На северот на Косово напнато

S

Sagan

Гостин
Оваа амерската творевина уште ли си игра држава? Се додека постојат нациите и државите, луѓето ќе се убиваат меѓу себе за земја.

Нека го поделат веќе на српски и албански и нека престане ова лудило.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Dosao kuci. #kosovo Vojska KFOR-a je bila iza blokada na putu, i posle pregovora su pusteni, i prosli su bez problema

Ова го објавил пред една минута.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Taчи пред пола саат го заврши обраќањето до јавноста во кое ја обвини Србија дека ги финансирала екстремистите кои го запалиле граничниот премин и ги нападнале КФОР и косовската полиција.

Откако се чу дека виделе снајперисти околу некои згради во Митровица, Американски Германски војници го блокираа цел град.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Vise kasno e, koa ke izumrat ovie sto prirodno ke si umrat, bidejki natalitetot e opaganje sekade i vo Skandinavskite zemji i vo zapadna evropa i kaj nas megu hristijanite, e togas, posto albancite imaat mnogu mlado naselenie plus ima strukturi koi se patrijarhalno struktuirani i stalno se mnozat e togas ke bide sve nivno a nie ke si izumreme kako narod. (Pesimisticka varijanta)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Некоj просто взриви крехките преговори мегу Белград и Приштина.
Дано това да не причини поголеми вреди на западен Балкан.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се замислуваат бе овие прст да им дадеш рака ти земаат.Сакаат да искористат сега што Србија се смирија и ништо не им е важно освен влез во ЕУ и одма,истото и овде кај нас секој ден све нешто дрпат.Ама па и овие другиве толку прости,наивни,останаа со тоа дека уште владеат на Балканов.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Vise kasno e, koa ke izumrat ovie sto prirodno ke si umrat, bidejki natalitetot e opaganje sekade i vo Skandinavskite zemji i vo zapadna evropa i kaj nas megu hristijanite, e togas, posto albancite imaat mnogu mlado naselenie plus ima strukturi koi se patrijarhalno struktuirani i stalno se mnozat e togas ke bide sve nivno a nie ke si izumreme kako narod. (Pesimisticka varijanta)
Oндак дај да се издупиме меѓу себе,онака роднински поврзани,се женско што ни е да го напумпаме,па како криви крушки да се раѓаат кој од кој,м,што викаш ?!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Oндак дај да се издупиме меѓу себе,онака роднински поврзани,се женско што ни е да го напумпаме,па како криви крушки да се раѓаат кој од кој,м,што викаш ?!
Ja iam ideja i ja napisav, posto rabotava ide nakaj totalitarizam, da ni nosat na nas nevrabotenite mladi devojki i samo da gi pumpame, za da ne ima poveke, posle tie deca ke se obucuvaat od mali da bidat voini i taka se prai drzava, ova zenive ne unistija za nivni prava strada drzavata/narodot, nema natalitet, kolku znam so stranci se zedoa si zaminaa od tuka.

M

Mario Gómez

Гостин
Колку и да ги мрзам србите им се восхитувам на истрајноста. А овие косовариве заедно со нашиве браќа се најгнасните суштества. Мораат да ја искористат секоја ситуација и да нападнат, неможат мирно да седат и да живеат, им врие у тоа нечистиот шупак. Ај настрана ситуацијава кај нас, ама пак Косово се комедии од држава. Демек имале некои специјалци па се постраа од првиот контакт со непријателски настроени селани со вили и мотики. Им го изваѓаат гзот умпрофорци и германски и американски единици.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајт на здравје,едини начин да се смири сето ова е Косово да се подели како торта,пола пола :D

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Колку и да ги мрзам србите им се восхитувам на истрајноста. А овие косовариве заедно со нашиве браќа се најгнасните суштества. Мораат да ја искористат секоја ситуација и да нападнат, неможат мирно да седат и да живеат, им врие у тоа нечистиот шупак. Ај настрана ситуацијава кај нас, ама пак Косово се комедии од држава. Демек имале некои специјалци па се постраа од првиот контакт со непријателски настроени селани со вили и мотики. Им го изваѓаат гзот умпрофорци и германски и американски единици.
А ти демек си поарен?

M

Mario Gómez

Гостин
А ти демек си поарен?
Поарен сум, не живеам во омраза, не иставам транспаренти по стадиони, немам аспирации за поделби на држави, не тепам србски туристи. Со еден збор, не сум ГНАСА. А вие сте, за наша жал шо ќе мораме да ве трпиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom