide vo stecaj firmata. Vo ovoj slucaj toa e medium.
Така е, само е малку симптоматично што тоа се случи откако Грујо и Велија се скараа и А1 почна да ја критикува владата, а не во периодот кога А1 служеше како владин информатор, а овие двајцава беа другарчиња и си одеа на мекици.
А А1 дури и да ја затворат нема да ми фали нешто посебно, помина времето кога имаа што да понудат, сега трујат со глупи турски серии.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Тања, душо, и за плата ќе се договориме... не ми бегај аххх

За Тања нема зима. Прво што вестите ги водеше прилично ладно, без доза на фрустрации, саркзам и тресење групости како на Шител, а друго што е убава и одлична во својата работа. Нека и е со среќа, ќе и треба... повторно влегува во партизиран медиум.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Тања, душо, и за плата ќе се договориме... не ми бегај аххх

За Тања нема зима. Прво што вестите ги водеше прилично ладно, без доза на фрустрации, саркзам и тресење групости како на Шител, а друго што е убава и одлична во својата работа. Нека и е со среќа, ќе и треба... повторно влегува во партизиран медиум.
А излезе од непартиски :D ма солза беше А1 бог да ја прости :pos: Ах бе Скоевци

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.141
Поени од реакции
8.101
a sho kje bidi so A2? i ta kje se zatvori ili?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не, А2 ја купи Фиат Цаноски и ќе продолжи да работи, ќе ја продолжи дејноста на А1 со турските глупос.. ова серии.
Озбилно ова или само си претпоставувате?Мислам не се знае уште ништо,тој стечајниот управник ќе реши,можеби и ќе си тера а1 програмата без информативно-политички блок.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.252
Озбилно ова или само си претпоставувате?Мислам не се знае уште ништо,тој стечајниот управник ќе реши,можеби и ќе си тера а1 програмата без информативно-политички блок.
Најозбилно, А1 нема шанса да се извлече, 30 милиони евра се премногу пари, особено сега кога Велија не е заинтресиран веќе. За А2 е готова работа, во Централен Регистар се води на име на Фиат Цаноски.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Најозбилно, А1 нема шанса да се извлече, 30 милиони евра се премногу пари, особено сега кога Велија не е заинтресиран веќе. За А2 е готова работа, во Централен Регистар се води на име на Фиат Цаноски.
Мислам дека е добра одлука,само проблемот е шо А2 нешто слабо фаќам т.е повеќе блокирана ми е,ќе мора со обична да ја фаќам,ќе средам некако/
п.с Него вака како што е сега да сака да ја купи некој не е битно партијата?ПРво треба долговите да ги плати?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.962
Поени од реакции
16.320
Мислам дека е добра одлука,само проблемот е шо А2 нешто слабо фаќам т.е повеќе блокирана ми е,ќе мора со обична да ја фаќам,ќе средам некако/
п.с Него вака како што е сега да сака да ја купи некој не е битно партијата?ПРво треба долговите да ги плати?
A2 ти е на Сателит, и нема шанси да ја фатиш на обична, па да се утепаш од барање.

Иначе треба долговите да ги исчисти, па после да почни со работи, ако воопшто некој се нафати на тој потег.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.319
Поени од реакции
26.252
Да треба да ги плати сите долгови. После тоа ќе треба да најде нови простории, бидејќи овие кај што се сега не се нивни туку од Акстра. Имало заинтресирани купувачи, ама навреме биле уценети и избркани. На А1 и нема спас, освен можеби Камчев ама тој бил незаинтресиран да влезе во таа работа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
A2 ти е на Сателит, и нема шанси да ја фатиш на обична, па да се утепаш од барање.

Иначе треба долговите да ги исчисти, па после да почни со работи, ако воопшто некој се нафати на тој потег.
Епа не знам како ќе средам ама ќе мора некако,него ако е така од кога ќе снема А1?

И би се нафатил бе зошто да не,мислиш дека ќе ги плати ,,тие,, милиони.Кога се сака и ако се има корист се се може.:sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom