Пак ги измеша апчињата бе?абе преес гледав на а1 кажуваа они дека се под стечај јас сепак мислам дека и аден влегле во некоја драма трилерска и се фураат они уште незнаат дека не се под стечај него си праат филм у глава
ја запишувам реченицата и прва прилика ја носам на филозофски да ми ја разјаснатабе преес гледав на а1 кажуваа они дека се под стечај јас сепак мислам дека и аден влегле во некоја драма трилерска и се фураат они уште незнаат дека не се под стечај него си праат филм у глава
а уште пожалосна што ке преовладуваат само индијскине (полоши и од турските! поготово со нивниот специален ефект слоумоушн)ne pravime muabet za gazdata za nego jasna e rabotata deka e kriminalec nego po kvalitet na programa e br.1 vo Makedonija edino dobra rabota e so nema da se gledaat turski serii
And don't forget the drumsа уште пожалосна што ке преовладуваат само индијскине (полоши и од турските! поготово со нивниот специален ефект слоумоушн)
Нормално дека треба да ги врати сите долгови. Меѓутоа, доколку расчисти со УЈП, постои законска можност да договори со останатите доверители нови услови на плаќање, (некои може да го отпишат долгот на пример) па да може да се рестартира и во текот на работењето да си расчистува со долговите.коа веќе е под стечај ме интересира една работа. на ТВ рекоа дека према УЈП должи 9 милиони евра а целоснит долг и према други фирми е 30 милиони. е сега ако го платат они то долг према ујп које 9 милиони евра дали може да продолжи и понатака со работа како најнормално што беше до сега или ке мора да ги врати сите 30 милиони према сите фирми кои е должник?
уште и бејби петрушевска да ја нема ќе ни цвета македонијаСпоред тоа каква програмска шема имаа, емисии, серии и слично добро е што е затворена. Треба за сите катанец.
А тоа кого ругааа, кого величеа за време на вести не ме интересира.
п.с. Јове ќе го нема танананан
Е која е вистината ајде просветли не. Вистината е дека А1 и вработените беа жртви на газда Велија кој треба да скапе во затвор и да си одлежи за тоа што цел живот работел криминално. За жал моќта на велија го сврте народот и сето ова го поврза како некоја голема хајка. Епа извинете ама дојде времето кога тие што преку ноќ станаа газди и газеа врз човечки животи сега треба да се најдат онаму кај што заслужуваат. А такви како него има уште ама ќе им дојде и нив времето.Мислам дека сите знаат што всушност се случува, некои не сакаат да признаат, други викаат дека така мора(некои од страв некои од интерес). Но длабоко во себе си ја знаете вистината за ваквите случаи.
Друже не зае.аа оние од Канал 5, ни ја зедоа, па сега ја рекламираат како кафанска певаљка да е, не водителка на вести.Ако Татјана Стојановска чита тука, и нудам работа кај мене дома.... Ќе биде осигурана, редовна плата, без затајување даноци и слично. Бујрум.
Брат намали со тоа хемијата.абе преес гледав на а1 кажуваа они дека се под стечај јас сепак мислам дека и аден влегле во некоја драма трилерска и се фураат они уште незнаат дека не се под стечај него си праат филм у глава